|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 22 лип, 2025 22:26
Faceless написав:aanonimovic594 написав:Navegantes Тому який би приват не був поганий з монобанком, але вони випереджають банки на роки 3-4
Приват вже давно не є найпередовішим
Ну не сказав би так, у них є мабуть майже взагалі всі сервіси, страхування, квитки на потяги і т.д., дуже багато функцій, на які іншим банкам знадобляться роки на реалізацію, я беру у порівнянні саме банки на території нашої країни
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 11:16
aanonimovic594 написав: Faceless написав:aanonimovic594 написав:Navegantes Тому який би приват не був поганий з монобанком, але вони випереджають банки на роки 3-4
Приват вже давно не є найпередовішим
Ну не сказав би так, у них є мабуть майже взагалі всі сервіси, страхування, квитки на потяги і т.д., дуже багато функцій, на які іншим банкам знадобляться роки на реалізацію, я беру у порівнянні саме банки на території нашої країни
Багато функцій, які не є банківськими послугами і значною мірою нафіг нікому не треба. Купа сміттєвого функціоналу для імітації корисності. А за технологічністю він не є найпершим ще з часів націоналізації, тобто вже 10 років
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 лип, 2025 11:51
Faceless Можливо, але просто кажу свою думку, як саме мені здається, і можу бути не правим
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 05:54
candle645 написав:Я клієнт даної б/у понад 15 років, в 18-20-му навіть ризикував там зберігати суми які в 2-3 рази перевищували "фонд гарантування", але в якийсь момент зрозумів свою помилку та постарався мінізувати свої відносини з цією б/у (нехай буде банківська установа). Після початку війни - вже майже 3 з половиною роки використовую б/у приват для отримання Г/З. Коли вони на початку війни, скориставшись тим що у більшості мобілізованих фізично відсутня можливість знімати отримані кошти через банкомати чи відділення - в 33(!) рази підняли вартість переказів - це був шок. Але сьогодні з"ясувалось, що вони в черговий раз пробили дно. На даний момент Г/З сугубо символічне, тому враховуючи непомірну вартість переказів, я вже давно виводжу отримані від ЗСУ кошти в пристойний банк раз в кілька місяців. До останнього часу суттєвих проблем із переказами не виникало, лише збережені "шаблони" чомусь періодично зникали, і доводилось знову вручну вводити IBAN та інші реквізити. Але сьгодні переказ відносно невеликої суми на рахунок дружини перетворився в справжній треш. З веб-клієнта зробити переказ взагалі не вдалося. З мобільного - спочатку показало нульову вартість переказу, але на якомусь кроці з"ясувалось що вона нещодавно зросла ще на порядок, і вже в сотні(!) разів вища довоєнної. Але це теж дрібниці в порівнянні із тим, що відбулось далі. Замість вкрай незручної та ненадійної 2FA авторизації через зворотній дзвінок (б/у приватбанк схоже не в курсі, що зараз дуже багато їхніх "клієнтів" користуються StarLink, але не мають змоги користуватись мобільним зв"язком) - довелося самостійно дзвонити на 3700, а потім таки дочекавшись зворотнього дзвінка - кілька хвинин спілкуватися з хамовитою ТП (нехай-буде ТехПідтримка) та відповідати на її недоречні та надто приватні питання, вислуховуючи в процесі "накази" типу - "відповідайте на моє питання!", "вкажіть лише одну відповідь!", "відповідайте так або ні".
Шановний candle645! Питання насправді вирішується дуже легко, але для цього мають співпасти два моменти: 1. Ви маєте повністю довіряти своїй дружині у питанні грошей 2. Ви маєте потрапити у відпустку додому хоч на 1 день. Треба просто-напросто перевипустити Карту для виплат, на яку нараховують грошове забезпечення, і залишити пластик дружині. А у Вас в телефоні у Приват24 буде ця картка. Дружина спокійно зніматиме потрібну суму з картки у банкоматі без комісії, коли треба. Повірте, саме так роблять дуже багато людей...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 09:13
Искатель написав: candle645 написав:Я клієнт даної б/у понад 15 років, в 18-20-му навіть ризикував там зберігати суми які в 2-3 рази перевищували "фонд гарантування", але в якийсь момент зрозумів свою помилку та постарався мінізувати свої відносини з цією б/у (нехай буде банківська установа). Після початку війни - вже майже 3 з половиною роки використовую б/у приват для отримання Г/З. Коли вони на початку війни, скориставшись тим що у більшості мобілізованих фізично відсутня можливість знімати отримані кошти через банкомати чи відділення - в 33(!) рази підняли вартість переказів - це був шок. Але сьогодні з"ясувалось, що вони в черговий раз пробили дно. На даний момент Г/З сугубо символічне, тому враховуючи непомірну вартість переказів, я вже давно виводжу отримані від ЗСУ кошти в пристойний банк раз в кілька місяців. До останнього часу суттєвих проблем із переказами не виникало, лише збережені "шаблони" чомусь періодично зникали, і доводилось знову вручну вводити IBAN та інші реквізити. Але сьгодні переказ відносно невеликої суми на рахунок дружини перетворився в справжній треш. З веб-клієнта зробити переказ взагалі не вдалося. З мобільного - спочатку показало нульову вартість переказу, але на якомусь кроці з"ясувалось що вона нещодавно зросла ще на порядок, і вже в сотні(!) разів вища довоєнної. Але це теж дрібниці в порівнянні із тим, що відбулось далі. Замість вкрай незручної та ненадійної 2FA авторизації через зворотній дзвінок (б/у приватбанк схоже не в курсі, що зараз дуже багато їхніх "клієнтів" користуються StarLink, але не мають змоги користуватись мобільним зв"язком) - довелося самостійно дзвонити на 3700, а потім таки дочекавшись зворотнього дзвінка - кілька хвинин спілкуватися з хамовитою ТП (нехай-буде ТехПідтримка) та відповідати на її недоречні та надто приватні питання, вислуховуючи в процесі "накази" типу - "відповідайте на моє питання!", "вкажіть лише одну відповідь!", "відповідайте так або ні".
Шановний candle645! Питання насправді вирішується дуже легко, але для цього мають співпасти два моменти: 1. Ви маєте повністю довіряти своїй дружині у питанні грошей 2. Ви маєте потрапити у відпустку додому хоч на 1 день. Треба просто-напросто перевипустити Карту для виплат, на яку нараховують грошове забезпечення, і залишити пластик дружині. А у Вас в телефоні у Приват24 буде ця картка. Дружина спокійно зніматиме потрібну суму з картки у банкоматі без комісії, коли треба. Повірте, саме так роблять дуже багато людей...
А нащо перевипускати? Можна просто залишити пластик дружині. А можна випустити до своєї карти для виплат додаткову карту на довірену особу на ім'я дружини, тобі все буде офіційно без жодних порушень.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 320 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 09:23
Приват хіба обмежує кількість пристроїв, до яких можна привʼязати одну карту? ( для цього навіть нема необхідності в зустрічі в лютеранській церкві в Мюнхені, на Великдень, сидячи за сусідніми столиками, все робиться дистанційно ) Тобто платити дружині за допомогою NFC в смартфоні взагалі не питання. Ну і банкомати з NFC також є. Як і функція «знаття без картки». Там явно питання в довірі, хоча дуже дивно: доходи дописувача по легенді на порядки більші, ніж ГЗ в армії. Перейматись, що дружина спустить військову подачку (далеко не окопну першої лінії, тобто не суттєву) несанкціоновано… серйозно?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 13:42
Искатель написав:Дружина спокійно зніматиме потрібну суму з картки у банкоматі без комісії, коли треба. Повірте, саме так роблять дуже багато людей...
Теж цікавився таким питанням... А не буде так, що дружина знімає готівку з банкомату в умовному Львові, а чоловік через 5 хвилин розраховується цією ж карткою через телефон у магазині в у мовному Краматорську (чи знімає готівку теж в банкоматі (можна без картки) чи на касі АЗС. Що "подумає" банк про таке миттєве переміщення і застосування картки? Тому, думаю, краще додаткова картка
-
Hennady
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 14:02
Hennady написав: Искатель написав:Дружина спокійно зніматиме потрібну суму з картки у банкоматі без комісії, коли треба. Повірте, саме так роблять дуже багато людей...
Теж цікавився таким питанням... А не буде так, що дружина знімає готівку з банкомату в умовному Львові, а чоловік через 5 хвилин розраховується цією ж карткою через телефон у магазині в у мовному Краматорську (чи знімає готівку теж в банкоматі (можна без картки) чи на касі АЗС. Що "подумає" банк про таке миттєве переміщення і застосування картки? Тому, думаю, краще додаткова картка
Не буде. Це різні картки і токени. Все норм
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 24 лип, 2025 14:37
Искатель написав:Питання насправді вирішується дуже легко, але для цього мають співпасти два моменти: 1. Ви маєте повністю довіряти своїй дружині у питанні грошей 2. Ви маєте потрапити у відпустку додому хоч на 1 день. Треба просто-напросто перевипустити Карту для виплат, на яку нараховують грошове забезпечення, і залишити пластик дружині
Можно навіть без відпустки. Дружина оформлює КДВ + приват-вклад + у відділенні довіреність до вкладу на чоловіка. І далі КДВ 1 -> Приват-вклад -> КДВ 2 в обох напрямках без комісії. Наприклад, чоловік поповнює Приват-вклад, дружина знімає на КДВ.
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 315 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 00:27
На КДВ зайшли кошти з погашення ОВДП, зробив переказ під 100т. в П24 на власну ж кредитку для погашення кред.боргу. Порадів, що переказ пройшов, бо раніше блокували двічи з перевіркою мене як в ГЕСТАПО, бо банк запитував про мене те, що я й не знав. Навіщо таке при переказі між власними рахунками в банку? Кажуть, для запобігання шахрайства. Запитую: як тут зшахраювати? Не знають, але перевіряють жорстко всі подробиці життя. Але радів завчасно. З'явився напис: "Ви майже використали ліміт на перекази в цьому міс". Це нормально, що банк лімітує перекази між власними рахунками в банку? А якщо 200т. гасити? 100т. переказом + на 100т. просити касира зробити віртуальну видачу з КДВ і зарахування на кредитку? І то за шоколадку, мабуть, щоб не запитала: чи бронював готівку. А якщо більше 200т. погашати, то й за день не вийде лише оборотом ПБ закрити
-
Visky
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1