Я так і кажу, що фейки навколо! І однозначно фейк про львівського ухилянта, якого волочили по асфальту і песик скавучав!)) Ну подумаєш, знайома вулиця і будинки на задньому фоні... - напевно викорисав ворог ШІ!
Shaman написав:........ ну не можна так явно використовувати подвійні стандарти. як розмовляємо про російську в Україні, то мені розповідають про Квебек. а як про українську в срср - то дорого? нічого очі не коле? якось в Квебеці перекладають французькою взагалі все, не лише підручники з фізики. якби в срср відношення в УРСР до української мови було б таке, як до французької в Квебеці - зараз би мовного питання взагалі не було. мешканцям Квебеку освіта французькою не заважає працювати в іншій Канаді та в США (за потреби).
Не знаю, как это организовано в Квебеке. И как и что там перекладають. Возможно, просто завозят из Франции. И вы тоже не знаете. Поэтому не будем обсуждать.
й Індія брехливий приклад. а ну назвіть державну мову індії? не можете, бо їх там основних десятки, а взагалі сотні? тому так, англійська, яка дозволяє спілкуватися між собою. як й російська в срср. а в Україні не потрібна додаткова мова - для спілкування у межах держави достатньо української. й освіта англійською для перспектив. де зараз потрібна російська мова для кар'єрних перспектив? в якій країні? це до питання вивчення російської...
Нравится мне слово "брехливий"... То, может, вы перестанете брехати и щеголять незнанием:
Хинди, самый распространённый в Индии язык[103], является официальным языком правительства Индии[104]. Английский язык, широко используемый в бизнесе и администрации, имеет статус «вспомогательного официального языка»[105]; он также играет большую роль в образовании, в особенности в среднем и высшем.