Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 00:11

pesikot написав:У Чернігові вшанували загиблих унаслідок ракетного удару по драмтеатру у 2023 році (Відео)
19 серпня в Чернігові вшанували пам’ять жертв російського ракетного удару по музично-драматичному театру. Подія сталася рівно два роки тому: загинули семеро людей, понад дві сотні постраждали. Після ранкового богослужіння в Катерининському соборі відбулася заупокійна літія за загиблими.

Вся провина на Росії ...

але є одне але ... хто надав дозвіл на проведення заходу щодо дронів ...

в кожному конкретному випадку винен не лише Пуйло та москалі (яких він так обережно, майже шанобливо згадує як якусь абстрактну "Росію"), але і цілком конкретні українські можновладці із саме українськими посадами, званнями та повноваженнями...
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 07:13

candle645
Свої думки, стосовно цього заходу я пишу з того моменту, як це відбулось. І не змінив його
Але на форумі присутні рибки-гупії, у яких память - 5 секунд

Ти хотів щось погане про мене написати, але дав в штангу )

Про Пуйла і москалів я теж пишу, на відміну від твоїх корешів Letusrock та Banderlog'а
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 08:03

pesikot написав:рибки-гупії, у яких память - 5 секунд

Это распространенное заблуждение. Память у рыб, в т.ч. и гуппи, значительно лучше.

Анекдот про рыбью память послужил поводом для многочисленных исследований, не что было потрачено немало денег.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 08:20

Коли ганглій знайшов слово обласна, але не зрозумів значенн

candle645

Обласна військова адміністрація (ОВА) – це не місцева влада в класичному розумінні, а тимчасовий орган державної влади, який створюється Указом Президента України у воєнний час.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:
• Військові адміністрації (обласні, районні, міські тощо) – це державні органи, які можуть перебирати на себе повноваження органів місцевого самоврядування (рад, виконкомів), якщо ті не працюють або не можуть виконувати функції.
• ОВА очолює голова, якого призначає Президент за поданням Кабміну.

Тобто:
• Місцева влада – це органи місцевого самоврядування: ради, їхні виконкоми, голови громад (мери, старости). Вони обираються населенням.
• Обласна військова адміністрація – це центральна влада на місцях (державний орган), а не виборний орган самоврядування.

Фактично, під час воєнного стану ОВА може діяти замість обласної ради, але юридично це не місцева влада, а орган державної виконавчої влади.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 09:04

Успіх написав:
  UA написав:
  Успіх написав:Перших 3хв - що це за така погоня/переслідування??????
Діти в машині!!!!!!!

Все норм.
Це нова вказівка з оповіщення населення.
Діти повинні знати хто їх ворог.

Я думаю, що це переодягнені кадирівці, чи буряти...
Ну не можуть же НАШІ таке витворяти?!!!
Бо, особисто я - не за те воював(та й всі хлопці на фронті - не за те воюють/калічаться/помирають), щоб якісь гниди в тилу лякали наших дітей так, що діти аж хрестились від страху!!! :twisted: :twisted: :twisted:

бабці щоку прострелили, бо та не дала завезти до катівні інваліда-односельчанина...

Інцидент трапився у селі Нові Червища. Одна з місцевих мешканок розповіла журналістам телекомпанії "Аверс", що працівники ТЦК поводилися грубо й намагалися силоміць посадити чоловіка з інвалідністю у бус.

Працівники ТЦК приїхали у Нові Червища на двох автомобілях. За словами жінки, вони нібито перекрили дорогу чоловікові з інвалідністю, відкинули його велосипед убік та намагалися силоміць посадити його у бус. Дві жінки, на очах яких трапився інцидент, вимагали співробітників ТЦК відпустити чоловіка, оскільки у нього є інвалідність, і жбурнули каміння в автомобіль.

Жінка також розповіла, що після цього військові під'їхали до них ближче та здійснили кілька пострілів, спрямованих у їхній з односелицею бік. Внаслідок цього одній із пенсіонерок куля прострілила щоку, її доставили до медичного закладу та прооперували.

У сюжеті медіа також показали знімок щоки постраждалої внаслідок пострілу волинянки.
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/720 ... vnikiv-tck
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 09:52

UA в Хорватії і не таке можна побачити..
Від невдоволення діями якихось органів влади в Україні , українці не починають любити коцабів більше, і не мрій.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 10:04

Успіх написав:Я думаю, що це переодягнені кадирівці, чи буряти...
Ну не можуть же НАШІ таке витворяти?!!!
Бо, особисто я - не за те воював(та й всі хлопці на фронті - не за те воюють/калічаться/помирають), щоб якісь гниди в тилу лякали наших дітей так, що діти аж хрестились від страху!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Вже бачу
1 сорт ( бронь, відсрочка, НПУ...) - Я тЕБЯ туда не посылал
3 сорт ( фронтовики) - я не за те воював
2 сорт (ухилянти) - я 3 роки з хати не виходив, тепер ще 3 роки не виходити поки ви один одного перебьете.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 10:05

UA написав:
  jump написав:

бабці щоку прострелили, бо та не дала завезти до катівні інваліда-односельчанина...

Інцидент трапився у селі Нові Червища. Одна з місцевих мешканок розповіла журналістам телекомпанії "Аверс", що працівники ТЦК поводилися грубо й намагалися силоміць посадити чоловіка з інвалідністю у бус.

Працівники ТЦК приїхали у Нові Червища на двох автомобілях. За словами жінки, вони нібито перекрили дорогу чоловікові з інвалідністю, відкинули його велосипед убік та намагалися силоміць посадити його у бус. Дві жінки, на очах яких трапився інцидент, вимагали співробітників ТЦК відпустити чоловіка, оскільки у нього є інвалідність, і жбурнули каміння в автомобіль.

Жінка також розповіла, що після цього військові під'їхали до них ближче та здійснили кілька пострілів, спрямованих у їхній з односелицею бік. Внаслідок цього одній із пенсіонерок куля прострілила щоку, її доставили до медичного закладу та прооперували.

У сюжеті медіа також показали знімок щоки постраждалої внаслідок пострілу волинянки.
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/720 ... vnikiv-tck

Останнім часом, в телефонних розмовах, підмітив таке явище, як повернення людей в Україні назад на російську мову спілкування.
Це якось повязано?
Хтось ще таке спостерігає?

цей богообраний обратне
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 10:11

Hotab написав:UA в Хорватії і не таке можна побачити..
Від невдоволення діями якихось органів влади в Україні , українці не починають любити коцабів більше, і не мрій.

Дай Бог щоб так було

Державна школа в м.Спліт
Серед 18 дітей в першому класі 7 українці.
! Хорватія не платить виплати біженцям ...
Українці голосують ногами?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 10:13

pesikot написав:candle645
Свої думки, стосовно цього заходу я пишу з того моменту, як це відбулось. І не змінив його
Але на форумі присутні рибки-гупії, у яких память - 5 секунд

Ти хотів щось погане про мене написати, але дав в штангу )

Про Пуйла і москалів я теж пишу, на відміну від твоїх корешів Letusrock та Banderlog'а
шоб ти не писав ти завжди відстоюєш мисль путіна лиш з другого боку. А це значить шо ти проплачений путінський агент.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей