Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1420614207142081420914210 ... 14219>
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:22

барабашов

итоге там можно нащупать полуметровый клитор

Дніпропетровські метросексуали кажуть, що якщо у турецького ганьбіта відшукати на затилку складки, плюнути туди і між першою і третьою складкою провести пальцем , то по підборіддю Барабашова потече слина.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:27

Shaman, вы хорошо умеете манипулировать (не обижайтесь, я сейчас не в упрёк).
Вы недавно напоминали мне о нашей дискуссии об успехах нашего с/х по сравнению с УССР.
Одна из наших успешных отраслей в с/х это птицеводство. Действительно успешных. Во всяком случае давно забыли о "ножках Буша" и курятины реально много. Но вот сейчас резко выросли цены. Читаю объяснение:
"До росту собівартості виробництва продукції птахівництва призвело, перш за все, здорожчання зернових і продуктів переробки олійних культур протягом року на 30-50%", – зазначив Карпенко.

Ситуацію ускладнив і дефіцит племінної продукції через пташиний грип у країнах ЄС, через що вартість інкубаційних яєць і добового молодняку зросла на 20-40%.

"Через спалахи пташиного грипу в ЄС, було знищено багато племінних стад, що призвело до дефіциту племінної продукції, яку Україна на 100% імпортує. Відповідно протягом березня-квітня ціни на інкубаційні яйця і добовий молодняк зросли на 20-40%, що не могло не позначитись на собівартості продукції", – додав фахівець.
...........
Серед інших причин Карпенко назвав дефіцит робочої сили, підвищення військового збору до 5% та інфляційний тиск. Попри подорожчання, м’ясо птиці все ще залишається найдешевшим видом м’яса в Україні.
https://glavred.net/economics/podorozhaniya-ne-izbezhat-v-chem-prichina-skachka-cen-na-populyarnyy-vid-myasa-10666340.html#goog_rewarded
Ну, спасибо, что "все ще залишається найдешевшим видом м’яса в Україні". Ещё бы стало дороже свинины или говядины, я бы совсем смеялся.
Т.е. даже в этом мы сильно зависим от Запада.
Что скажете?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:29

Shaman написав:
  Успіх написав:Ну так ти з своїми синами і є оці ждуни, про яких ти пишеш!😁
Чого чекаєте 3роки+???
На фронт, почекуни!!!
На фронт!!!

а з якого переляку ти себе наділив правом відправляти людей на фронт? як то кажуть, а чи не багато ти на себе береш? 8)

Я Долярчику пропонував піти служити в ТЦК, коли воно накинуло про 20К за кожного "спійманного"

Типу, і budivelnik'а з синами відправить - здійснить свою "мрію" і 60К на карман отримає.

Чомусь Долярчик тоді одразу здувся )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:29

detroytred написав:То до чого оця ваша рефлексія і чергові побрехеньки в мій бік?

Ви і jump - баласт, це не змінить шахрайства. Всі адекватні відписались від Назарія і перебросили ту суму на інші збори. Він наразі може розраховувати лише на те, що зібрав і якщо кошти не заблокують. Хвороба його за мінімум 800тис грн на місяць при незмінному курсі валюти нікуди не дінеться.
Ви геройськи нічого не робили, не збираєтесь і всі хто донатять/працюють податками на вашу пенсію мають обтікати.
Як добре, що я помиляюсь але буду жити більше насичене і краще життя ніж ви :)
Як добре що окрім вас і jump існують люди які можуть збирати кошти на невиліковно хворих. Не розтікати як їм повинна держава, а щось дійсно робити.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:34

Успіх написав:
  Hotab написав:А може 5 достатньо і ти винен де 2
Спочатку нехай моїх 3роки повоюють, а тоді можна і мені пред'являти! ;)

А не з пропуканого дивану!

І не трусам, чи трусАм з не тим ВОСом! 😁

Гімно питання

Коли ти протирав штані, торгуючи контрафактним крамом на базарі, Hotab вже воював на Донбасі в 2014 році, коли там була активна фаза

Заткни свою п"яну пельку
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:35

budivelnik написав:
  detroytred написав:Що там з результатом району, міста?
1 В мене в селі ситуація краща ніж в тебе на дивані.
Чи говорить це про те що ти просто просираєш час?
2 Якщо енергоефективність мого будинку економить в рік 10 000 м3 газу - це дозволяє закачувати в сховища менше на 10 000м3 в рік?
Скільки економія в твоєму?
А якщо порахувати
13 млн житлових приміщень * нехай 1000м3=13 млрд м3.... - тобто я зекономив за себе, за тебе, і ще за весь твій підїзд.І якби ВСІ економили в 10 разів гірше ніж вийшло в мене - то це б дозволило ВІДМОВИТИСЬ від зовнішньої закупівлі газу
Це досягнення для Держави?
3 Електротаксі за 2024 рік не спалили десь 20 тонн бензину... але послуги я надав
Це економія для валютного балансу держави?
А скільки зекономив ти?

Тому ще раз
Від можновладців ( яких 1% від загальної кількості в Державі) - залежить 5% кінцевого результату.
Я працюю як 10 простих українців з точки зору користі для Держави.
Ти повинен пробувати досягнути мого результату чи здурі почнеш розповідати що я все роблю не правильно?
І сам при цьому будеш лежати і НІФІГА не приносити користі ні собі, ні сімї ні Державі.
Ти простий ПАРАЗИТ
це хоч зрозуміло?
ПС
уточнення
Ти не ПРОСТИЙ паразит
ти НАЧИТАНИЙ паразит...
але ж іншим якось пофігу хто з них сили висмоктує.

Ти знов тупо і банально підмінюєш предмет.
Предметом є не твої досягенння і на цьому стопор, а збільшення досягненнь далі в інших.

Ці задачі масштабу району, міста, країни, суспільства вирішують фахівці.
В них рішення.

А не твій єралашик намагання масштабування Кіосакі на більшість громадян.
Це дурня.
Від безграмотності.

Ти знов побудував на брехні.
Сім'ї, оточуючим я користь приношу. Дякують...
В тому числі ті, хто служить - працює на державу. Отже і державі користь приношу.
Тобто ти тупо збрехав про паразита.
Без брехні тобі будувати ні на чому.
Пісня твоя без бруду на інших ну ніяк не співається.
Такий собі закомплексований брехун, який ще щоки від своєї місії)) роздуває.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:40

stm написав:
  detroytred написав:То до чого оця ваша рефлексія і чергові побрехеньки в мій бік?

Ви і jump - баласт, це не змінить шахрайства. Всі адекватні відписались від Назарія і перебросили ту суму на інші збори. Він наразі може розраховувати лише на те, що зібрав і якщо кошти не заблокують. Хвороба його за мінімум 800тис грн на місяць при незмінному курсі валюти нікуди не дінеться.
Ви геройськи нічого не робили, не збираєтесь і всі хто донатять/працюють податками на вашу пенсію мають обтікати.
Як добре, що я помиляюсь але буду жити більше насичене і краще життя ніж ви :)
Як добре що окрім вас і jump існують люди які можуть збирати кошти на невиліковно хворих. Не розтікати як їм повинна держава, а щось дійсно робити.

От умора, ти цитуй контекст питання.
А воно було нагадую:
Цей ваш опус якимось чином спростовує озвучене мною?
Ні.
То до чого оця ваша рефлексія і чергові побрехеньки в мій бік?
Ви б краще вибачились перед отими форумчанами, яким свої претензії та закиди лили пафосно.
Або тихенько обтекли собі.

Ви ж знов накидали ще іншого.
Замість по предмету запитань.
Ну ніяк без прибрехеньок не можете.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міністр Чернишов повернувся до України з відрядження
Віцепрем'єр – міністр національної єдності Олексій Чернишов повідомив про своє повернення до України з закордонного відрядження.

"Нарешті вдома. Непросте, але дуже важливе відрядження (яке завдяки деяким медіа стало несподівано популярним) завершено", – написав він.

А як розганяли тему - втік, втік, втік ...

Цікаво, хто з хом"ячків-зрадунців напише, що він помилився ...

Хоча я знаю - зроблять вигляд, що нічого не було, не писали, не розганяли ... нічого не сталося
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дюрі-бачі написав:
  Faceless написав:Дуже помиляєтеся, якщо думаєте, що одне шахрайство, хай і вдале, прям переверне ваше життя на краще.

1. Це не шахрайство
2. Маю приклад не шахрайства, яке вже суттєво покращили життя: валютні каруселі в 2022.
Той же Трамп суттєво покращує життя друзям просто публікуючи пости в Х.

І Україна дуже погано справляється із залученням зовнішнього фінансування: ми ніяк не можемо хоча б Польщу догнати, не кажучи вже про москалів.

Взяти кредит щоб не повертати- за визначенням шахрайство.
Щодо зіграти на девальвації - так вперед, було ж купа можливостей, і ще буде. Правда, може і девальвація не трапитися, та і все одно повертати треба, це не зовсім халява.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8227 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 18:43

detroytred написав:
  budivelnik написав:............
А якщо порахувати
13 млн житлових приміщень * нехай 1000м3=13 млрд м3.... - тобто я зекономив за себе, за тебе, і ще за весь твій підїзд.І якби ВСІ економили в 10 разів гірше ніж вийшло в мене - то це б дозволило ВІДМОВИТИСЬ від зовнішньої закупівлі газу
.......

Ти знов тупо і банально підмінюєш предмет.
Предметом є ......

Не пойму, о каком предмете, вы вообще с будивельником спорите?
При такой экономии мы могли бы не только "ВІДМОВИТИСЬ від зовнішньої закупівлі газу". но и сильно сократить собственную добычу. Или стать довольно приличным экспортёром газа. :)
Почти закрыли бы потребность Венгрии (во всяком случае, больше половины). Сийярто запел бы по-другому. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 чер, 2025 18:58, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1420614207142081420914210 ... 14219>
Форум:
+ Додати
    тему