fox767676 написав:якщо б ЄС були б нормальні лідери а не скоти то контрплан був би такий - "не журіться українці за донбасом всіх бажаючих гідно переселемо з 01.01.2026 беремо в ЄС поза процесом, [пошепки]-"а через 5 років у ЄС буде власна армія, накой вам то нато, накой вам крим, побудуємо швидкісні шляхи на хорватію""
але ні, вони для нас відстоюють право на морковку перед носом як рішуче, як благородно
англосаксонський ріалполітік в дії
Востаннє редагувалось flyman в Вів 25 лис, 2025 11:49, всього редагувалось 1 раз.
10 липня 2024 року. Згідно твого визначення я - проукраїнська людина і реаліст, ти і Зе - зрадофіли і перелякані брехуни.
що хотів сказати, не зрозуміло. ти ані реаліст, ані проукраїнська людина.
Що не зрозуміло? Я проукраїнська людина і реаліст. Те що ти кричиш що треба воювати вічно і не йти на жодні поступки путіну це не означає що ти герой чи проукраїнський. Це означає що ти мрійник. Та й тим більше ти вже змінив свою думку, про "кордони 91" вже чомусь не згадуєш. А що сталось? Проукраїнскості у тебе поменшало?
Это - ОТСУТСТВИЕ ГОСУДАРСТВЕННОСТИ. .. Государства в Украине нет. ... Есть некие группировки, пришедшие во власть, некие схематозы, некие кварталы - но это точно не государство. Ваш Дед.
Ти ж тільки що написав що "маячня" і все у нас є, навіть суверенітет
Shaman написав: теж російську утискають? тут так страждають за нещастих продавчинь. а що робити учням та студентам, якщо викладачі не хочуть викладати українською? а ЛАД? бо це розповсюджена ситуація в Харкові. чи треба просто терпіти та слухати російською? бо розуміють - а викладач бач так звик, йому важко буде...
Вот не знаю, зачем вы врёте. Нагло врёте. Не объясните? С какой целью? Ни разу не слышал в Харькове ничего похожего.
не чув саме чого ЛАД? визнаю, що треба більш простіше писати, вважав, що зрозуміло з контексту. в школах так, більшість вчителів намагається розмовляти українською. я мав на увазі, що з викладанням на мові у вищах? там багато ваших ровесників ЛАД
з вас стьобаються, а ви ведетесь - тупенькі
Эту строку надо ставить эпиграфом ко всем вашим постам. Вот не знаю, здесь надо поставить "?" или "!". Разговор был о школах. Вы наехали на Харьков. Я возразил. Вы по принципу: "Не прокатило, не надо", - поменяли тему на вузы. Не знаю, как сегодня обстоит дело в вузах. Хотя ваше высказывание насмешило: "там багато ваших ровесників". Интересно, в каком это вузе багато 75-летних преподов. Но в вузах уже не дети, а взрослые люди. Они как-то без вас и ваших указаний разберутся.
d44 написав:----------------------------- pesikot Тобто, "мирний план" від Кремля - палка підтримка Мирний план від европейців - палке проти ----------------------------- А що зроблять європеці расії, щоб вона прийняла їх план?
Да никто не против. Все за. Обеими руками. Вот только на таких условиях РФ точно не подпишет.
як мені подобається - Рашка точно не підпише. а Раша не несе ніяких втрат. особливо економічних. люди то таке, руських ніколи за людей не вважали. але скільки коштуєє кожен день війни? коли нафта продається по 37 замість 57? коли більшість витрат йде на війну, а інші статті ріжуться.
ви не забувайте, що наші втрати нам компенсовують, а руські все за свої. а свої накопичені вже закінчились, почалися свої надруковані. про все більшу залежність від Китаю - це ж скрепно але так, мир потрібен лише Україні.
хоча погоджусь - я це кажу про країну Раша загалом. схоже її фюреру дійсно все одно, що з нею станеться. цікаво, що такому персонажу вдалося так зачистити поле, що ніхто не може нічого зробити - всі мовчки дивляться на прогресуючу деградацію...
И вы ещё обижаетесь, что я называю вас пропагандистом и приравниваю ваш уровень к ИРПпИ.