|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:33
Vadim_ написав: Сибарит написав: Ой+ написав:Маю знайомих українців, що працюють програмістами у Варшаві в гуглі, то вони заскочені, що на руки отримують всього дві середні зарплати.
Странно... Я всегда сравнивал свои доходы со своими же потребностями. На доходы других, в т.ч. и на средний, мне плевать. Что я не так делаю? Выравнивание доходов справедливо с точки зрения завидущих бездарей, но может ущемлять высококлассных специалистов. А у таких специалистов мобильность обычно доступнее. Есть шанс их растерять и остаться с теми, кто видит в уравниловке справедливость.
Менты судді і прочія ху йня
Плевать. Я даже им не завидую 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6479 раз.
- Подякували: 21649 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:40
Hotab написав:Ой+ тобто українці їх не витіснили, тим більше ніші прибирання, будівництво, догляд не дуже то і привабливі для поляків.
Ну я не найпотужніший економіст цього форуму, але дозволю собі порозмірковувати. Українці зайняли (в основному) вакансії, які знаходяться нижче медіанної зарплати. Якби не вони , то щоб заманити поляка на цю роботу , треба було б піднімати оплату на цих позиціях , і цим збільшувати собівартість виробництва (чи загальну вартість послуг) , що неминуче приводило б до зниження темпів росту (розвитку) . Якщо помиляюсь - поправте
А вы как себе другую сторону этой монеты представляете? -- "сидит условный средний поляк над забитым унитазом - и смотрит на рост минималки? -- лет 5 просидел -- О! -- пора браться за работу"... Я, кстати, недавно узнал, что c началом АТО - украинцы албанцев с третьего места подвинули. Так что Ой+ прав: пока есть страны 3го мира - дворники/кассиры/охранники будут "в безопасности".
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:42
ЛАД написав: Hotab написав:Banderlog А я поки випю чутка деніелса медового під виноград. Виноград тут нефіговий крупний і солодкий як ізюм,
От живу собі спокійно, тижнями сіньку навіть не нюхаючи , а прочитаєш отаке і облизуєш собі вухо 😀 Та навіть Бакарді спайсд , який зараз на Маудау по жалкіє 500/л , теж би з радістю пригубив. Припиняй оці провокації
А кто мешает?
Не хто, а що. Бюджетна цицька "танцору" заважає.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:43
Сибарит написав: Ой+ написав:Маю знайомих українців, що працюють програмістами у Варшаві в гуглі, то вони заскочені, що на руки отримують всього дві середні зарплати.
Странно... Я всегда сравнивал свои доходы со своими же потребностями. На доходы других, в т.ч. и на средний, мне плевать. Что я не так делаю? Выравнивание доходов справедливо с точки зрения завидущих бездарей, но может ущемлять высококлассных специалистов. А у таких специалистов мобильность обычно доступнее. Есть шанс их растерять и остаться с теми, кто видит в уравниловке справедливость.
Вы забываете про Выборы: с лузунгами "а вот сейчас мы эту кучку кулаков еще прижмем" места набирать гораздо проще...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:44
ЛАД написав: fox767676 написав:А я чекаю холодів сікеру медову по давньоруським рецептам скоштую . Поки закарпатське червоне напівсухе Може це якось відбивається на якості пунктуації, але не на змісті, який точно кращий ніж маячня від ліпшиців що тягав продіджі
Що це таке?
Медова бражка
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:48
Vadim_ написав: Сибарит написав: Ой+ написав:Маю знайомих українців, що працюють програмістами у Варшаві в гуглі, то вони заскочені, що на руки отримують всього дві середні зарплати.
Менты судді і прочія ху йня
Якось в Європі таке вирівнювання має місце. Більшість все ж таки відповідає теорії справедливості Дж. Стейсі Адамса і "результат і винагорода одного працівника розглядаються у зв'язку з винагородою, отриманим іншими працівниками". Тим більше, що вони перед тим мали в Україні співвідношення 10:1 і навіть задоволення своїх потреб, наприклад, полікувати зуби суттєво упало. Хоча і при нагоді вони змінять локацію, якщо побачать кращі перспективи.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1124 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:53
Vadim_ написав:Слава зе владі...
А также попередникам, которые придумали, что воевать можно до 60. Без них Юру не мобилизовали бы, и не пришлось бы лечить.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6479 раз.
- Подякували: 21649 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:53
fox767676 написав:Вісь зла а не рф. Ющенко казав про продовольчі важелі. А рф вже віджала самі чорноземні землі в Україні. Зернові, картоху з них буде міняти в КНДР на ракети та снаряди
тільки є один ньюанс, ще би водичку на ці чорноземи
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 21 вер, 2025 10:58
jump написав:"дебіли Макнамари" Знаємо лише, що він встиг зробити собі операцію та пройти два курси лікування за рахунок армії. Минулого місяця його від нас перевели кудись у тил. Лікар на ВЛК, який вирішив відправити Юру в армію, зробив йому велику послугу – за бюджетний кошт.
шо таке? В нас по конституції медицина безплатна 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 вер, 2025 11:06
fox767676 написав: flyman написав:Україну на сторону РФ, це перспектива не два-три роки, а ще далі, після виборів і вибору чергового латентного опежезиста, забудь, не при твому житті,
Ну ти ж в курсі скільки у калмиків повний цикл зайняв
менше чим в євреїв
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-