|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 31 лип, 2025 18:48
vladshukin98 написав: Кащей написав:Коллеги, что-то я заблукал в трех соснах изиного хайтека. Как активировать в приложении пришедшую по почте пластиковую карту? На конверте из опилок предлагается ее отсканировать, но как это сделать?
Нужно заблокировать нынешнюю карту, потом нажать на серый силуэт карты и там будет возможность добавить новую Это не шутка Я неделю пытался узнать у поддержки, как мне активировать новый пластик, который я ездил получать в отделение на замену старого в начале года. Я наверное тогда через весь отдел поддержки прошел, пока не нашел того единственного, кто знал, как это сделать Но это ладно, есть ещё вот тако. Представим ситуацию, у вас есть в приложении интернет карта, она вам больше не нужна, вы хотите её закрыть и чтобы она не отображалась в приложении? Вам нужно её заблокировать, а потом нажать на кнопку перевыпуска - и тогда она пропадёт из приложения. Просто анекдот Реально хотелось бы посмотреть а лицо тому, кто делал их приложение
Розробкою займається компанія ТОВ "ФІНТЕХ КРЕАТОРС", у якій має частку 50% чоловік Ганни Тігіпко, та сама Ганна - 50%
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 лип, 2025 23:28
Кащей написав:На конверте из опилок
я тоже свой выбросил. А коллега досмотрелся - семена травы там и способ её выращивания
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 10:35
kulikrom написав: Кащей написав:На конверте из опилок
я тоже свой выбросил. А коллега досмотрелся - семена травы там и способ её выращивания
Как быстро вам карта на НовуПошту пришла? 50 грн. за перевыпуск не сняли?
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 15:05
ВIВ з особистого та іншого досвідів - як тільки ви умовите підтримку оформити особисто для вас пластик, за НП діло не постоїть, доставлять швидко. Важелі, які використовув я - вказівки на відгуки від форумчан, які вже отримали, блєф, начебто коллєга вже отримав, неодноразове листування. Але, з обіцянки від 01 квітня, розродилося в пластик в червні. п.м. доставка безкоштовна. Так, в додатку світить 50грн, але коли вже жмакнеш - нуль
Востаннє редагувалось kulikrom в П'ят 01 сер, 2025 15:26, всього редагувалось 1 раз.
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 15:21
Хтось писав на цю шарашку скаргу в НБУ? Бо ці гади не закривают мені рахуноу, хоча я писав заяву 3 місяці тому, і знімають в місяць 300 грн за неактивність рахунка.
-
jjjj75
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 15:55
1.08.2025 на почту НБУ я написав заяву, такого змісту: Я хочу закрити рахунок в ізібанк, бо ним не користуюся, і там треба платити комісію за обслуговування неактивного рахунку, я звернувся до ізібанка через їх телеграм, мені вислали форму для закриття рахунку, я її заповнив 03.05.2025, і вислав їм через телеграм, рахунок повинні були закрити на протязі 45 днів, але не закрили, і 1.08.2025 року з мене стягнуло 300 грн. комісії за обслуговування неактивного рахунку Ізібанк. Прошу закрити мій разунок в ізібанк, а також ввести в цей недобанк тимчасову адміністрацію, провести розслідування діяльності Ізібану, і закрити цю організацію.
-
jjjj75
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 16:10
jjjj75 написав:Хтось писав на цю шарашку скаргу в НБУ? Бо ці гади не закривают мені рахуноу, хоча я писав заяву 3 місяці тому, і знімають в місяць 300 грн за неактивність рахунка.
Так зачем вы там деньги то держите?!?!? Почему б не вывести сразу было?!?
-
Feh14
-
-
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 17:34
Я гроші з ізібанка давно вивів, річ у тім що в мене є рахунок у Таскомбанку, і комісію за не активність рахунка Ізібанка списується з рахунка Таскомбанка, от така х...я малята.
-
jjjj75
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 18:19
ВIВ написав: kulikrom написав: Кащей написав:На конверте из опилок
Как быстро вам карта на НовуПошту пришла? 50 грн. за перевыпуск не сняли?
лично мне отправили на следующий день (заказывал поздно вечером). 50 грн не снимут. там будет на первых этапах оформления писаться, что платно, но на финальных уже "0 грн".
-
vladshukin98
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 сер, 2025 19:53