Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Investor_K написав:І комерційна -все більше обяв що здають. Орендарів немає
зато аренда жилого +20% в USDT
Беженцы раскочегарили рынок аренды
После войны аренда -50%
Но только в таком, где и Флай бы филиппинку не того. Новый ремонт с дефицитом вообще каких то рук будет признаком новой аристократии(надеюсь не криворожской)
Но только в таком, где и Флай бы филиппинку не того. Новый ремонт с дефицитом вообще каких то рук будет признаком новой аристократии(надеюсь не криворожской)
Да ладно, облагаружється піддон оббивною тканиною для меблі і вже того.
Investor_K написав:Ну що там нерухомість? Дешевше буде?
Цей текст набирає людина чи папуга? Лапками по клавіатурі? 101-й раз
Так немає ж фінальної відповіді. Є нескінчене обговорення. Немає конкретного результату обговорення. ККД процесу? А я звик працювати на результат і того ж очікую від інших
Investor_K написав:Ну що там нерухомість? Дешевше буде?
Цей текст набирає людина чи папуга? Лапками по клавіатурі? 101-й раз
Так немає ж фінальної відповіді. Є нескінчене обговорення. Немає конкретного результату обговорення. ККД процесу? А я звик працювати на результат і того ж очікую від інших
Зрозуміло, що жоден з киян не зможе в цих умовах дати відповіди на питання, коли ж в Києві будуть роздавати всім пройдисвітам квартири безоплатно, тобто даром.
Але невже жоден з киян не дасть відповідь на просте запитання вище НЕкиянина: «Там це де?» Варіанти питання: «Де це там?» «Це де там?» «Та це де?» «Де це?» «Це де?» «Це?» «Де?» «Е?»
я колись мріяв її купити, відремонтувати і в ній жити, навіть знав чувака, який її колись намагався приватизувати і потім в нього можна було б її відкупити
а місце там афігєннєйше, отут я радію збереженню нововиявленого памʼятника