Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1576215763157641576515766 ... 15770>
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:07

Hotab написав:ЛАД
Марике он втратив квартиру, всё остальное у него, похоже, осталось.

Ну знання і навички очевидно залишились
Заробляє гроші, мабуть

Саме так. Як я і пропонував примірити на себе, хочаб суто теоретично: вийшов із тим, що можна було унести в руках, хоча виїжджали всеж-таки машиною, не пішки. І доводитьсяя заробляти гроші, бо в іншому разі родина залишиться без нічого і на вулиці.
Але ж з ЛАДом того не станеться, бо "він сприйме, якщо Харків стане білгородською губернією". Хоча і я теж міг "сприйняти, що Маріуполь став донецькою народною", і відповідно зберегти багато чого, я вдячний "Азову", що утримував місто і відтягував сили ворога стільки, а не звинувачую в тому, що Маріуполь зруйнували в процесі оборони, а не "як в Бердянську і Мелітополі". І я також вдячний ЗСУ, і українському суспільству в цілому, що не дають ворогу окупувати вже всю Україну, а не звинувачую в тому, що "не хоче мирних перемовин". Я бачив ці "мирні перемовини" після виходу військових з Азовсталі, і точно не хочу такого в масштабах всієї країни.
M-Audio

Подякував: 646 раз.
Подякували: 518 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:09

Заробляє гроші, мабуть

Досить можливо, що не тільки.
Наприклад, гроші. Не кажу про такі дрібниці, як авто та таке інше.
ЛАД
2

Подякував: 5373 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Досить можливо, що не тільки.

а ви в курсі, що тих хто виїздив по зеленому коридору 15-30 березня шмонали і автівки теж, і за пачку баксів(навіть менше) могли позбавити життя
prodigy

Подякував: 3366 раз.
Подякували: 3355 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:21

У Національному антикорупційному бюро України вчора відбулася зустріч детективів із новим офіцером ФБР, який координує співпрацю у всіх розслідуваннях НАБУ, але цього разу зустріч стосувалася саме справи Тимура Міндича — фігуранта операції "Мідас", яку спільно проводять НАБУ та САП.

Як стало відомо , нещодавно відбулася чергова планова ротація американського представника (такі зміни відбуваються кожні 4–6 місяців), і до Києва прибув новий офіцер Федерального бюро розслідувань США. Одна з його перших робочих зустрічей із детективами була саме по кейсу Міндича. Представник ФБР постійно працює в НАБУ у межах міжвідомчого меморандуму, підписаного ще під час створення Бюро. Він має власний кабінет у будівлі НАБУ та щоденно комунікує з детективами, перебуваючи в курсі усіх розслідувань, особливо топкорупційних справ.
prodigy

Подякував: 3366 раз.
Подякували: 3355 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Господар Вельзевула написав:Наложив это на скорость продвижения, имеем не менее 15 лет активной войны.Это если по Днепру (речке). По Збручу намного дольше.

Визначати швидкість по втрачених км2 за одиницю часу не зовсім корректно, там де вороги не всунулись, то нанесли суттєві збитки, та і демографія і міграція ввесь час підточують спроможність. Думаю, що і значно менший термін війни з такою інтенсивністю буде вкрай руйнівним.
Так, на початку 2025 року НАБУ отримало цінностей в об'ємі 80,88 млн грн від програми США на протидію високопосадовій корупції. https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/732613- ... viroyu-yes
Востаннє редагувалось Ой+ в Сер 12 лис, 2025 16:23, всього редагувалось 1 раз.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1132 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:22

M-Audio написав:

Заробляє гроші, мабуть

Саме так. Як я і пропонував примірити на себе, хочаб суто теоретично: вийшов із тим, що можна було унести в руках, хоча виїжджали всеж-таки машиною, не пішки. І доводитьсяя заробляти гроші, бо в іншому разі родина залишиться без нічого і на вулиці.
Але ж з ЛАДом того не станеться, бо "він сприйме, якщо Харків стане білгородською губернією". Хоча і я теж міг "сприйняти, що Маріуполь став донецькою народною", і відповідно зберегти багато чого, я вдячний "Азову", що утримував місто і відтягував сили ворога стільки, а не звинувачую в тому, що Маріуполь зруйнували в процесі оборони, а не "як в Бердянську і Мелітополі". І я також вдячний ЗСУ, і українському суспільству в цілому, що не дають ворогу окупувати вже всю Україну, а не звинувачую в тому, що "не хоче мирних перемовин". Я бачив ці "мирні перемовини" після виходу військових з Азовсталі, і точно не хочу такого в масштабах всієї країни.

Ну, так чого ви "вдячні ЗСУ", а самі не йдете до їх лав?
Нехай хтось "не дає ворогу окупувати вже всю Україну"?
І ви так і не зрозуміли, що я дуже не хочу, щоб "Харків став білгородською губернією", але задля того, щоб вціліла Україна згоджуся і на це. При необхідності.
Коли бог відняв розум, то нічого не поробиш.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:28

prodigy написав:
  ЛАД написав:Досить можливо, що не тільки.

а ви в курсі, що тих хто виїздив по зеленому коридору 15-30 березня шмонали і автівки теж, і за пачку баксів(навіть менше) могли позбавити життя

Гроші можуть бути не тільки у вигляді "пачки баксів в авто", а, наприклад, і в вигляді депозиту/-ів в укр. банках. Ви не в курсі?
Чи були можливості вивезти "пачку баксів", дійсно, не знаю.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:40

Ой+ написав:
  Господар Вельзевула написав:Наложив это на скорость продвижения, имеем не менее 15 лет активной войны.Это если по Днепру (речке). По Збручу намного дольше.

Визначати швидкість по втрачених км2 за одиницю часу не зовсім корректно, там де вороги не всунулись, то нанесли суттєві збитки, та і демографія і міграція ввесь час підточують спроможність. Думаю, що і значно менший термін війни з такою інтенсивністю буде вкрай руйнівним.
+ це не просто не коректно, а зовсім неможливо.
Останні 2,5 роки в нас іде війна без різких зрушень фронту. Це досить не типова ситуація. Під час війни бувають раптово різкі прориви фронту. Пам'ятаю, freeze ще в 2023 не виключав такої можливості, при чому не на нашу користь.

Так, на початку 2025 року НАБУ отримало цінностей в об'ємі 80,88 млн грн від програми США на протидію високопосадовій корупції. https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/732613- ... viroyu-yes
"Кто девушку кормит, ..."
Це з приводу незалежності.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:51

Т.е. как только припрет - "возможность" посмотреть у них резко появляется? :lol:
Міндіч залишив Україну на законних підставах, — Держприкордонслужба
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 12 лис, 2025 16:59

Letusrock написав:
  Hotab написав:
  pesikot написав:[
Сьогодні річниця звільнення Херсону.
То ж нехай Letusrock пощукає відео (він гарно вміє шукати), як зустрічали російськіх окупантів в Херсоні
І як зустрічали в Херсоні українські війська

Йому просто б хоч трохи поспілкуватись з тими, хто пережив ті 9 місяців окупації.
Як до них ставились.... І активно заселяють те, що кинули ті , хто не схотів жити в окупації. А у Хантера, коли він тікав -івакуіровався від ТЦК , забрали житло, як таке що «пустующєє»?

Це дуже мило пересмикувати, маніпулювати та приписувати мені те що я ніколи не говорив.

Знову брехня, це ж ти пишешь, "як гарно в окупації, можно виїхати"
Ось знову це написав
  Letusrock написав:Ви обоє не хочете помічати що у 2022/23 для умовного пересічного який не тримається за квадратні метри було більш раціонально опинитись в Бердянську і виїхати в один кінець в якусь Канаду (і там вже співати червону калину скільки завгодно), ніж сидіти рік в підвалі фортеці Бахмут, ховаючись від КАБів і потім бути бусифікованим при спробі евакуації. Думаю цей факт ви ніколи не визнаєте.

Але, чомусь подивитись відео з Херсону не хочешь
Та приписуєшь іншим що вони визнають, а що ні
  Letusrock написав:Через нашу фірму пройшло вже більше 5 водіїв які виїхали з окупації через грузію чи білорусь. З них троє вже в Пн.Америці.

5 з мільйонів ? офігенний аргумент

До речі, а як вони виїхали ... я поясню, для того, щоб виїхати, повинна бути відмітка, що в"їхали. Це якщо українській паспорт
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1576215763157641576515766 ... 15770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему