Я в соседней теме попытался Вам это объяснить.
Все посчитано.
|
|
![]() Що ви так хвилюєтеся про $500К в рік?
Он один псевдоІТ-ник в Україні просить 250 000 гривень на місяць і то не дають. В цьому році вже буде 10 років як все просить та просить… Панове! В кого є вакансія із зарплатнею в 250 000 гривень на місяць - маякніть - дам людину для роботи. Я не помилився: гривень. Двісті пʼятдесят тисяч. На місяць. ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Canada Спілкуюся з людьми, які раніше мешкали в Анталії але скористалися нагодою та виїхали в Канаду. Одна з них - неповна родина: мама та син, який в минулому році закінчив «Одеську мореходку». Мама прожила в Туреччині 20 років (!). Незручно було питати, син має гени українські чи турецькі. Не важливо вже… Дивували мене безмежно: приїхали в саме дороге місто Канади Ванкувер - і там буквально «відриваються» - і концерти, і катамарани, і походи на озера та в гори. В мене було враження, що мамі не 45 років, а 16, ну може 18… «Дорвалася до безкоштовного». Сьогодні до неї просте запитання: - Ну, що, залишаєтеся в Канаді? (мається на увазі не син, тому в рейс іти), а саме вона) Ось відповідь (цитата): - Да. Нет. Объясняю. Да. И в то же время нет. 🤣🤣🤣 P.S. Ванкувер - портове місто. Більша частина круїзних лайнерів на Аляску йде саме з цього канадського порту. ![]() Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇
120 тисяч українських біженців у США можуть втратити статус уже 15 серпня ![]()
В НЙ та-ж фигня. кажется лимит в 941 или 942 доллара в день или за один раз на одного человека. Потом прямо на тротуаре на простынях все это продается прямо на 5-й авеню. ![]()
Ну да, только сумма 940+ долларов. Так оно и работает. Что не так? ![]() rjkz
И как это компенсируется владецам(и) бизнесов при систематическом таком выносе товара? Неужели страховыми? Охране(местной подкачанной титушне) маркетов запрещено бить маргиналоворов? По поводу переноса пиццерий в подвалы и работе только по сайту - а есть ли те свободные подвалы в нормальных локациях где ходят их покупатели(не в Гарлеме же снимать им помещения под цех за копьё)? У нас либо мокрый подвал в совкофонде либо парковка там в подвале в новострое Новостроя крайне мало В Киеве какие то другие сухие и свободные подвалы есть в неограниченном количестве и за копейки? ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Ukraine/France В ці дні збирає речі, пакує валізи та збирається на автобусі відбути у Францію проста українська дівчина з одного обласного центра (приватна інформація). Гадаю, інформація пригодиться батькам і дівчат (у приятеля у Львові дочці вже 16 років - але не вирішив батько доні, чи варто навчатися взагалі - жінка його он займається кігтями на руках та ратицях і їздить - не жартую - на Порше), і хлопців. Буде навчатися в університеті. Назву приховаю, але: - 60 000 студентів за всіма формами навчання; - 7 100 співробітників. Спеціальність вибрали таку, яка НЕ входить в ТОР-5 в Україні в цьому році, але вибір мене здивував…. Дай Боже, щоби все вийшло… Саме цікаве: - вчилася в школі в Україні з поглибленим вивченням - французька мова; - школа з кваліфікованими викладачами і - мало того - багато років підтримують звʼязок з одним із регіонів Франції; ось вчителі і порадили; - вчителі не тільки порадили, але в спрямовували на подальше навчання, допомагали готувати документи; - навчання БЕЗКОШТОВНЕ. - стипендія як для українки з прифронтової зони - 700€ на місяць. Про гуртожиток ще не питав, бо ще не доїхала до університету…
|
|