|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 18 чер, 2025 19:29
Banderlog написав:Христа розпяли римляни.
Понтій Пілат був римським чиновником, який керував Юдеєю в час смерті Ісуса. Ісус був засуджений до смерті після суду, проведеного перед юдейськими старійшинами та священниками. Пілат, хоч і не збирався його розп'явати, але через тиск юдейського народу погодився на розп'яття. Розп'яття було видом страти, широко використовуваним римлянами, і Ісус був розп'ятий разом із двома злодіями. Здійснили -римські солдати
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 18 чер, 2025 19:34
Banderlog написав:учи тебе, учи а одні двійки. Христа розпяли римляни.
Московит з тебе і поліз ... як все просто ) А розмов було ... що ти вуйко з Буковини, а виявляється ... що ти приїхав на Буковину з Московії До речі, ти і Біблію не читав, що там було, хто кого на хрест повісив Я читав, ти - ні І ти - двадцятка УПЦ МП. Почитай Біблію, для тебе буде корисне Не читай Краткий курс ВКП(б), моя тобі порада )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 18 чер, 2025 19:36
prodigy написав: Banderlog написав:Христа розпяли римляни.
Понтій Пілат був римським чиновником, який керував Юдеєю в час смерті Ісуса. Ісус був засуджений до смерті після суду, проведеного перед юдейськими старійшинами та священниками. Пілат, хоч і не збирався його розп'явати, але через тиск юдейського народу погодився на розп'яття. Розп'яття було видом страти, широко використовуваним римлянами, і Ісус був розп'ятий разом із двома злодіями. Здійснили -римські солдати
Для того, хто в двадцятці УПЦ МП - це все складно Він не читав, як і багато чого. Він - "чєго ізволітє" від московитської церкви )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:19
katso написав: alex_dvornichenko написав:Протест организовало братство Корчинского, там воюют все кто могут, а по митингам бегает в основном их молоджёжь, которой воевать рано.
Там на фото люди с замотанными лицами (почему кстати?) поэтому нельзя определить их возраст, но ТЦК это и не хочет почему то, а ведь на окраинах молодежь останавливают аж бегом, я видел.
это _ученики "УА"_ в _2х балаклавах_ проще "налаживать визуальный контакт"... ...да и безопасней а потом вжуууух и УБД для мента на пенсии в 40+)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 925 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:22
Видели рожу тцк-ашника воловика, который побил учителя в Харькове? Полюбуйтесь на суд. Нагло улыбаются и спускают с рук этому мерзавцу. Кстати, если он военнослужащий, почему его судит не всп?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 380 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:34
Letusrock написав: Сибарит написав:Помнится, во время службы у Вас был период, когда Вы были причастны к армейской бюрократии. Посему, позволю себе задать вопрос, как Вы себе представляете проведение таких выплат?Мне случаи сдельной оплаты в ВСУ не известны. Как гражданским, так и военным очень легко найти поводы для осуждения деятельности военкоматов, но это не повод верить всем слухам.
наприклад взявши 5-10 куо лише за одного відпущеного з тцк, можна частину суми перенаправляти в преміальний фонд)) Але я думаю хлопці з тцк без проблем будуть викрадати людей і на волонтерських засадах, щоб не отримати щасливий білет на Покровськ. Стосовно поліції - був епізод що підрозділ невиконав план по вилову і по команді керівництва поліцаї тянули між собою жереб хто піде "добровольцем" у Лють. Так попав на війну син мого знайомого
сын вашего знакомого "волонтер-людолов"? сколько "заработал" за время своей "деятельности"?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 925 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:41
pesikot написав: Banderlog написав:учи тебе, учи а одні двійки. Христа розпяли римляни.
Московит з тебе і поліз ... як все просто ) А розмов було ... що ти вуйко з Буковини, а виявляється ... що ти приїхав на Буковину з Московії До речі, ти і Біблію не читав, що там було, хто кого на хрест повісив Я читав, ти - ні І ти - двадцятка УПЦ МП. Почитай Біблію, для тебе буде корисне Не читай Краткий курс ВКП(б), моя тобі порада )
для марксизму-ленінізму Banderlog замолодий... є більш сучасні теми для РПЦ та її філій - наприклад, як проганяти контрабас через церкву  тут сам патріарх гундяєв може якісно проконсультувати 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:41
Shaman написав: Бетон написав:Почему ты до сих пор не на фронте?? Чего ты тут весь день строчишь? Тебе скучно? Нечего делать? На фронт иди, ухылятн
ти чого занервував, Бетончику? 
Тому що, Бетону вставили черговий прутен закону, тому він і нервує. Некомфортно йому від закону, тому і верещить на весь форум )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:45
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 чер, 2025 20:51
Schmit То де залізні копита Трампа ?
Чи тільки він тими копитами втікати вміє ?
Чому Трамп не нагибає Путіна, а стелеться перед ним ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2