Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1421314214142151421614217 ... 14223>
Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 12:41

budivelnik написав:
  detroytred написав:А не чекати, поки покоління там еволюціонують.

чекати поки прийде правильний можновладець
Дійсно - пройдуть покоління без толку
2 Якщо діяти так як кажу я
Старатись САМОСТІЙНО вирішувати питання які виникають перед собою
То

То пиши хоч в Спортлото, твої співи мають мізерний вплив навіть на масштаб твого району, міста.
Й навіть на твоїх продавців. Людей, яким ти безпосередньо можеш співати прямо у вухо. Ти казав, що двоє щось там змогли... Але цілком можливо, що це сталося б з ними і без тебе.

Ти не зрозумів суті, як завжди.
Тобі чухається не чекати? То не чекай. Дій.
От тільки дій не співами в напрямку хфантасичної чарівної палички, що "кожен!! підійде до дзеркала", а дій в напрямку перемоги в конкурентній боротьбі можновладців-управлінців отих реформаторів. Тих, в кого мета реформи та більш аби по мінімуму.

Не факт, що твої дії також не будуть, як і співи, безрезультатними, але це хоч шанс якийсь.

Фахівці (оті кейнси-бальцеровичі-куані і т.д.) вказують, що інструмент змін в суспільстві-державі саме в можновладців-управлінців. В них ричаги...
Тому і така боротьба за владу.
За ІНСТРУМЕНТИ впливу на суспільство.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 23 чер, 2025 12:46, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 12:42

Shaman написав:
  ЛАД написав:Shaman, вы хорошо умеете манипулировать (не обижайтесь, я сейчас не в упрёк).

але я чекаю на аргументи, а не на оце, якщо мова йде про порівняння нацистів та рашистів. а так, вибачте, це чисте злиття 8)
.............
це називається глобалізація. ми ще й насіння переважно закуповуємо за кордоном. й там є жорстка заборона використовувати їх для створення власного насіння. від Monsanto багато країн залежить, не лише ми ;) можна використати місцеві сорти, але врожайність тоді буде не та.

але це наступний крок. точно знаю, що є в Україні господарства, які намагаються створювати власне насіння - але це дорого, ці біотехнології - дуже дорога річ. що з курями - не знаю.

але з іншого боку - хоч й залежимо від ЄС, але поляки ще до війни не знали, які відбитися від МХП. зараз й поготів. оці всі бунти фермерів - вони є не пустому місці (хоча може питання вибити більше субсидій). це все при тому, що в них шалені субсидії, а в нас майже немає...

так розвивається весь бізнес - починаємо з простого, а там й до Брі з дор блю дійдемо, а потім й до прошутто. в нас навіть свинина ще не в промислових масштабах виробляється, а яловичина напевне й не буде. треба лише робити свою справу, а не розповідати, як раніше було краще :lol:
С вашего разрешения не буду объяснять разницу между РФ и нацистской Германией. Мне надоело заниматься на форуме политпросом. Тем более, что это без толку, соревноваться с государственной машиной не получится. Может, когда-нибудь поймёте, а, может, и нет.
Что касается "курей" и глобализации. Вообще-то ожидал немного другого объяснения, но и так сойдёт. Возражать не буду. Особенно понравился последний абзац насчёт "Брі з дор блю" и "прошутто". Повеяло чем-то до боли знакомым. Лет 50-60 назад нам так же обещали коммунизм. Но тоже свои мысли придержу при себе.
Можете считать это злиттям, но просто надоело.
Вы могли заметить, что я стал намного меньше писать здесь. И, наверное, скоро вообще перестану. Слишком много хамства и благо(или не благо-)глупостей. Почти не осталось людей, от которых можно услышать что-то умное, а не лозунги.
Вчера как-то не сдержался.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 12:49

холява написав: за все врем,я служби ,на форумі кожного дня

Є ж факт -- на період виїзду на вогневу Успіх не був на форумі по декілька днів.
Наявний же факт.

Яка ж може бути довіра до не стільки наявних бачень, якщо отак в лоба заперечується наявний факт.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 23 чер, 2025 12:51, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 12:50

alex_dvornichenko написав:
  flyman написав:Як що? Це ж сатанинська несправедливість що 1/7 суші з усіма надрами у якихось 140 млн.

Не юродствуйте. Всё что нужно от рф Запад и так получал по выгодному курсу, условный вагон ресурсов на условный айфон. Зачем им эта малопригодная для жизни территория, тем более за неё воевать, если можно всё купить, печатный станок пока никто не запретил. читая такие сообщения, складывается впечатление что Украина или западные войска вторглись в рф, а ненаоборот.
P.S. я например считаю сатанинской несправедливостью то, что самая дорогая компания Европы - LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton). Загадка - сколько россйиских ресурсных денег досталась этой компании от российских владельцев заводов-пароходов ?

Тоді дайте відповідь навіщо було порушувати домовленості щодо нерозширення НАТО на схід в обмін на об"єднану Німеччину? І навіщо папіредник вписав в КУ, а паслідовник не вичоркнув, якщо був за простопєрєстать, нє?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 12:54

проблему не можна вирішити на тому ж рівні, на якому виникла

detroytred
“Ніяку проблему не можна вирішити на тому ж рівні, на якому вона виникла” (с) Енштейн
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 13:01

detroytred написав:
  холява написав: за все врем,я служби ,на форумі кожного дня

Є ж факт -- на період виїзду на вогневу Успіх не був на форумі по декілька днів.
Наявний же факт.

Яка ж може бути довіра до не стільки наявних бачень, якщо отак в лоба заперечується наявний факт.

... не сперечаюсь .... було кілько раз , як зараз пам,ятаю ,ніхто не писав й було без усіляких
... як так , чому я , буддддівельник , флллеееерр, пессссііікііііт , я героічно стримую ворогів ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 13:02

budivelnik
Объективно объясните мне как инженеру такой нонсенс
Завод Порше в Лейпциге в ГДР где собирают реально премиальные авто
Почему там зарплаты на 30% по вашей версии меньше чем на заводах в Ингольштадте(Ауди), Мюнхене(БМВ) и Штутгарде(Мерс)? Восточные немцы выросшие на Достоевском и балете(как лидер Рамштайна ватный Линдманн) в машинах по 200-300куе по прежнему, уже 20 с лишним лет(с 2002года), забивают шурупы в поршах молотком и крепят проводку не хомутами, а синей изолентой?
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 13:08

flyman написав:Тоді дайте відповідь навіщо було порушувати домовленості щодо нерозширення НАТО на схід в обмін на об"єднану Німеччину? І навіщо папіредник вписав в КУ, а паслідовник не вичоркнув, якщо був за простопєрєстать, нє?

Потомоу что НАТО единственная сила, которая может защищать от угроз глобального уровня, таких как рф. Если бы рф, что то выполнила, то ли минские, то ли резолюции ОБСЕ или ООН, то Зеленский такой чудак, что мог и вычеркнуть. Но на фоне тотального безпредела со стороны РФ, НАТО казался единственным шансом. Проблема ж в нерасширении НАТО, а в токсичности рф, которая приводит к тому, что ее соседи просятся в НАТО.
Теперь дайте мне ответы, хоть одну страну силой в НАТО загнали ? Финляндия и Швеция скоропостижно вошли в НАТО, что бы стать северными фортецями-криголамами ?
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Пон 23 чер, 2025 13:13, всього редагувалось 3 разів.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 13:15

budivelnik написав: самостійно

Це не самостійність.
Це хуторянство.
Яке і призвело до того, що Україна не взлетіла.
До того, що в тебе та 5% власні Польща-Монако, а у всіх інших 95%...

А в державах, в яких реформатори для по максимуму, взлітають оті 5% ще вище і тягнуть ще вище інших 95%.
Як казав Мортимер - вся Україна не поміститься в СКМ.
А Боїнги-БМВ ні рінати, ні ти створювати і не збирались.
Вам цілком достатньо...
Рінату - СКМ, тобі - ларька.

І да, розплата за отаке хуторянство - війна за віконцем.
Бо ординський сусід-падло нашого хутору-країни-по мінімуму не погодився, що від нього пішли до європейського.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 23 чер, 2025 13:27, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 чер, 2025 13:24

alex_dvornichenko написав:Финляндия и Швеция скоропостижно вошли в НАТО, что бы стать северными фортецями-криголамами ?

Браво! Бравісімо! Дякую!
В точічку!

Розумніші Швеція, Фінляндів вичекали момент, коли безбашенна рфія пов'язла в Україні, і от тоді увійшли в НАТО.
Коли їм від цього мінімум загроз від рфії за таке рішення.

Точніше не розумніші, бо для цього і мізеру розуму достатньо, а - банально хитріші.

За великим рахунком свою спеціалізацію фортеці Україна обрала собі сама..
Впевнено зайняла собі цей стілець.
Тому всі інші країни цьому тільки раді та аплодують стоячи.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 23 чер, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований

Профіль

#<1 ... 1421314214142151421614217 ... 14223>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей