budivelnik
почём вы во Льаове платите за ЭЭ и воду? Дома естественно
И почём платят жильцы построенных вами нахалбудов.
|
|
![]() Менти--служать ротаційно
Прокурорів на всю Україну - 20 000 з них половина жінки Тому для тих в кого постійна нудота бо постійно з похмілля Ще раз ВСІХ ЧИНОВНИКІВ ( міська, отг і так далі в тому числі суди і прокуратура) - 200 000 з яких 100 000 жінки
![]() барабашов
а, друга ФОП - то ти потужний платник ![]() ![]() твій ідеал я зрозумів - а головне, щоб такий карлик тобою командував - бо тобі ж потрібні керманичі - сам не можеш ![]() зайва вага є, але до 100 кг не дійшов - тому гадаю на твоєму фоні буду виглядати струнко ![]() ![]() барабашов
Електроенергія - 4,32грн/квт*година Вода__________ - 17,292 грн м3 Водовідведення__ - 8,592 Абонплата вода+відведення__2*20,69
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ економічно оптимальне рішення Є соціально оптимальне рішення Є для майбутніх виборів - оптимальне рішення Є для мам оптимальне рішення Є для дітей оптимальне рішення Є для працедавців оптимальне Є для працівників оптимальне... І жодні з цих рішень між собою не пересікаються, кожне має якісь аргументи з якими не погодяться більшість, при чому ця більшість яка не погодиться по кожному з рішень буде мати ІНШИЙ персональний склад... Тому перш ніж розповідати що хтось щось погано зробив- треба ХОЧАБ собі дати відповідь - а що таке ДОБРЕ ЗРОБИВ. Для того щоб збільшити кількість бажаючих служити в ЗСУ...треба дозволити тим хто служить -перестати служити Для того щоб збільшити зарплати в ЗСУ - треба дати плюшки власникам капіталів щоб вони ЗАХОТІЛИ цими капіталами поділитись Для того щоб збільшити пенсії -треба або зменшити доходи працівників/працедавців, або зменшити кількість пенсіонерів.. і так далі і тому подібне влада не все робить добре - але все робить точно краще ніж в своєму житті робив наприклад воєнпенс...
![]() барабашов
я працюючи плачу податки , при чому думаю що більше від тебе , тому якщо моє світло хтось і дотує - то це точно не ти а я сам. 2 Для таких як ти - на свої 150м2 яспоживаю світла/газу/води - менше ніж на 20 000 грн в рік, саме тому що в мене все заточене під енергоефективність (унітази з визначенням скільки зливати , лампочки діодні, електрообладнання ААА+, двохкамерні ( трьохшкельні) склопакети , утеплення стін в два рази вище нормативного) 3 На роботі на одній точці плачу за світло 20000-30000 грн , на другій 70000-90000 грн , тариф комерційний плаває від 9,00 до 10,20 грн/квт*год Тому саме тут я і повертаю ту дотацію яку отримую на житло Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 сер, 2025 23:50, всього редагувалось 1 раз.
![]()
ти забув фактор США (з непіпеточною допомогою з крапельниці до літа) яке воювало не інструкторами як СРСР
|
|