Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3108310931103111>
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:37

akurt написав:Ну ось не впевнений, що там, де мова йде про Еміграцію та заробітчанство - це працює.
Зовсім не впевнений.

купить то что положенно по закону и не положено :mrgreen: ,но надо много бумаг и адвоката
Vadim_

Подякував: 634 раз.
Подякували: 517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:45

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.

Просто парадайз якийсь, халва-халва-халва. От тільки чого ти постійно сидиш в темі
Еміграція, заробітчанство якщо все так разпрекрасно?
BIGor

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 1901 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 10:49

BIGor написав:Цікаво інше - скільки українців можуть виплатити житло в Україні?
Середня іпотека в США - 20 років, середня тривалість проживання в одному будинку - 12 років. Тобто виплачують будинок повністю і продовжують в ньому жити дуже мала кількість людей. Більшість продають так і не виплативши іпотеку, та купують щось інше в залежності від потреб та зміни цін на свою стару нерухомість. Але банк при цьому завжди буде в прибутку, навіть якщо ціна на будинок впаде, на відміну від власника.
2587715

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 12:11

by system design

2587715 написав:
  Water написав:
  2587715 написав:забийте в пошук на ютубі - switzerland night

Це я й коментувать не буду. Людина, яка дивиться чіюсь нічну поїздку і робить якісь висновки... Скажу просто- вночі люди сплять. Подивився 6 хвилин, де він їде зрозумів приблизно, але в даному випадку це не дуже важливо.
Цеж нада таке, це жарт року. Я думав кореєць на газу в таксі в USA це жарт року, але ти перевершив сам себе.
В тих старих хатинках неможливо жити. Дерев'яне житло це на 10-20 років - потім треба зносити. Їх тримають як пам'ятки і місцевий колорит. А живуть переважно в блочних 4-поверхівках штибу хрущів та сталінок, тіки файно оштукатурених, які ви, щоправда, ніколи не зустрінете на туристичних буклетах, на відміну від хатинок.
  Water написав:яка дивиться чіюсь нічну поїздку і робить якісь висновки...
Ну якщо ютуб бреше, то яких доказів ви хочете?

трошки в тему закинутих будинків by system design
flyman

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 2871 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 12:13

"теплий" план

BIGor написав:
  flyman написав:Умовна кавалірка (до 20 м2) в столиці або умовне цокольне приміщення в його передмісті (до 40 м2) 3..4 міс. для ІТ сенйора. Повноцінна 1к в облцентрі ЗУ 5..6 міс.

Просто парадайз якийсь, халва-халва-халва. От тільки чого ти постійно сидиш в темі

не постійно, а час від часу заглядаю тому що в мене був (і є план) жити в теплу пору десь тут, а коли в північній півкулі холодна пора року, десь там, як варінт на Філіпінах чи іншій ПСА, можливо Пд.Америка

Це як житло на КРЖН і дача. Але трошки по іншому.
flyman

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:13

flyman написав:
  BIGor написав:

не постійно, а час від часу заглядаю тому що в мене був (і є план) жити в теплу пору десь тут, а коли в північній півкулі холодна пора року, десь там, як варінт на Філіпінах чи іншій ПСА, можливо Пд.Америка

Класний план, філіпінську вже почав вчити?
BIGor

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:31

flyman написав:
  BIGor написав:

І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
потім питають про податки,
я дома!
Vadim_

Подякував: 634 раз.
Подякували: 517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 13:37

саме головне правило у спілкуванні емігранта і заробітчанина

саме головне правило у спілкуванні в США (і не тільки)
flyman

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 16:00

Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись

Можливо ти вищий сорт і ти непризовний, тому тобі і так кошерно жити при війні? Не думав про це?
BIGor

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 січ, 2026 18:01

Еміграція, заробітчанство

News from USA

Я відвідую приятелів в США і на завтра вони записалися на оглядини приватного будинка, який хочуть купити.
Цікаво: щоби ріелтор взяв вас в роботу треба попередньо отримати узгодження банку на надання кредиту на купівлю, інакше ріелтор і не почне з вами працювати.
Як правило перший внесок сягає суми в 20% ціни нерухомості.
В цьому штаті орієнтир цін на приватні будинки 245 000...350 000 доларів.
Це будинки 2-о поверхові площею від 150 до 200 кв. м з гаражем та земельною ділянкою.
Перший внесок може сягнути 70 000 доларів.
Погодьтеся, сума не дуже велика і реальна для того, щоби оселитися у власному будинку.
Але це буде завтра.

Сьогодні я відвідав будівництво 3-и поверхових будинків під квартири.
Ціну на квартир в таких будинках не знаю, але під оренду 3-к площею до 100 кв. м здаються орієнтовно по 1300 доларів на місяць.
Фото 1: весь перший - а інколи як тут - і другий поверхи оздоблені натуральним камінням, виглядає досить потужно і ось видно вище ще не закрили поверх декоративними панелями - та видно, що під камінням.
Зображення

Фото 2: відразу у дворі будують гаражі для мешканців (на фото праворуч).
Зображення

Фото 3. А ось з чого все починається: на готовому фундаменті створюється перший поверх.
Зображення

Фото 4. Готовий будинок буде виглядати так: як бачите простору тут багато.
Зображення
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 02 січ, 2026 18:15, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4101 раз.
Подякували: 1523 раз.

Профіль

1
2
7
  #<1 ... 3108310931103111>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти