ночью по Голосу Америки слышал старая гвардия КПК ориентированная на Хуцзиньтао готовит реванш снимут Си с Поста, выведут из состава Политбюро а может и расстреляют за волюнтаризм, нарушение ленинских норм и принципа мирного сосуществования поэтому и Трамп встречу отменил
Как хорошо в оккупации ... и денег много, и всё восстановят ...
Масштаби знищення донбасячих міст просто не піддаються уяві. Хто буде з нуля заново будувати тисячі багатоповерхівок і безкоштовно їх передавати тим власникам , що втратили житло? У кого є такі гроші? А ще треба знести оте все, вивезти тисячі тон бетона кудись..
Трамп грозит поднять тарифы на импорт из Китая на 100 процентных пунктов и отменить встречу с Си Цзиньпином
В посте на сайте Truth Social президент США отреагировал на ужесточение правил экспорта редкоземельных металлов из Китая на этой неделе. Он написал, что Китай становится «очень враждебным» и пытается держать весь мир «в плену».
💬«Начиная с 1 ноября 2025 года (или раньше, в зависимости от дальнейших действий или изменений, предпринимаемых Китаем) Соединенные Штаты Америки будут применять к Китаю тариф в 100% сверх иных тарифов, которые они платят в настоящее время», - написал Дональд Трамп.
Также он написал, что сейчас «нет причин» для встречи с китайским лидером Си Цзиньпином, которая планировалась в конце октября, и пригрозил ввести экспортный контроль на «критическое программное обеспечение». Трамп не расшифровал это понятие.
ЛАД написав:Но суть не меняется. Недороды и голод в истории бывали. В разное время и в разных странах.
Були звичайно От тільки якщо взяти табличку і в табличці прописати з одного боку втрати які понесло населення від експериментів своїх лідерів а навпроти втрати які те ж населення понесло від недородів і голодів І при цьому цю ж табличку розбити на три періода до нашої ери від 1000 до 1800 року від 1800 і по сьогодні....
То 99% голоду/знущань за останні 200 років - будуть виключно внаслідок дій спричинених можновладцями..
Тому Ви можете робити те саме що робить воєнпенс, на підставі того що є 1% прикладів від загальної кількості прикладів які підтверджують його фуфлофантазію - стверджувати що це ПРАВИЛО Але чисто по науковому - ОДИН % це ВИКЛЮЧЕННЯ з правила.
Стандартне правило яким користуються люди це Виключення з правил тільки підтверджує загальне правило...
ПС ми ніколи не чули про те що французи ганили Наполеона.. Але те що вони стали статистично нижчими в порівнянні з німцями/англійцями навіть через 70 років ПІСЛЯ Наполеона - говорить про те що його реформи дались їм немалою кровью.... і при цьому та сама Британія/Німеччина/Австрія - без зменшення росту своїх громадян добились ТОГО САМОГО щой французи з їх 50 річною революцією.
Зеленський розкритикував захист київських ТЕЦ від атак дронами
“Якщо ми візьмемо Київ, є ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. Питання не лише у ППО. Ми не можемо використовувати ракети Patriot проти дронів. Які можуть бути питання до мера? Я міг би зараз сказати, що думаю про це все, але не буду, бо війна у нас у всіх одна. Тому я не говоритиму антикомпліменти з приводу тих людей, які загалом не здатні щось зробити”, — заявив голова держави.
розписався у власному безсиллі і перевів стрілки на віталю
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українська делегація запропонує США угоду щодо купівлі систем протиповітряної оборони, артилерійської системи HIMARS разом з модифікуванням для тактичних ракет ATACMS. Зеленський назвав ці домовленості щодо закупівлі озброєння у США "Mega Deal".
черговий діл який уже за рахунком
Зеленський обговорить з премʼєром Британії зустріч "коаліції рішучих" "Перша тема – це наша зустріч щодо гарантій безпеки та зустріч "коаліції охочих". І ми вирішимо з ним, яку дату та який формат ми можемо обрати", – сказав глава держави.
Зеленський висловив сподівання, що зустріч відбудеться "протягом двох тижнів чи цього місяця".
"Це дуже важливо, тому що я хочу принаймні зробити останні кроки, щоб конкретизувати деталі гарантій безпеки. Але викласти це на папері, а не просто говорити про це І я думаю, що ця зустріч буде дуже важливою", – додав він.
Президент також сказав, що запропонує Британії приєднатись до програми PURL – закупівлі американської зброї для України коштом європейських союзників НАТО.
ЛАД написав:Но суть не меняется. Недороды и голод в истории бывали. В разное время и в разных странах.
ПС ми ніколи не чули про те що французи ганили Наполеона.. Але те що вони стали статистично нижчими в порівнянні з німцями/англійцями навіть через 70 років ПІСЛЯ Наполеона - говорить про те що його реформи дались їм немалою кровью.... і при цьому та сама Британія/Німеччина/Австрія - без зменшення росту своїх громадян добились ТОГО САМОГО щой французи з їх 50 річною революцією.
Эту фантазию нужно бы как-то доказать -- взять где-то Францию тех годов _без_ Бонапарта - и показать как она Британию на всех парах обходит