Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
bor написав:Комусь може буде корисно. Мені не вдавалося жодним чином переказати свої кошти за межі банку. Причина - не можливості вибрати свій рахунок ні при яких операціях (платіж, давання шаблону). Дало можливість його вибрати лише при використанні QR коду. Тому генеруйте свій код на сервісах типу https://bank-qr.com.ua/ і переказуйте так. Так, до речі, буде зручніше і тим кому забагато вводити рахунків - на компі легше скопіювати і згенерувати код, а ніж вводити вручну на телефоні.
було таке, але вдалося пофіксити через редагування шаблону
bor написав:Sime в мене редагування шаблону не доступне, як і створення нового платежу. Це єдина опція яка працює.
Олівець угорі зправа не працює? дивно, мабуть дійсно залежить від версії андроїда.
Доречі, стосовно не працюючих шаблонів - проблема в тому що не підгятує назву банка отримувача. У мене таке для ПУМБ, неочікувано Приват та Сенс причому Сенс один з трьох шаблонів підтягує а два ні.
я так розумію онлайн продаж валюти вони не збираються повертати у новому додатку? бо вже понад 20 днів не працює. Можна булоб за такий строк усе полагодити.
overfin написав:я так розумію онлайн продаж валюти вони не збираються повертати у новому додатку? бо вже понад 20 днів не працює. Можна булоб за такий строк усе полагодити.
Думаю, що від такого проду розробник просто застрелився або його підняло на вили саме правління, і от тепер не знає, що далі робити і просто колупають у носі
ПС. Хай биро на Каповаї переходять, за 3 дні все розвернуть
воно то смішно, але як на мене, якось не серйозно для такого банку. мені здається, що це навмисно зроблено, але навіщо 🤷♀️ ps чи розбалувані не європейським сервісом?)))
А що наразі із "смачного" є у Кредобанку, бо останні 3 роки не користувався ним від слова "зовсім". Ну, крім 6% на залишок на Кишені? Зняття без комісії на місяць - здається, 50к з Правильної? Інших карт/пакетів не відкривав і не планую.