Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12465124661246712468>
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:46

Investor_K написав:
  Бетон написав:конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж.

Заяву по правоохоронних органів написали? Чи тільки здатні займатись голослівною дискредитацією органів державної влади?

ага разбежался))
последняя моя заява это менты нашли мои деньги и забрали себе в обмен на срок підозрюваного.
центровой центр на протасовом яру. его знает вся страна.
смешной вы до невозможности
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 22 сер, 2025 11:48, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 412 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:47

нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою)

історія стара як світ
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:50

kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою)

історія стара як світ

ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень.
в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде.
поляки очень хорошие люди. а неадекватов и ксенофобов хватает и у нас
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 412 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 11:55

Бетон написав:
  kingkongovets написав:нехай поживе трошки в поляндіі, відчує на собі ставлення пшеків до українців - заспіває зовсім інших пісень і українська влада буде йому здаватись рідною мамою)

історія стара як світ

ты знаешь, я уже был и в прокуратуре, даже двух и у следаков. я тебе говорю - это другой уровень.
в аэропорту в 22ом познакомился с учителем средней школы и его женой. более милых людей не встречал нигде.
я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 13:48

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж.
баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення.
і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має.
ви це розумієте, я точно знаю
Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 14:21

kingkongovets написав:
Бетон написав:

історія стара як світ

я в бізнесі з тих часів коли ти ще під стіл пішки ходив і в поляндіі вперше побував приблизно тоді ж, тому розповідай всю цю х... комусь іншому
у нас теж у 90х трішки інакше ставлення до іноземців було. Все тече, все змінюється - покоління також.
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 17:11

kingkongovets написав:
Бетон написав:

історія стара як світ

в інсті трендовий мем - українець якщо зустрічає поляка не в польші, кажє йому спердалай в польска і радіє, як дитина. мабуть бо часто чує в польщі спердалай до україни
trololo

Подякував: 2694 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 17:43

Re: Коли розпочнеться

Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 18:51

завтра відкривають рух всіма 4-ма смугами та велодоріжками на Подільському мостовому переході до Русанівських садів та проїзд по обох частинах новозбудованого тунелю
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 сер, 2025 19:10

Успіх написав:

Як дівчину у роліку зовуть? Чи вона штатний ріелтор в цій банді вимогатєлєй 5% с покупанів і її взяли інтерв'юіровати хазяїна за мордашку із попкою?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 12465124661246712468>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор