|
|
![]() Цікава між вами дискусія.
Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу". Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків. Ви - хочете, щоб до порушників закону про мобілізацію (ухилянтів), а також до не виконуючих вимоги всл цивільних приймали жорсткі міри (впритул до отого відкрити вогонь по тікаючому з дітьми). В обох по суті претензії до ....)) Влади-законів. Функцією яких є реалізація цих хотєлок - узаконення, легалізація, офіційне представлення. Але доводите ви свої оці хотєлки один одному. Але(( Андрій в якості обурення ситуацією. Ви в якості претензій до нього. Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() ...
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 17:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо прямо:
за ситуації, коли на фронті ОТАК!!! не вистачає саме особового складу, то будь-хто не йдучий добровольцем..., є тим, хто хоче, щоб замість нього отам опинився хтось інший, а не він. Це факт. І причини-підстави для цього ну ніяк не відміняють даного факту. Поясніть: якщо в нього є підстави для вільного виїзду за кордон, то як не може бути відстрочки від мобілізації??? Тобто для нього все рівно виїхав він чи ні, за кордоном чи в Україні. Імхо. Зараз найважливіша задача це хоч якось узгодити між собою всіх українців. З різними поглядами. Варіантів два: - або одні нагнуть інших; - або кожен сам обирає для себе, що йому робити. Тобто або "держава понад усе", або "людина понад усе". Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуАндрейМ"
Я теж не хочу щоб когось мобілізували. Не хочу воювати. Я взагалі то інженер, розробляв системи управління енергосистемами. Але війна - це в принципі несправедлива штука. Несправедливо - що русня напала на нас. Несправедливо, що люди втрачають майно, здоровя, життя. ![]() За крок до перевороту думок©Працюю! І вже давно! А моя киця, до речі, подала заяву на звільнення! Я ж писав, що нікого не питали! Просто поставили перед фактом - відправляємо на навчання з нашого дивізіону вас четверо(по факту - двоє самі туди хотіли, а мене і ще одного - "просто вписали"/вирішили за нас) Я ж вже визнав, що 73%(як і мене в тому числі) - тупо обманули! Серіал "Слуга народу" - НЕ дурні ж зняли! Так і я про це волав майже 3 роки! Волав про ДЕмобілізацію! І про справедливу мобілізацію(поступово всіх по колу - одні на навчання - другі на фронт - треті з фронту на дембель додому) Та тільки хто мене чув? Та і взагалі, хто чує простих військових з окопів? Он з останніх новин з Марсу - 2 зорельоти знищено ворогом, відповідно, немає чим воювати... то залишкову "команду" марсіан розформували/розпустили... і приєднали до штурмовиків(але останнє - я ще уточнюю) Ну і ще 2 пішло в марсіанське сзч...
|
|