Hotab написав:Існує опція «звільнився по здоровʼю, але не інвалід»??
Если мы говорим о инвалидности как состоянии, очень сомнительно. А вот без статуса вполне. Признают негодным и оформляют статус инвалида разные конторы. После увольнения для оформления статуса ещё нужно изрядно побегать.
Дякую Ну я саме це мав на увазі: якщо відпустили по здоровʼю саме зараз, то там його (здоровʼя) не має бути..
sergey_stasyuk555 написав:как же ти дальок от народа )) виключений не равно інвалідність. група інвалідності мужику до 50 - це зараз така рідкість, що навіть прайс мало хто з не прокурорів знає )) а без грошей там такі параметри "обмеження життєдіяльності" що жоден штукатур ніяк не проходить.
Ми ж зараз говоримо про людину, яка служила під час війни. І звільнилась саме по здоровʼю. Існує опція «звільнився по здоровʼю, але не інвалід»??
Саме так, історія мого невільного (або підневільного?) "колеги" із першої в/ч. Контрактник (але не вислужений, а звичайний старший солдат), 56 років (вже 58), "убиті" колінні сустави та грижа, перед війною "підписався" стояти днювальним та працювати прибиральником сутки-четверо із міркувань(майже дослівно) - "годують, одівають, платять непогані гроші, майже кожну ніч дома але можу відпочити від своєї баби". Ще при совітах служив в ВВ та "пройшов Фергану" (ні, це не курорт в ахриці). Повний скан військового квитка (теж ще совіцького) 8 чи 9 аркушів А4 з обох сторін. За реальним станом здоров"я його в 21-му повинні були "послати подальше", а не заставляти підписувати контракт на 3 роки (замість 1-го як він хотів/планував). Звільнився саме за станом здоров"я і відносно чесно (завдяки вислуженому сину штабному офіцеру в тій-самій бригаді у нього була можливість взагалі попасти на ВЛК/диспанцеризацію яка там малодоступна "простим смертним") майже півтори року тому. УБД - понад 600 днів (для порівняння у мене "лише" 426). Станом на березень цього року - ні "інвалідності", ні адекватної пенсії досі не отримав.
Ще мало. Приходь пізніше - пожалію. “Вислужений» починається з якого періоду? Дружина , яка з 19 року на контракті, «вислужена»? Вона вже «сапог»? А коли стане? Ну щоб ми на одній мові і термінології говорили. 😅
На другой локации в результате удара частично разрушен многоэтажный дом. Сейчас спасатели ведут разбор завалов и поиск людей. В сети распространяют видео с последствиями удара.
На другой локации в результате удара частично разрушен многоэтажный дом. Сейчас спасатели ведут разбор завалов и поиск людей. В сети распространяют видео с последствиями удара.
Повреждены жилые дома, инклюзивный центр, дошкольное учреждение.
ЄС висловить занепокоєння, пригрозить новими санкціями "із ада" і купить ще енергоносіїв на 200 лярдів. США вмивають руки після виходок і відмов Зе. Від нас у відповідь по москві нічого не летить (за всю війну з десяток слабких дронів, які пошкодили пару вікон і дорожнє покриття) - то ж можна і далі тероризувати Україну.
Повреждены жилые дома, инклюзивный центр, дошкольное учреждение.
ЄС висловить занепокоєння, пригрозить новими санкціями "із ада" і купить ще енергоносіїв на 200 лярдів. США вмивають руки після виходок і відмов Зе. Від нас у відповідь по москві нічого не летить (за всю війну з десяток слабких дронів, які пошкодили пару вікон і дорожнє покриття) - то ж можна і далі тероризувати Україну.
По словам Трампа, полномасштабной войны в Украине можно было бы избежать, если бы он был президентом США еще четыре года назад.
"Раньше это была Группа восьми. Затем Барак Обама и "человек по имени Трюдо" выступили против участия России. Но это, считаю, усложнило ситуацию, потому что вы тратите столько времени на обсуждение России, а ее нет за столом переговоров", - подчеркнул президент США.
Рудий дебіл ...
Зараз він президент і що ? це якось зупинило війну в Україні ? Навіть більше, почалась війна між Ізраїлем та Іраном