|
|
![]() sens
Після повернення вкладу на картку, якщо ви плануєте щось робити з цими грошима, в цій ситуації, переказувати - діють стандартні умови Меморандуму Кошти ж вже у вас на картці, як власні Якщо я неправильно зрозуміла ваше питання - перефразуйте, будь ласка <3 Валерія 🫧
![]() У Сенса таки є сенс змусити Сенс застрелитися!Ага-ага. Ви давайте приготуйте всі папірці за останній рік, що підтверджують надбання тих мільонів три роки тому. Ща вам Валерія покаже де раки зимують, за всі три роки ![]() ПС. Колись Валерія просили без кровопролиття вирішувати проблеми з Сенсом ![]() ![]() Валерия смотрите - для адекватного человека тут все как бы логично (про ваш банк так сказать не могу) - вам три года назад разместили депо. Тогда не было меморандумов и прочих ваших отмазок чтобы не отдавать деньги клиенту. Денег довольно много и банк ими три года пользовался. Депо окончилось забрать налом валюту человек не может (опять таки из-за других дебильных ограничений). Он даже согласен все вывести по СЭП, но у него скорее всего может не быть таких доходов (ведь весь дебилизм ситуации в том что банк хочет недавние доходы, к которым 3 летней давности депозит не имеет ну никакого отношения). ИМХО адекватный человек (даже пусть в дебильном банке) в такой ситуации должен как-то поспособствовать выводу таких денег по СЭП (ну извините это точно не дроповские), а не прятаться за меморандумом. Нє?
![]()
Розумію, проте, за такою логікою можна і щодо обмеження НБУ на зняття готівки говорити ![]() Є певні правила, яких ми дотримуємося. Конкретно в цій ситуації, щиро, як би я не хотіла щось особисто зробити - є вимоги, які потрібно виконати, щоб була можливість переказати кошти. Є варіант, як це зробити - надати документи на розгляд Вже після цього, відштовхуючись від рішення банку - виконувати відповідні операції. Ліміт діє і на П2П і на СЕП - як вже зазначала вище, дійсно, з усім бажанням та ситуаціями, які я бачу щоденно - на жаль, не в моїх силах зараз скасувати ці обмеження Як людині, мені, в першу чергу, дійсно важко читати про ці ситуації, адже всі розуміємо в який час живемо( Зі свого боку, агенти, які вам тут відповідають, враховуючи мене - регулярно передаємо фідбек від клієнтів щодо процесу, запевняю, що мене це питання турбує не в останню чергу 💙 Валерія (п.с. додам, що неможливість наразі вплинути на чинні обмеження пов'язана не з моїм небажанням, чи з тим що я дуже зла і противна, і не люблю клієнтів (люблю), а з тим що це дійсно великий процес, який ухвалюється банком на глобальному рівні. зі свого боку - передаємо зворотній зв'язок, не закриваємо на це очі ні в якому випадку) Востаннє редагувалось Sense Bank в Нед 01 чер, 2025 13:59, всього редагувалось 1 раз.
![]() Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день. Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку Валерія
![]()
Фактично за 1 місяць які суми можна зняти/переказати/зробити оплату послуг?[/quote] Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день. Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку Валерія[/quote] Згідно цивільного кодексу, гроші повинні бути повернуті за заявою клієнта. Норми,меморандуми і інше не мають нічого до депозиту. Якщо людина взагалі живе на відсотки і не працює,яким чином банк повинен виконати свій обов'язок повернути кошти , чи банк на власний розсуд вирішив,що якщо кошти на рахунках,то всі норми договору виконані ??! Ви якщо плануєте опиратися на хитку позицію НБУ , запевняю вас , що суди працюють в правовій площині, тому я попередив про наслідки позиції банку до всіх застосовувати клещі ![]() sens
Проте, банк в такому випадку виконує свій обов'язок, та повертає вам гроші. Що надалі робити з вашими грошима вирішуєте лише ви, чи переказувати, чи зберігати, чи знімати, чи виконувати покупки 🙌 На певний перелік операцій діють обмеження - що зробити в цьому випадку, я вже пояснила раніше, це надати документи 💙 Ми не залишаємо вас без вибору. Щодо ситуації, яку ви навели в приклад - будь ласка, звертайтеся до нас в чат, надавайте документи, детально описуйте ситуацію, кожне звернення ми розглядаємо та надаємо відповіді, без допомоги вас не залишать 🙏 Валерія
|
|