|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:16
Schmit написав: jump написав:Борг за донарахованими через суди військовими пенсіями перевищує 51 мільярд, – ПФУ Гетьманцев: сума боргу за пенсіями, які військові пенсіонери відсудили у держави, величезна. Ця сума співставна з усіма доходами на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за липень-2025 (за даними ПФ, ЄСВ та інші платежі склали 52,5 млрд грн)", – зауважив Гетманцев. 
Це ті самі 45+ пенсіонери з не тими ВОСами, за яких сьогодні має віддати якийсь "долг" знятий з комбайна 45+ Микола, ще не пенсіонер, та взагалі без ВОС і присяги?
Хто на що вчився
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:33
барабашов написав:Лис, Пекин вторичен и зависим от запада на 146% Когда самураи придумали свой джип Мицубиси 91 год назад и вовсю строили авианосцы для захвата Тихого океана - там ездили на рикшах и ели жуков с пауками из-за постоянных засух и наводнений(впрочем эта проблема до ГМО и систем водохранилищ и обработки облаков была и в США и в СССР) Так самураи, точнее их техноэкономика вторична и зависима от запада Без Америки могли рассчитывать только на локальное лидерство в ЮВА среди стран где едят вместо говядины и кур пауков с мышами. Корейцы с цыганами в ту же степь Их подняли из трущоб за шкирку в 60-70е годы далеко не их земляки
вы мысленно остались в 1991 а я в 90-х кроме мегадез с сепультурой интересовался историей и историческим материализмом доминация Запада в истории явление периодическое и не стабильное После смены династии Антонинов, которая совпала со временем установления династии Сасанидов, Западный Мир(Рим) попал в череду пермаментных катастроф. В 249 римский император впервые пал на поле боя, в 260 другой римский император попал в плен к персам, где над ним издевались, в конце концов содрали шкуру и набили соломой, чучело выставили во дворце и показывали китайским послам. И это неумолимое падение продолжалось до середины 8 века, когда арабов еле удалось остановить под Франкфуртом и Константинополем. Прото-киевские поселения и все поднепровье черняховской культуры перешли под контроль хазаров Далее почти тысяа лет относительного паритета, который Восток удерживал впитав достижения античной научной мысли, так и китайские технические инновации. Сейчас восточный трек опять на восходящей, а западный в упадке, как в позднем Риме. Восток не постеснялся взять на вооружение диалектический марксизм и исторический материализм, и сейчас средний класс КНР превышает суммарно весь натовский, или все население США. Германия все , Порше,БМВ - все, признайте горькую правду барабашов Байден с демократами даже боялись проверить это наощупь, думали само рассоссется, "невидимая рука рыночной демократии все расставит все по свои местам" .Не рассоссалось. Трамп хотя бы попытался это проверить и получил шокирующее понимание происхоодящего
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 16 сер, 2025 10:41, всього редагувалось 4 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:35
pesikot написав:Путін розказував про печенегів, показував карти ... тобто, цього разу він вже насрав Трампу в рот, а Трамп сидів з відкритим ртом
В тебе шаблонне мислення. Хуйло про Берингову протоку втирав та скрепи на Алясці.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:41
UA написав: pesikot написав:Путін розказував про печенегів, показував карти ... тобто, цього разу він вже насрав Трампу в рот, а Трамп сидів з відкритим ртом
В тебе шаблонне мислення. Хуйло про Берингову протоку втирав та скрепи на Алясці.
Я в сортах того гівна не розумію, а ти ще той дослідник калу
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:49
pesikot написав:Я в сортах того гівна не розумію, а ти ще той дослідник калу
Тобі вже всі вказували на твою тупість? Я буду останнім?
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:53
UA написав: pesikot написав:Я в сортах того гівна не розумію, а ти ще той дослідник калу
Про тупість Де анонсована тобою катастрофа ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 16 сер, 2025 10:58
pesikot написав: UA написав: pesikot написав:Я в сортах того гівна не розумію, а ти ще той дослідник калу
Про тупість Де анонсована тобою катастрофа ? )
Піднімись поверхом вище. Нехай твій сусід пес Патрон перекладе тобі на собачу мову. Може якось ... _hunter написав:“Має відбутися обмін територіями, буде більше російської території, ніж було, а Україна має отримати безпекові заходи, які не будуть пов'язані з НАТО», - описав це Шон Генніті та попросив Трампа уточнити, чи коректна ця інформація. Дональд Трамп відповів ствердно.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 11:03
Не в Донбассе дело, а в том что Украина в свое время поставила все на тех кто проиграет, и свой цивилизационный проигрыш амортизирует за счет Украины
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 сер, 2025 11:10
fox767676 написав:Не в Донбассе дело, а в том что Украина в свое время поставила все на тех кто проиграет, и свой цивилизационный проигрыш амортизирует за счет Украины
Это глобально. Протеже Британии плюс 73% привело к катастрофе. По факту договоренностей, ЗСУ должно отойти с хоть как то укрепленного Донбасса в районы без фортификации. Сейчас найвылычнишого начнут нагибать.
Востаннє редагувалось UA в Суб 16 сер, 2025 11:11, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 16 сер, 2025 11:11
Что-то быстро он... Президент України планує приїхати до Вашингтона на зустріч із президентом Трампом уже в понеділок, — Axios
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2