|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 02 чер, 2025 07:50
Панове, а а до якого часу в РД потрібно погасити кредитку, якщо кошти знаходяться вже в банку, але на дебітній карці. Просто є ще не проведені операції по рахунку кредитки, от і думаю, гасити заодно і їх, чи ні. Чи максимально тягнути час, і чекати, чи проведуться ці покупки по рахунку кредитки чи ні.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 362 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 12:14
Arien написав:Сформировала и вспомнила, в чем дело: в выписке нет отправителя в отличие от движения по карте в приложении  . Мне нужно отфильтровать по основной части его фамилии.
Волшебники, так что делать? Фильтр нужен по фамилии отправителя (часть текста) Период больше мая 2024
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 12:19
И сразу следующая проблема: проводила одну из оплат по реквизитам в 00:29 1 июня. Квитанция сейчас формируется без реквизитов получателя и назначения платежа, кода квитанции тоже нет.
И как понимать, какая его судьба?
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 15:02
1finanсier написав:А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
А когда стало за три? С принятием Меморандума? За 10 раньше было. Другой вопрос какая её часть считается, что обязана была быть проедена.
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 685 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 02 чер, 2025 16:43
moveton написав: 1finanсier написав:А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
А когда стало за три? С принятием Меморандума? За 10 раньше было. Другой вопрос какая её часть считается, что обязана была быть проедена.
Щось не пам'ятаю, щоб в меморандумі йшлося про врахування підтвердження доходів саме за рік.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 362 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2025 16:48
1finanсier написав: moveton написав: 1finanсier написав:А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
Щось не пам'ятаю, щоб в меморандумі йшлося про врахування підтвердження доходів саме за рік.
Меморандум к пропуску разовых переводов вне месячного лимита вообще никакого отношения не имеет. В этом плане в Сенсе должны бы были остаться 10 лет, как раньше. Может уже и три, но я не читал такого, поэтому интересуюсь.
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 685 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 03 чер, 2025 05:37
1finanсier написав: moveton написав: 1finanсier написав:А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
Абсурд! Те що ви поклали на рахунок і розмістили на депозит 3(!) роки тому ,ви точно заробили ці кошти не за 1 день , тому строк надбання всієі суми складає роки,проте меморандум дозволяє брати до уваги лише ті суми які ви отримали і з яких сплатили податки. Фактично якщо є клієнт з 20: річним досвідом, 15'років з яких А-клуб , має депозит 5ххххххх грн , проте за останні 12'місяців отримав офіційно тількі в цьому банку більше 1хххххх може по закінченню депозита перевести за 1 місяць всього 100000 грн , далі на касі знімати якщо в Украіні , якщо за кордоном то робити покупки в межах діючих лімітів нбу. Десь так
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 03 чер, 2025 13:07
1finanсier написав: Amethyst написав: sens написав:як меморандум впливає на 3-річний депозит?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
Ага-ага. Ви давайте приготуйте всі папірці за останній рік, що підтверджують надбання тих мільонів три роки тому. Ща вам Валерія покаже де раки зимують, за всі три роки  ПС. Колись Валерія просили без кровопролиття вирішувати проблеми з Сенсом 
А чого за останній рік? Начебто справку о доходах Сєня враховує за три роки. Нє?
та я вааще не заморочуюся Мені ОК-7 малюють з 1998 року, ото я її кидаю ПерсМену Шо вони там думають, як чешуть потилицю чи інше своє мізкове місце я не знаю... Але карткові ліміти підняти вище 100К не вдається. І це клієнту з 2007 року. Якась сМемоРАДумНа тупня 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1278 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 03 чер, 2025 19:34
Amethyst От і я про це. Скоріш за все просто "деньги нужны" і прикриваються "обмеженнями". Так я їм тепер дєнєг не дам,з такими тупими обмеженнями все повиводив/познімав і тепер всі мої і моїх знаймомих грошові потоки будуть йти мимо сенсу (з маленької літери, бо на велику він не заслуговує).
-
Oberon
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 чер, 2025 20:48
Зменшив ліміт на кредиті і збільшив на іншій - в результаті відбулося тільки зменшення. Це нормально, що збільшення на другий день, чи щось лагануло?
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
|