andrijk777 написав:Не правда. Ющенко отримував багато фінансування, але все-рівно - дуже поганий президент.
ИМХО Ющенко найкращий президент із тих, що були, а 2007-перша половина 2008 р. - найкращі роки в житті українців.
Моє ИМХО таке саме. Але це всього лиш наше ИМХО. За Ющенка проголосувало 2% на виборах в 2010 році. - це факт який визначає долю країни, а не наші ИМХО.
UA написав:- Однозначно готувалися антикорупційні звинувачення "чрезвычайно влиятельным людям" - вірогідно замовником ціх звинувачень є людина на ім'я Дональд - мета - зміна найвищого керівництва країни
Довго сміявсь ... ))) Конспіролоія на марші
Нехай, спочатку, людина на ім'я Дональд нагне Путіна на довготривале припинення вогню, тоді можно і про зміну керівництва говорити
UA написав:почитав місцевий бомонд з обох боків. Поржав. Тепер напишу - Однозначно готувалися антикорупційні звинувачення "чрезвычайно влиятельным людям" - вірогідно замовником ціх звинувачень є людина на ім'я Дональд - мета - зміна найвищого керівництва країни - характер та швидкість дій з нейтралізації антикорупціонерів говорить про надзвичайну скандальність звинувачень. Поздоровляю всіх з наступившею ерою прокурорського безпределу. їм би день простояти та ніч протриматися.
По суті згідний. Але по-факту поржав з ваших зауважень. Ви дійсно вважаєте що Дональд(і ви) такий наївний що думав що якесь НАБУ(чи інші) зможуть "змінити найвище керівництво України"? Хоча може і так, ніївний. Це 100% нереально - це очевидно для мене. Тільки майдан або вибори. Ні одне ні інше просто неможливе на сьогодні. ВСЕ! Зе наш вирок і ми випємо це до кінця. Мені цікаво тільки одне - яким буде той кінець.
Комбінація дій. Антикорупційні звинувачення слід розглядати як створення відповідного настрою в суспільстві. Свинарчук гейт всі забули?
UA написав:Комбінація дій. Антикорупційні звинувачення слід розглядати як створення відповідного настрою в суспільстві. Свинарчук гейт всі забули?
Зе це покарання за гріхи. Успіх згоден?
А настрої суспільства вже нічого не значать! Нуль. Виступаєш відкрито - в окоп. Свинарчуки - це було не просто так, а під вибори. Просто через "настрої суспільства" влада не зміниться, Зе сам не піде.
❗️Війна можливо триватиме до 2034 року, – Залужний
За його словами, якщо Україна не вимагатиме припинення вогню, а натомість не змінить стратегію захисту й підходи до мобілізації ресурсів, війна може тривати до 2034 року.
Дюрі-бачі написав:ИМХО як тільки прийде до влади той, кому Брюсель, Вашингтон чи Пекін гарантує фінансування на 5 років хоча б на рівні як Україна отримує зараз, так одразу буде хороший президент
А почему же сейчас президент плохой, если все получает? Даже при таком финансировании без войны (стимул для такого финансирования - отдельный вопрос), всегда найдется оппозиция, которая посчитает, сколько финансирования приходится на душу населения, и все дружно спросят: "А где моя доля?" Президент сразу станет плохим. Желание шары границ не имеет и ни к чему хорошему не приводит.
_hunterДаже не знаю, кто способен на такой вопрос. Вы никогда не слышали о мобилизации мужчин в США во время 2МВ (у них тогда не было АндреевМ )? Вы не слышали о резком росте оборонпрома в США во время 2МВ? Или вы полагаете, что поставки по ленд-лизу делались как сейчас - "из запасов армии США"? А "недостаточная оплата труда мужчин" это уже позже. У вас действительно была высокая зарплата? При таком уровне? Или как ответил мне один программист после того, как оказалось, что он не знал какую-то элементарную вещь (уж не помню, что конкретно): "Мне за эти знания не платят"?
Успіх один з тих, хто принісши в подарунок нам Зе, тільки виграв: став «героєм» , заробив грошей яких ніколи раніше не тримав в руках, здорожчала його нерухомість через біженців. До Львова війна навряд чи докотиться колись, а помічати глобальні втрати , які (може колись) зачеплять і його, він навряд чи здатний.