flyman написав:людина без почуття гумору ментальний інвалід
Так отож! Я теж кинув для прикола/щоб тягнути прикол про "вкрадуть" людолови... А інвалід причіпився за мовне питання🤦🏻
А прикинь який прикол шо це виявляється не прикол? Чи ти не знав шо за це мінімум штаф? Ти ще пишеш за російськомовних хлопців, вруби їм москальські пісні, я подивлюсь на це. Інвалід та розпалювач мовного питання в першу чергу це ТИ. А тебе за шо? Подивись на себе. Це лайно притягнув сюди ТИ. Значить ти хто?
pesikot написав:Я постійно запитував, чи дійсно такі, як ти, вірите в те, якщо Україна погодиться на ці умови капітуляції, то війна закінчится і Путін не полізе далі ?
Формулюй питання нормально, а не по-єврейськи. По-перше це не є умови капітуляції. Капітуляція - це віддати все до Львова включно. По-друге чому Україна має прям буквально погоджуватись? Можна ж домовлятись! Просто якщо тилдичити "кордони 91" то очевидно ніякого миру не буде. Якщо сформулюєш нормальне питання, то відповім.
Давай і я тобі задам питання: А якщо путін не погодиться на ніякий мир(війна і все) то що робити? Воювати вічно чи як.
якщо агресор не погоджується на перемовини, незважаючи на рівень втрат - то варіантів лише два - воювати або здатися. здатися? пишіть вже повністю свої висновки, а не натяки... вічної війни не буде - не вистачить ресурсів в жодної з країн. тому так, гра, хто перший кліпне.
з військової точки зору ситуація майже патова. з точки зору терору - проблеми є, влада має думати над їх вирішенням...
Letusrock написав:... а майбутній ультиматум по Дніпру вже тяне на "довгостроковий мир"?
скільки років має пройти до ультиматуму по Дніпру? 20? 30? тому не фантазуйте в своїх переляканих фантазіях. вже навіть руські про Херсон та Запоріжжя перестали фантазувати
Успіх написав:Марс. 2027 рік. На форумі хтось кричить: "Ну що, тепер погоджуємось "по Дніпру", чи ще 2роки попокращуємо переговорні позиці до... Житомира/Вінниці?!"
ти обережніше зі своїми мріями на Марсі. а то в 2027 році прийдуть до марсіанина Долярчика й скажуть - відпочив? гроші скінчились? треба ще трошки снаряди помити
Ходив недавно до одного з судів Дніпра, не по своїй волі, сидить ах уевш ая секретутка , вмикае у смартфон і їй пох на дзвінки оф телефона вказаного у ДІЇ,не відповідає, цілий день звонив не відповідають, прийшов пішки - намагаюсь запитати шо і як? -ждите, скільки? я не знаю, суддя то в отпуске то в нарадчій то ще хз де , і НЕМА НА НИХ ЗАКОНУ з покаранням, жду твою мать пів години, ще запитую -коли? і тут це абиделось і задає мені питання , а як у вас з воєннообліковими документами? п.с. доводилось дуже багато спілкуватися з судами раніше ,упродовш (2009-2022) але з такою неповагою я вперше зіткнувся наразі у 2025 році. Потужно пане президенту?
Офіцер Ужгородського відділу поліції Іван Белецький заявив, що керівництво звільнило його після того, як він допоміг надати розголосу інциденту з побиттям ветерана співробітниками ТЦК та СП. Правоохоронець передав постраждалому ветерану відеодокази.
"Це дало змогу зруйнувати неправдиву версію військовослужбовців РТЦК, які були впевнені, що відео з місця події не буде, і придумали, що це ветеран до них чіплявся", — заявив правоохоронець.
Також він додав, що його адвоката, що має відстрочку від мобілізації та пішов ознайомлюватися з матеріалами розслідування, затримали "за порушення обліку", мобілізували та зламали йому ребро.
У своєму відео Іван Белецький стверджує, що написав голові Національної поліції України Івану Вигівському про те, як складали службове розслідування щодо нього з фальсифікацією фактів. https://focus.ua/uk/voennye-novosti/720 ... tya-pravdi