3 лями баксів

тцкун чи прокурор-інвалід бажає здриснути забугор

|
|
![]() В елітному районі Львова продають будинок за 123,9 млн грн
![]() 3 лями баксів ![]() тцкун чи прокурор-інвалід бажає здриснути забугор ![]() ![]()
Фотки як на Компі зроблені. 😏 ![]() Ну що ж - свято наближається!©)))Таки мій будинок вже здано!👍👍👍
От що мені відповіли >>> Доброго ранку! так, будинок введено в експлуатацію у квітні та присвоєно поштову адресу для вашого будинку - вул.Рудненська, 8 (....видалено) Видача права власності/підписання ОД думаю розпочнеться на початку осені. На даному етапі очікуємо на акт розподілу з землевласником та технічних паспортів на Ваш будинок, далі первинна реєстарція на забудовника та видача права власності. п.с. Форумчани! Останній абзац хтось може більш детальніше/людською мовою роз'яснити? ![]() ![]() Успіх между сдачей и документами есть 2 месяца лага. То какие доки получает застройщик думаю тебе не важно. На тебя это никак не влияет. гораздо важнее сколько можно тянуть с оформлением пс (иногда выгоднее тянуть с этим пару лет)
![]() Тарапітса нєнадо!©))Wirująświatła
Іншими словами - пох що будинок зданий, все одно НЕ варто поспішати робити ремонт, так? Бо: а) знову можуть затягнути час... б) якщо зараз заходити на ремонт, то там "конячі умови" ![]() ![]() Успіх при чём тут ремонт? я думал тебя интересует право собственности. Формулируй как то точнее. На ремонт вас запустят как только сформируется осбб или жэк (кто то должен убирать и вывозить строймусор, оплачивать лифты и т.д. ). доки на ремонт не влияют никак. без осбб на ремонт вас не пустят. Или с залогом 8 тыс. А осбб может формироваться и 3 года). Сейчас многие забугром, там подписи нужны.
![]() Wirująświatła
Та на ремонт - запускають вже давним-давно! Просто треба підписати папірець, де ти "всім все винен, якщо десь хоть щось трапиться/пошкодиться/пропаде!" ![]() Коротше, кажеш - що вони з тими доками ще можуть хороводи водити не один місяц-рік? Але вже хоч адресу/поштову скриньку присвоїли! Будинок вже має свою адресу! ![]() ![]()
буде свідоцтво власності в тебе на руках (відповідно витяг з реєстру нерухомості чи як його там щодо майнових твоїх прав) тоді і можна буде заходити на ремонт, або ставити сральнік та піддон з матрацом та стригти щомісяця "7К як з куща" ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Читай вище - на ремонт можна заходити вже півроку як! Але! Але там підписуєш такі дурні умови, що пипець! Працювати тільки з 8:00 до 20:00! В інший час ніхто, крім охорони, не має права знаходитись на об'єкті! Якщо, наприклад, десь поб'ють щитові, лічильники, виб'ють вікна і т.п. - відповідальність/оплата за пошкодження - на всіх(хто робить ремонт) власниках квартир! Коротше, дурдом! ![]() Майже співпало в часі з твоїм недобудом.
Адреса є? Свідоцтво власності є? Ти там був, оглянув, акт прийомки підписав? Може почекати поки не оформиш документи власності? Ти власними силами збираєшся, чи найматимеш? Зараз ремонт починати і стогнати як Бетон? З нагоди новин від тебе заглянув на фейсбук свого бучанського новобуду, і виглядає так, що весною вони ввели секцію до війни проінвестованою повноцінною 1к. Два роки тому домагалися ще 2500 грн. на кожен м2 доплати, "бо війна". На що відповів, в мене 100% передоплата, так що "нічого вам не винен". Так що не ясно, як там, чи вернуть коли інвестував гривні 11000 ($400+) грн. за м2, чи таки отримаю свою прелєсть (з доплатою чи без)? Майже співпало в часі з твоїм недобудом.
|
|