Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 15251152521525315254>
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 18:47

pesikot написав:Новини Чернігівщинни
Увечері 24 вересня російські війська з РСЗВ "Град" атакували Семенівку на прикордонні Чернігівщини. Зафіксували щонайменше 38 вибухів. Унаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки та виникли кілька пожеж.
Зранку 25 вересня із 7:20 до 7:45 у Ніжинській громаді на Чернігівщині зафіксували 14 ударів БпЛА. Є влучання в об'єкт критичної інфраструктури. Близько 30 000 абонентів у Ніжині залишилися без електрики.
У Чернігові вдень 25 вересня армія РФ атакує обʼєкти критичної інфраструктури міста.
Жителям Чернігова рекомендують зробити запаси питної води. Про це повідомляє КП "Чернігівводоканал".
За інформацією АТ "Чернігівобленерго", внаслідок атаки РФ по Чернігову після 14 години 25 вересня без електропостачання залишилися понад 29 тисяч споживачів міста та частково Чернігівського району.

Тримайтеся. Схоже, що в агресора паніка.
Вчора читала десь у ТГ щось типу: "Будет позор на весь мир, если хохлы уничтожат нам все нпз раньше, чем мы успеем уничтожить их энергетику". Отже, їх мета зрозуміла, так само як і їх переляк.
Сьогодні у міжнародних новинах пишуть про бесперебійне постачання нам зброї від США, за яку платитиме ЄС. Я хз шо там, але за останні дві доби мінус 2 Су-34 з екіпажами, пошкоджені 2 Ан-26, мінус РЛС і ще там шось по нпз. "На бензоколонці стабільно меншає бензину" - про це вже з кожної праски у них, у нас і на весь світ. Навіть Кінь вчора проржав шось невнятне про перемовини - шо необхідно провести скрізь референдуми, щоб захистити права руськомовних в Україні. Як не крути, а це вже певний відхід від вимог капітуляції.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:13

fler написав:Тримайтеся. Схоже, що в агресора паніка.
Вчора читала десь у ТГ щось типу: "Будет позор на весь мир, если хохлы уничтожат нам все нпз раньше, чем мы успеем уничтожить . Я хз шо там, але за останні дві доби мінус 2 Су-34 з екіпажами, пошкоджені 2 Ан-26, мінус РЛС і ще там шось по нпз. "На бензоколонці стабільно меншає бензину" - про це вже з кожної праски у них, у нас і на весь світ. Навіть Кінь вчора проржав шось невнятне

У нас так, з кожної праски.
Те що певний дискомфорт воно їм доставляє то понятно, но критичних наслідків не буде. Взагалі не підкажете шо там в нас нпз? чому півчернігова без світла це ознака паніки в рф?
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:19

Бетон написав:ну що, війна продовжується на невизначений термін.

Та ні. Микол не так багато як комусь здається.
Трохи поцікавився які професії мають бронь в Україні, і зрозумів що скоро все скінчиться.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2351 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:23

detroytred написав:
  flyman написав:Так і що у відповідь за поверх Кабміна навчили?

Олександр Корнієнко: «Ракетний удар рф по будівлі Кабміну доводить, що загроза так званим центрам ухвалення рішень існує, але депутати готові перенести систему і голосувати руками-ногами».
https://www.facebook.com/100064203664813/posts/олександр-корнієнко-ракетний-удар-рф-по-будівлі-кабміну-доводить-що-загроза-так-/1180512064098905/

Тобто це влучання якби)) не рахується.

Ясно, це було до останнього китайського попередження. Там не знали.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 25 вер, 2025 19:23, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1612 раз.
Подякували: 2857 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:23

Banderlog написав:
Вчора читала десь у ТГ щось типу: "Будет позор на весь мир, если хохлы уничтожат нам все нпз раньше, чем мы успеем уничтожить . Я хз шо там, але за останні дві доби мінус 2 Су-34 з екіпажами, пошкоджені 2 Ан-26, мінус РЛС і ще там шось по нпз. "На бензоколонці стабільно меншає бензину" - про це вже з кожної праски у них, у нас і на весь світ. Навіть Кінь вчора проржав шось невнятне

Те що певний дискомфорт воно їм доставляє то понятно, но критичних наслідків не буде. Взагалі не підкажете шо там в нас нпз? чому півчернігова без світла це ознака паніки в рф?

Я тобі можу сказати - перед тим, як рашисти тікали від Чернігова, то напередодні, вони влаштували хаотичний обстріл міста з артилерії та міноментів
Гатили, куди прилетить
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:29

pesikot написав:
  Banderlog написав:

Я тобі можу сказати - перед тим, як рашисти тікали від Чернігова, то напередодні, вони влаштували хаотичний обстріл міста з артилерії та міноментів
Гатили, куди прилетить
по запоріжжі вже 3 дня довбуть.напевно тут тож панікують
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:39

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:У нас так, з кожної праски.

Гатили, куди прилетить

Це теж паніка

Тобі, який в ЗСУ, це повинно було б бути зрозуміло

Звісно, якщо ти займаєшься, не тільки крадіжкою сметани )

PS. Якась дивина, про Запоріжжя ти згадав.
А про те, що там завалили СУ-34, не згадав

"Совпадєніє ? Не думаю" ))
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:43

UA написав:
  Бетон написав:ну що, війна продовжується на невизначений термін.

Та ні. Микол не так багато як комусь здається.
Трохи поцікавився які професії мають бронь в Україні, і зрозумів що скоро все скінчиться.

А які?
Щоб не шукати.
ЛАД
2

Подякував: 5356 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:47

pesikot написав:PS. Якась дивина, про Запоріжжя ти згадав.
А про те, що там завалили СУ-34, не згадав

Ось тобі думка і про Запоріжжя, і про Су-шки.

"Але росіяни потрошку, у мене таке складається враження, що вони потрошку готуються заміняти КАБи, розуміючи, що їхня авіація, можливо, в якійсь осяжній перспективі не зможе бути такою ефективною, якою вона є, наприклад, до сьогодні. Вони заміняють КАБи, новини, ми всі прекрасно знаємо, чуємо, бачимо про ударні дрони, не дарма я вже про них теж згадував, коли про удари по полігонах, говорив прифронтових полігонах. Так само удари дронів по прифронтових територіях, це шахеди, модифіковані шахеди з камерою, які дозволяють можливість прямого радіонаведення. Окрім шахедів, це ще використання інших дронів, Молнія, котра нещодавно перетворилася на дрономатку. Тобто росіяни потрошку, як на мене, готуються до заміни своїх КАБів саме дроновою складовою", - вважає він.

Також воєнний оглядач зауважив, що необхідно враховувати ще той контекст, що FPV-дрони розширюють свої зони впливу.

"Тобто зараз на фронті ця буферна зона або червона кіл зона складає 10-20 кілометрів, що для нас, що для противника. Але зараз засоби виявлення є надто глибокими, а от засоби ураження ще доходять свій технологічний цикл, щоб стати глибинними. Я думаю, що це рано чи пізно станеться. Ті ж самі ударні FPV-дрони. Врешті, шахеди в режимі FPV - це вже стало початковою такою, варіантом відповіді на вирішення цих питань. Тому тут потрібно думати не тільки про КАБи тут треба ставити питання до наших місцевих громад і центральної влади, що ми зможемо зробити, якщо дрони, наприклад, будуть мати дальність по 60-70 кілометрів робити кіл зону, і тоді це питання не тільки Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Херсон безсумнівно, Суми, Чернігів. Це дуже і дуже актуальна тема", - наголосив Василь Пехньо.
https://espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-skl ... ach-pekhno
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 вер, 2025 19:49

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:-----------------------------
fler
Тримайтеся. Схоже, що в агресора паніка.
-----------------------------

Гатили, куди прилетить

Харьков первый год войны обстреливали ежедневно.
Вот то у них паника была!
Страшно представить.
ЛАД
2

Подякував: 5356 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 15251152521525315254>
Форум: