Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 824825826827
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 00:21

Сибарит написав:Боюсь, что искренне верующие не согласятся с тем, что Бог - это химическая реакция...
Богом и религиями психология не занимается, а тем какое содержание человек вкладывает в эти понятия и как вера влияет на жизнь и психическое здоровье исследований - вагон. Чтобы с ними не соглашаться нужно как минимум иметь свои - альтернативные. Аргументы типа "верю не верю" - уровень лавочки с бабушками. При наличии на смартфоне нейронки от И.Маска Grok любые исследования гуглятся за 6 секунд. Кто не пользуется люто рекомендую.
Wirująświatła

Подякував: 2527 раз.
Подякували: 3512 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 00:28

Faceless написав:а малим дітям наявність батька тут і поряд потрібне, як і навпаки
и что дети сироты вырастают инвалидами или умственно неполноценными? Ребёнку для развития нужен ЛЮБОЙ ВЗРОСЛЫЙ. То что это должен быть именно биологический или юридический отец - стереотипы. Миллионы детей растут без отцов и биологических родителей. Кроме этических (отношение нашего общества к таким детям негативное) особых проблем сиротство не вызывает.
Wirująświatła

Подякував: 2527 раз.
Подякували: 3512 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 01:04

Faceless написав:
Не думаю, що у Бетона з нашим воїном з Буковини мова про підлітків старшого віку, а малим дітям наявність батька тут і поряд потрібне, як і навпаки

Хз шо тут сказати... да, ці діти малі і тут бетону повезло більше всетаки йому вдалось до певного возрасту взростити а я своїх лишив коли було рік і 2,5р.
І на формування впливу майже не маю.
Тепер на рахунок віку і ламання хімії любові в ненависть... це брєд.
Мені он 45й йде а батькам з війни треба щоранку одписатись, хоть їм за 70ть. Переживають.
І не в мене одного так. Є і такі кому під 60ть, що їм повезло з живими батьками, то дзвонять додому.
Пан психолог, чомусь видає за норму отклонєнія.
Не то шоб я такого ніколи не бачив...
но і до неповних 45 маю вже право сказати, що не є емоційним "наркоманом". :lol:
і якось з попередніми жінками до ненависті не доходило,
остив це да, но лишилась хіба льогка грусть і ніжність а не ненависть)
А батьківський інстинкт теж є. І туга Бетона понятна.
Байдужість до свого приплоду не нормальна.
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 824825826827
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему