Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 14291430143114321433 ... 1440>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 12:29

як меморандум впливає на 3-річний депозит?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 12:45

sens
Після повернення вкладу на картку, якщо ви плануєте щось робити з цими грошима, в цій ситуації, переказувати - діють стандартні умови Меморандуму

Кошти ж вже у вас на картці, як власні
Якщо я неправильно зрозуміла ваше питання - перефразуйте, будь ласка <3

Валерія 🫧
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 13:18

У Сенса таки є сенс змусити Сенс застрелитися!

sens написав:як меморандум впливає на 3-річний депозит?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
Ага-ага.
Ви давайте приготуйте всі папірці за останній рік, що підтверджують надбання тих мільонів три роки тому.
Ща вам Валерія покаже де раки зимують, за всі три роки :mrgreen:

ПС. Колись Валерія просили без кровопролиття вирішувати проблеми з Сенсом :lol:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 13:22

Sense Bank написав:sens
Після повернення вкладу на картку, якщо ви плануєте щось робити з цими грошима, в цій ситуації, переказувати - діють стандартні умови Меморандуму

Валерія 🫧

Фактично за 1 місяць які суми можна зняти/переказати/зробити оплату послуг?
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 13:24

Sense Bank написав: перефразуйте, будь ласка <3

Валерія 🫧

Валерия смотрите - для адекватного человека тут все как бы логично (про ваш банк так сказать не могу) - вам три года назад разместили депо. Тогда не было меморандумов и прочих ваших отмазок чтобы не отдавать деньги клиенту. Денег довольно много и банк ими три года пользовался. Депо окончилось забрать налом валюту человек не может (опять таки из-за других дебильных ограничений). Он даже согласен все вывести по СЭП, но у него скорее всего может не быть таких доходов (ведь весь дебилизм ситуации в том что банк хочет недавние доходы, к которым 3 летней давности депозит не имеет ну никакого отношения). ИМХО адекватный человек (даже пусть в дебильном банке) в такой ситуации должен как-то поспособствовать выводу таких денег по СЭП (ну извините это точно не дроповские), а не прятаться за меморандумом. Нє?
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 13:49

WallNutPen написав:
  Sense Bank написав: перефразуйте, будь ласка <3

Валерія 🫧

Валерия смотрите - для адекватного человека тут все как бы логично (про ваш банк так сказать не могу) - вам три года назад разместили депо. Тогда не было меморандумов и прочих ваших отмазок чтобы не отдавать деньги клиенту. Денег довольно много и банк ими три года пользовался. Депо окончилось забрать налом валюту человек не может (опять таки из-за других дебильных ограничений). Он даже согласен все вывести по СЭП, но у него скорее всего может не быть таких доходов (ведь весь дебилизм ситуации в том что банк хочет недавние доходы, к которым 3 летней давности депозит не имеет ну никакого отношения). ИМХО адекватный человек (даже пусть в дебильном банке) в такой ситуации должен как-то поспособствовать выводу таких денег по СЭП (ну извините это точно не дроповские), а не прятаться за меморандумом. Нє?

Розумію, проте, за такою логікою можна і щодо обмеження НБУ на зняття готівки говорити :(
Є певні правила, яких ми дотримуємося.
Конкретно в цій ситуації, щиро, як би я не хотіла щось особисто зробити - є вимоги, які потрібно виконати, щоб була можливість переказати кошти. Є варіант, як це зробити - надати документи на розгляд

Вже після цього, відштовхуючись від рішення банку - виконувати відповідні операції.
Ліміт діє і на П2П і на СЕП - як вже зазначала вище, дійсно, з усім бажанням та ситуаціями, які я бачу щоденно - на жаль, не в моїх силах зараз скасувати ці обмеження

Як людині, мені, в першу чергу, дійсно важко читати про ці ситуації, адже всі розуміємо в який час живемо(

Зі свого боку, агенти, які вам тут відповідають, враховуючи мене - регулярно передаємо фідбек від клієнтів щодо процесу, запевняю, що мене це питання турбує не в останню чергу 💙

Валерія

(п.с. додам, що неможливість наразі вплинути на чинні обмеження пов'язана не з моїм небажанням, чи з тим що я дуже зла і противна, і не люблю клієнтів (люблю), а з тим що це дійсно великий процес, який ухвалюється банком на глобальному рівні. зі свого боку - передаємо зворотній зв'язок, не закриваємо на це очі ні в якому випадку)
Востаннє редагувалось Sense Bank в Нед 01 чер, 2025 13:59, всього редагувалось 1 раз.
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 13:54

sens написав:
  Sense Bank написав:sens

Валерія 🫧

Фактично за 1 місяць які суми можна зняти/переказати/зробити оплату послуг?

Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день.
Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити

Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку

Валерія
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 14:00

Sense Bank"[quote="5860857:Sense Bank написав:sens

Валерія 🫧

Фактично за 1 місяць які суми можна зняти/переказати/зробити оплату послуг?[/quote]

Залежно від встановленого у вас ліміту + зняття це стандартно у нас 100 000 грн (в еквіваленті) з одного рахунку в день.
Якщо ліміт переглянуть - відповідно, знову ж таки, все залежно від ліміту, який вам зможуть встановити

Щодо оплати послуг - ліміт не розповсюджується на операції оплати комунальних послуг та поповнення мобільного, переказ коштів на благодійність та оплати штрафів через відповідні банери в нашому застосунку

Валерія[/quote]
Згідно цивільного кодексу, гроші повинні бути повернуті за заявою клієнта. Норми,меморандуми і інше не мають нічого до депозиту. Якщо людина взагалі живе на відсотки і не працює,яким чином банк повинен виконати свій обов'язок повернути кошти , чи банк на власний розсуд вирішив,що якщо кошти на рахунках,то всі норми договору виконані ??! Ви якщо плануєте опиратися на хитку позицію НБУ , запевняю вас , що суди працюють в правовій площині, тому я попередив про наслідки позиції банку до всіх застосовувати клещі
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 14:16

sens
Проте, банк в такому випадку виконує свій обов'язок, та повертає вам гроші.
Що надалі робити з вашими грошима вирішуєте лише ви, чи переказувати, чи зберігати, чи знімати, чи виконувати покупки 🙌

На певний перелік операцій діють обмеження - що зробити в цьому випадку, я вже пояснила раніше, це надати документи 💙
Ми не залишаємо вас без вибору.
Щодо ситуації, яку ви навели в приклад - будь ласка, звертайтеся до нас в чат, надавайте документи, детально описуйте ситуацію, кожне звернення ми розглядаємо та надаємо відповіді, без допомоги вас не залишать 🙏

Валерія
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2025 16:22

Sense Bank написав:На певний перелік операцій діють обмеження - що зробити в цьому випадку, я вже пояснила раніше, це надати документи 💙

Я правильно понимаю, что банк требует документы о том, что деньги на счету получены в результате окончания долгосрочного депозита в вашем же банке?
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6450 раз.
Подякували: 21573 раз.

Профіль

131
82
38
2
  #<1 ... 14291430143114321433 ... 1440>
Форум:
+ Додати