Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Striker написав:Коротше, судячи з нових тарифів можна просто загаситися в 0 і ніякої абонки не буде, закривати рахунки непотрібно. Якщо дуже треба, то можна заюзати з пільговим періодом а-ля Сенс до 30 днів.
Если просто нет никаких карт, кроме Веры с КЛ, то и с тарифами просто. Если с картами сложнее, то нет.
Я це питання вирішив кардинально: як тільки стало відомо про ці нові захцянки, закрив усі дебетові картки, залишив лише Вєрку з КЛ. Я б і її закрив, але такий розвиток подій мене цілком влаштовує.
Striker написав:Коротше, судячи з нових тарифів можна просто загаситися в 0 і ніякої абонки не буде, закривати рахунки непотрібно. Якщо дуже треба, то можна заюзати з пільговим періодом а-ля Сенс до 30 днів.
А якщо Верка без КЛ. І там завжди 0, то і паритись не треба. Правильно я розумію?
ukr0014959 написав:А якщо Верка без КЛ. І там завжди 0, то і паритись не треба. Правильно я розумію?
Не парясь спишут 150 грн 10го числа очередного месяца в овердрафт, как за обслуживание дебетки, да. Кстати, после внимательного перечитывания тарифов стало не очевидно, что Вера с КЛ от этого избавлена. Примечание гласит всего лишь:
За один розрахунковий період комісія "Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг" та "Вартість обслуговування рахунку з встановленим кредитним лімітом" може бути списана тільки одна з вказаних комісій, або "Вартість обслуговування рахунку з встановленим кредитним лімітом " (1-го числа наступного місяця за розрахунковим)», або "Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг" (10-го числа наступного місяця за розрахунковим)
, т.е. что если постригут по 1.9, то по 1.1.2 уже не будут. Но по-прежнему нигде не сказано, что к карте с КЛ 1.1.2 не применяется совсем.
ukr0014959 написав:А якщо Верка без КЛ. І там завжди 0, то і паритись не треба.
Для такої картки буде застосований пункт 1.1.2 майбутніх тарифах.
moveton написав:Но по-прежнему нигде не сказано, что к карте с КЛ 1.1.2 не применяется совсем.
В пункте 1.1.2 по Very Card чётко указано, что бесплатная стоимость для карт с кредитным лимитом больше нуля. Поэтому тут надо следить за выполнением пункт 1.9.
ukr0014959 написав:А якщо Верка без КЛ. І там завжди 0, то і паритись не треба. Правильно я розумію?
Не парясь спишут 150 грн 10го числа очередного месяца в овердрафт, как за обслуживание дебетки, да. Кстати, после внимательного перечитывания тарифов стало не очевидно, что Вера с КЛ от этого избавлена.
Я оце ще раз глянув. Там щось реально незрозуміле, наче як 150 грн коміс, якщо є заборгованість 50 грн і вище, а з іншого боку безкоштовно при виконанні умов. Наявність кредитного договору, але перераховані іпотека, кредит готівкою. А чи буде безкоштовно, якщо просто картка з лімітом... Бо вже тоді дісно краще закрити все і хай ідуть під три чорти.
Оце перечитав увесь форум за травень, також нові тарифи, але питання залишились. Маю три картки Azure Card (грн., $, €): 1. Я так розумію, це один пакет послуг «Платівка»; 2. Строковий депозит 20000 грн. підійде тільки у гривнях? 3. Але що означає «та/або середньоденні залишки на поточних рахунках»? 4. Щодо «неактивного рахунку» достатньо, якщо перекидати кошти з картки на Ощадний і навпаки (це я про валютні картки)? А ще є в мене Велика п’ятірка з КЛ, так от теж не зрозуміло: «1.8. Вартість обслуговування рахунку з встановленим кредитним лімітом - 150 грн – Оплата щомісячно при наявності заборгованості⁶ від 50,01 грн. і більше на кінець розрахункового періоду. - Безкоштовно – - За умови наявності: - або діючого кредитного договору (кредит готівкою, автокредит, іпотека, кредит під заставу), - або діючого договору ЗКП з поточним зарахуванням, - або договору оренди ІБС, - або активного продукту Пакет послуг «Пенсійний» (картка Соціальна картка)»
Мов би, якщо немає заборгованості, то повинно бути безкоштовно, але, там, де йде перелік «Безкоштовно», про це вже не згадується.