Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1562715628156291563015631 ... 15633>
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 22:55

Letusrock написав:
  Shaman написав:у побрехеньках Letusrock?

чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль
- спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки"
- потім заперечували "бусифікацію" коли я про неї начав писати в лютому 2023
- далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски
- Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом
- смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки
- що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє).
Кому що ще наворожити на 26-27 рік?

вигадуй далі - щось нічого з твоїх побрехеньок не бачив реального - а в ретроспективі ти звісно такий провідець.

наворожи собі все це розповісти з власного досвіду - а не чиїсь перебріхування з інету...
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1671 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 22:58

Letusrock написав:
  Shaman написав:у побрехеньках Letusrock?

чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль
- спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки"
- далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски
- Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом
- смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки
- що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє).

про тцк вони спочатку взагалі писали що бусифікації нема і це все фейки рф.
тепер вони навіть не заперечують и пишуть - так це нормально, а як ти хотів.
а завтра, коли їх самих вкладуть мордой в асфальт, писати не буде кому
Бетон

Подякував: 201 раз.
Подякували: 453 раз.

Профіль

3
1
2
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 22:58

Letusrock написав:чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль

Неужели вы думаете, что кто-то может быть настолько тупым, что этого не понимает?
Их это устраивает просто.
Ну вот типа выбор- или так или пид москалями.
Они делают свой выбор, благоразумно не попадая в самый лютый звиздец- кто-то ухилянт в законе, кто то служит в тылу и так далее.
Вы же делате акцент на этом, потому что, к сожалению, попали в самый низ пищевой цепочки- жертва.
Данности это не изменит. И никто не увидит другого в ближайшие десятилетия.
Эта ситуация показала способность личности приспосабливаться к лютым обстоятельствам.
Поверьте,может быть много хуже. Я посещал в этом году Аушвиц-Биркенау..Часами ходил по камерам,казармам,улицам,в наушниках, в составе (каюсь) русскоязычной экскурсии во главе с талантливешей и любящей своей дело экскурсоводом - полькой.
Я внимательно слушал ее рассказ, полностью погрузился в атмосферу , но все это время я думал о том, что окажись я в числе узников, приехавших в вагонах на последнюю путь, что бы я сделал, пока доктор Менгеле не качнул рукой вправо или влево?
Пришел к выводу что нихрена :(
У нас ситуация куда веселее. Это вот то, с чем я оттуда вышел.
И то, что пытаюсь донести до вас.
Читайте Библию. Эта смешная книжка содержит ряд универсальных советов на все случаи жизни.
"Ищите-и обрящете. Стучите-и отворят вам"
Зображення
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 23:06

Осб що треба читати мурзики мої
Гегеля з Платоном ви вже не осилите

Сура 6 аят 129
Так Ми одних з нечестивих
Ставимо панувати над іншими[1],
(Щоб, борючись у гріху,
Вони потім перед Богом відповідали)[2]
За все, що випередили для себе.

(1 Царів 12:11)
Мій батько поклав на вас тяжке ярмо;
Я зроблю його ще важчим.
Батько бив вас батогами;
Я буду бичувати вас cкорпіонами
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 23:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

тому шо не жбурнули цеглиною в першого хто заверещав "Україна понадусе"
хто вважав в вас за лохів жмучи руку пройдисвітам і робив героїв з підвальних нюхоклеїв
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 23:25

трансформатори на задньому парадному?

Флер, як з трансформатори на задньому парадному?
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2867 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 00:19

Господар Вельзевула написав:
Я внимательно слушал ее рассказ, полностью погрузился в атмосферу , но все это время я думал о том, что окажись я в числе узников, приехавших в вагонах на последнюю путь, что бы я сделал, пока доктор Менгеле не качнул рукой вправо или влево?
........
Читайте Библию. Эта смешная книжка содержит ряд универсальных советов на все случаи жизни.
.....

Противоречия не замечаете?
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 00:27

Shaman написав:............
ви вдалися до цього аргументу "нецікаво", бо я на ваші головні побрехеньки наводжу аргументи, які ви не в змозі спростувати. а у вас в голові "найсмачніший пломбір" та "негрів лінчують". тому ТРЕБА домовлятися з Рашею, бо без Раші українець не зможе жити. зможе, й чим швидше оця маячня й популізм в головах закінчиться, тим легше буде далі жити. що руські й розуміють, тому й намагаються нам максимально нашкодити - а дехто все шукає, як же їм догодити.

тому так, довести щось зазомбованому совку НЕМОЖЛИВО. та й не маю такої мети - а от цю вашу маячню та брехню буду все одно спиняти... 8)

Подтверждаете гордое звание инструктора райкома по идеологии? :)
Так это здесь уже все поняли.
Сверхценными идеями не страдаете?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 00:32

ЛАД написав:
  Господар Вельзевула написав:
........
.....

Противоречия не замечаете?

Нет там противоречия, пан Лад.
Вы человек прямого логического мышления, вам моих иезуитских вывертов не понять, к сожалению.
А там не противоречие,а прямая корреляция,сознательная.
Но "имеющий уши да услышит ".
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 жов, 2025 00:32

Hotab написав:

потому что, к сожалению, попали в самый низ пищевой цепочки- жертва.

Ногою з розмаху в штангу.
Як і госпідар, Летусрок самий що не є броньований і почуває себе абсолютно впевнено. Просто чкурнути за кордон нема можливості, але за хребтом як у Бога за пазухою
Точно?
А о шамане и песикоте что скажете?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1562715628156291563015631 ... 15633>
Форум: