В плані все оновлено своєчасно? Звичайно що так. Але ж тут Летусроки лякають, що тягнуть в бусік за ноги всіх, навіть у кого оновлено. 😅
хз кого там тягнуть, сюди дотягають в основном покаявшихся сзчшників
Чмут недавно критиковал организацию призыва и писал о том, кого "дотягивают" и какой процент от призванных. Тут выкладывали ссылку (по-моему, detroytred).
Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
Цивільновійськове співробітництво. Функції 2, випросювати волонтьорку, і різні ніштяки . Та передавати тіла родичам, короч несвадєбний і негенерал. Наш бригадний ні випросювати ні агресивно жебрати не вміє.)
Цивільновійськове співробітництво. Функції 2, випросювати волонтьорку, і різні ніштяки . Та передавати тіла родичам, короч несвадєбний і негенерал. Наш бригадний ні випросювати ні агресивно жебрати не вміє.)
Понятно, почему отказались. К чёрту такую работу, особенно вторую часть.
ЛАД написав:detroytred, Hotab Знаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
Вот именно это и принято называть беспристрастностью.
Banderlog написав: хз кого там тягнуть, сюди дотягають в основном покаявшихся сзчшників
Чмут недавно критиковал организацию призыва и писал о том, кого "дотягивают" и какой процент от призванных. Тут выкладывали ссылку (по-моему, detroytred).
То не я був.
Але можу надати отакі цифри: "В мене в полку 60-70% бувших сзч-ників" Верес. Це в полку, який він за менш чотирьох місяців з нуля сформував нещодавно. Бпла. Хоча там же він одночасно каже, що з 3000+ особового складу тисяча бувших сзч-ників (тобто 30%)).
Але це виключення... Бо не звичайна частина. Проект... В якому "мої люди не будуть жити в палатках (а тільки в кращих умовах)" і де "бійці на передку мають новітні авто (з переобладнанням вартістю 2,5++ млн. грн. і не китайські, а управлінці полку їздять по "Києву" на б/у". Ну і інше забезпечення а-ля космос... нехай і з затримкою. Звісно, що народ туди ломиться.
Умови... Управлінці створюють умови. Умови, які і визначають поведінку учасників-виконавців-підлеглих хоч в ринку, хоч у війську, хоч де. І одні і ті ж самі люди в залежності від створених умов ведуть себе зовсім по-різному.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 вер, 2025 08:52, всього редагувалось 1 раз.
А, точно Якось в 16-му наче на курсах англ в ВІКНУ сидів кілька місяців з мадам з цього ЦВС. Цілий майор була, яка в армійській справі (жодній її сфері) була ні бум бум)) . Зате пафосу було… пілотам саме зарплату підняли, вона не могла зрозуміти, чому вона в Києві отримує менше мене, бойового пілота, на переферії. 😅
tumos написав: Тут свою точку зрения высказал Бандерлог. )
Це не моя точка зору, це стратегія влади. Вона іде в натяжку, прикладаючи рівно стільки зусиль скільки достатньо для збереження рівноваги на фронті.
Дик, це і є самим класичним прикладом --- виконують свої функції-обов'язки по мінімуму, по мінімуму, який необхідний, аби зберігати ситуацію, стан існування.
Ризиковий підхід... між крапельками пропітляти, бо будь-який форс-мажор і стійкість системи під загрозою.