|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 03 тра, 2025 14:06
WallNutPen Дякую вам за фідбек, а також за ваше слушне зауваження стосовно прикладу, знову ж таки мова про мою думку і бачення, але не будемо про це.
Щодо вашого знайомого, то він також може надати усі документи стосовної цієї ситуації, щодо усіх виплат та погашень ОВДП в банк, і ми проаналізуємо їх 💙
З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1411 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 03 тра, 2025 14:19
Amethyst написав:І от ця поважна людина не може вивести/перевести коли їй заманеццця отой мульон після Судака у іншу банку. Каже, що у Алки ще місяц тому можна було 5млн виводити без питань, ото він і обліжек за рік назбирав на мульон...
Ну тут ещё вопрос к человеку почему он после честного предупреждения за месяц не поменял счёт для выплат по Судаку на другой банк. Изменить паспорт бумаги - это символическая сумма (или даже ещё бесплатно?) по отношению к мульёну. 
-
moveton
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 691 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 03 тра, 2025 15:01
Sense Bank написав:WallNutPenДякую вам за фідбек, а також за ваше слушне зауваження стосовно прикладу, знову ж таки мова про мою думку і бачення, але не будемо про це. Щодо вашого знайомого, то він також може надати усі документи стосовної цієї ситуації, щодо усіх виплат та погашень ОВДП в банк, і ми проаналізуємо їх 💙 З повагою, Володимир 💎
Насколько я понял документы подавались через персмена еще в прошлом году, когда у банка возникли вопросы по оборотам у "неработающего" человека. Тогда были и ОК5 с 2002 года и договора ОГВЗ, вкладов, и кредитки и много чего еще. Банк все устроило - сказали вопросов нет. Человек и дальше покупал облигации и в ССА, и в Дие. Источники поступлений на счета банк все видит. Там нету крипты, дропов даже просто не родственников первой линии родства. В том числе банк видел и апрельские 13к+USD. Нового подавать больше нечего в принципе. Но... Думаю покажу вам в чем основная проблема - момент который никто мне из ныне действующих банкиров не может дать ответ - кто "вашу мать" (извините за мой французский - наболело - ко мне за консультациями обращается куча знакомых - это при том что я уже давно не в БСУ) кто решил что критерием должен быть текущий доход??? Почему именно доход??? Вы правильно упоминали накопления. Почему не они? Кто эта "падла" которая решила что у людей в этой стране не может быть в принципе накоплений, чтобы перечислить более 50К со своих счетов своих денег в месяц? Ну маразм же!!! Чтобы с аккумулировать свои деньги для более менее солидной покупки человеку надо нести кучу доков в кучу банков? А банки: "так это было 3 года назад", или "это устаревшие данные", или "вы эти деньги должны были уже потратить"... Ну не правильно это - не может человек до смерти работать и только получать-получать-получать. Иногда люди хотят и тратить. Свои. Официально со своих счетов (специально для этого открытых). А Банки этого понимать не хотят. И ограничивают даже перечисление на СОБСТВЕННЫЕ СЧЕТА В ДРУГИХ БАНКАХ по СЭП. Понятно если есть вопросы по "белизне" - ограничения, блоки, финмон и т.п. Но накопления, выплаты ОГВЗ - ограничивать? Получается тупо гонят людей в нал... меморандумом, который даже не нормативно-правовой документ. На мой все это на сегодня большая проблема для БСУ. Не верю что вы можете ее решить, но надеюсь вы на своем уровне сможете показать проблему со стороны таких вот клиентов и возможно, придут более светлые времена когда ситуация изменится в сторону клиентов, а не фискалов и прочих ограничителей. От того и потратил кучу времени чтобы все это описать. Честь имею!
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 тра, 2025 15:08
WallNutPen Звичайно, що відповідь на ваше головне питання, щодо того: "хто так вирішив?" і конкретного прізвища я не надам. Проте ми зі свого боку по максимуму збираємо клієнтський фідбек, аби картина для банку була цілком реальною й повноцінною, тому можу вам лише подякувати за ваші змістовні повідомлення та цілком доцільні питання й зауваження 💙
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 03 тра, 2025 16:35
Sense Bank написав:Якщо у вас є додаткові джерела доходу...
Я все одно не розумію. Для збільшення ліміту, наприклад , на 200к ₴, мені треба за минулий місяць мати дохід 200к ₴ чи враховується сумма доходів за якийсь період? Hotab написав:Підкажіть, якщо я надам документи що підтверджують щомісячні доходи більше отих 150к, ліміт буде піднято на постійній основі? Чи разово і знову повернуто до 150к?
Наче кожен місяць треба подавати.
-
Howl
-
-
- Подякував: 579 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 03 тра, 2025 16:52
Howl написав: Sense Bank написав:Якщо у вас є додаткові джерела доходу...
Я все одно не розумію. Для збільшення ліміту, наприклад , на 200к ₴, мені треба за минулий місяць мати дохід 200к ₴ чи враховується сумма доходів за якийсь період?
Ви намагаєтесь спростити те, що не спрощується) Чітко встановленого періоду, за який аналізується інформація, не існує. Рішення про збільшення ліміту, його розмірів та термінів приймається індивідуально для кожного клієнта на основі всебічного розгляду наданих документів про доходи. Заздалегідь вивести формулу "сума/період = розмір ліміту" неможливо. Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1280 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Суб 03 тра, 2025 18:17
 Меморандум юбер аллес!
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 тра, 2025 20:53
WallNutPen написав:Володимире в продовження теми - прочитав людині про яку писав вашу відповідь. Власне ви як працівник банку написали цілком передбачувані речі. Втім наразі я пишу про реакцію вказаної людини - якій на минулому тижні зруйнувало кабом квартиру (в пошуку каб Запоріжжя 22 квітня 2025 багато фото їх багатоповерхівки) після чого він отримав виплату у вашому банку по віськовим овдп 13к+ USD. І цій людині ви забороняєте переказати більше ніж 50к грн. ЙОГО ВЛАСНИХ КОШТІВ. На місяць  ))) так он він сьогодні замовив на зняття готівкою на наступний тиждень дві суми по 2370 USD. Але його розсмішило питання підтримки вашого банку коли він замовляв валюту: "вкажіть мету зняття коштів". Він каже що реготав кілька хвилин але коректно відповів, що хоче мінімізувати залишки в банку який вважає його неплатоспроможним і обмежив використання коштів в 50к на місяць. До речі від прислав мені скрін з додатку одно з банків "підписантів меморандуму" який без будь яких пояснень встановив йому лише на р2р 211к грн. Я не вірив поки не побачив скрін. При чому він божиться що нічого тому банку не надавав - за час війни так точно. Правда і картками того банку майже не користувався (хіба що дуже зрідка). Виходить все у руках банку і KYC працювати може і не тільки проти клієнта а і на його користь. На жаль це не про сенс. Особисто питань до вас не маю - просто вирішив, що варто поділитись. Єдине що вважаю у вашому пості не коректним - це то що ви в якості доводу привели як доказ правомірності дій банку той факт, що таких людей як мій знайомий, що постраждали від меморандуму - не так багато. Коли я працював в БСУ пам'ятаю що мій керівник чато зауважував, що такий підхід є не припустимим. Якщо рішення допускає наявність певного відсотка постраждалих, яким пропонується знехтувати - таке рішення хибне. Або приймайте рішення що задовольнить усіх, або робіть таким клієнтам якісь виключення що мінімізують незручності від рішення. На жаль такий підхід - дійсно Керівників банків (з великої букви) наразі не популярне. Моя думка це тому що банки перестали дорожити клієнтами (ресурсна база дозволяє). І це сумно. Всього найкращого. Нехай нікому не прилітає - ні догани... ні каби/шахеди/ракети... 
Якщо коротко - меморандум це фількіна грамота . Жоден суд не прийме цю х..ню як належний доказ. Крапка .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 03 тра, 2025 22:14
Sense Bank написав:Чітко встановленого періоду, за який аналізується інформація, не існує.
Тоді за який період банк приймає документи про проходження коштів для збільшення ліміту по Меморандуму? Бо на минулих сторінках йшлося, що заощадження ≠ доходу...
-
Howl
-
-
- Подякував: 579 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2