|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:12
КащейТому що тому. Мені не 50 гривень треба перекидати, з АТБ-шною картою хіба за хлібом сходити в АТБ і з Вигодою за новим перфоратором для сусідів. 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3678 раз.
- Подякували: 5917 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:30
Striker написав:КащейТому що тому. Мені не 50 гривень треба перекидати, з АТБ-шною картою хіба за хлібом сходити в АТБ і з Вигодою за новим перфоратором для сусідів. 
А кто запрещает с АТБ перевести потом на текущий счёт? Вроде, лимиты такой операции более, чем щедрые.
-
moveton
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 736 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:41
movetonА який в цьому сенс, якщо можна одразу на поточний? Фінмон не враховує таку операцію між своїми рахунками і не збудиться потім? Як з 3-денними депо. Якісь, блд, дивні поради. Я кажу, що мені треба саме поточний рахунок, а вони мені про АТБ. 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3678 раз.
- Подякували: 5917 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:46
Если я правильно понимаю, СЭП с Ящера без комиссии на любую сумму? Придется, видимо, уходить от пакетной карты.
-
Arien
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:51
Striker написав:movetonА який в цьому сенс, якщо можна одразу на поточний? Фінмон не враховує таку операцію між своїми рахунками і не збудиться потім? Як з 3-денними депо. Якісь, блд, дивні поради. Я кажу, що мені треба саме поточний рахунок, а вони мені про АТБ. 
Это просто альтернатива "писати в суперпідтримку, щоб змінили рахунок для зарахування". Финмон на внутрибанк между своими счетами не реагирует. Алка это не, прости господи, Укрсиб. Но можно и написать, тоже рабочий вариант 
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: П'ят 03 жов, 2025 14:52
Arien написав:Если я правильно понимаю, СЭП с Ящера без комиссии на любую сумму?
Ну как любую. В пределах лимитов SSA. Дальше уже в отделении за деньги.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: П'ят 03 жов, 2025 15:15
Striker написав:movetonА який в цьому сенс, якщо можна одразу на поточний? Фінмон не враховує таку операцію між своїми рахунками і не збудиться потім? Як з 3-денними депо. Якісь, блд, дивні поради. Я кажу, що мені треба саме поточний рахунок, а вони мені про АТБ. 
Відкриваєте в додатку Сенса поточний рахунок, потім пишете в чаті підтримки "Прошу здійснювати на рахунок UA.......виплати купонів та тіла погашень по наступним ОВДП..." Відповідь отримаєте в чаті. Я вчора о 12 написав, через дві години отримав підтвердження про зміну рахунку
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 жов, 2025 17:21
Striker написав:Класно придумали, тепер доведеться купувати моркву на 5к грн з 2-х акаунтів. Питання представнику. 1. Якщо повністю закрити пакет White, то куди підуть виплати по ОВДП? 2. Якщо відкрити поточний рахунок в грн, то обслуговування буде безкоштовно? І щоб перевести виплати по ОВДП на цей рахунок потрібно буде писати в підтримку?
Якщо рахунок для виплати ОВДП закритий, то виплата автоматично надійде на інший активний дебетовий рахунок в банку 👌🏻 Якщо такого рахунку немає, то потрібно буде звернутись до підтримки й надати реквізити рахунку для виплати. Обслуговування поточного рахунку безкоштовне, проте по ньому також є комісія за неактивний рахунок, умови аналогічні до карткових 😇 Змінити рахунок для виплати можна у нашій підтримці, доволі швидко зміна проходить 💙 З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1425 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 03 жов, 2025 19:49
moveton написав: alibob написав:Тобто зараз щоб закрити рахунки треба топати в касу.
Что валюта покупается только на карту - есть такое по жизни. А Вайт нынче удалённо не открыть? У него первый месяц шаровый. Или теперь его не открыть потому, что счета от Блека ещё есть?
Сьогодні успішно продавав валюту з поточного на гривневу карту. Нещодавно купляв валюту з гривневої карти на поточний доларовий. Ніби можна і без карти куплять валюту
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 жов, 2025 19:57
Допоможіть будь ласка розшифрувати пункт з тарифів ред2.0(для атб аналогічний пункт)
Переказ коштів з кредитної картки на іншу картку Банку через банкомат Банку та за допомогою послуги «Переказ з карти на карту»12 (на картку будь-якого банку України), від суми операції 11.1 за рахунок власних коштів (по Україні) 16 Не тарифікується 10 11.2 за рахунок кредитних коштів (по Україні) 4 % min 20 грн.
Як я позумію, то цей пункт не покриває випадок переказу зі своєї карти на карту українського банку за допомогою ССА. В ССА малюють комісію при спробі створити такий п2п переказ. Що вони мають на увазі під послугою «Переказ з карти на карту» в цьому пункті? Може тянучку з іншого банку?
Також думаю закривать пакет. Не бачу сенсу платити Сенсу 150 грн щомісяця. Обираю собі гривневу карту натомість. Без валютної карти обійдусь, немає там послуг, за якими слід сумувати
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
|