|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:29
BIGor заробив трохи , не вкрав , были планы эмиграции , 25 лет назад, потом ещё несколько раз, но шо то держало
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 637 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 20:56
Что вы,пан Бигор, как вы могли подумать такое? Вадим честный ухилянт,как и все мы здесь, кроме ветеранов и вийськовых. И это добавляет лишь веса его словам, представляете как ему тяжело, его жизнь каждый день висит на волоске-дроны,ракеты,ТЦК, а он все терпит ради любимой Украины и даже делает ремонт в новостройке, хотя за те 30-40 тонн его бы вывезли какие-то зловмысники в ту же Польшу (хотя могли бы и в Тисе притопить,что тоже верно).
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 21:08
нет, не тяжело , важко хлопцям у окопі злой вы или мне показалось 
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 21:57
Vadim_ написав:злой вы или мне показалось 
Не более,чем обычно,пан Вадим. Если я вас обидел, могу предложить вам в качестве компенсации стаканчик американо с молоком в районе яхт-клуба Сич завтра около полудня.Буду там по делам шоркатся. Не желаете испить кофию с Господарем Вельзевула?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 22:13
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:злой вы или мне показалось 
Не более,чем обычно,пан Вадим. Если я вас обидел, могу предложить вам в качестве компенсации стаканчик американо с молоком в районе яхт-клуба Сич завтра около полудня.Буду там по делам шоркатся. Не желаете испить кофию с Господарем Вельзевула?
Нет, не обидели ,я практически не обижаюсь, всё бывает в жизни. Сказал что то с горяча . Дякую за откровенность! не буду,если Вы внимательны , я с кофе завязал з початком повномасштабної
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 січ, 2026 02:19
Не лайтеся хлопці, часи і так важкі та непередбачувані. Ось я вам про це якраз в розкажу…
Еміграція, заробітчанство
News from Antalya
Я хоч і не мешкаю в Анталії, але зберігаю контроль над деякими речами. Сьогодні звернувся з проханням один пан - я йому допоміг та спитав про те, що - судячи з його дій - вирішив він змінити локацію на іншу. Взагалі мешкає в Туреччині більше 7 років. Купив собі квартиру ще тоді, коли роздавали квартири на березі Середземного моря або майже безоплатно, або майже даром…
Але час минає: двох синів в родині і треба думати, чи варто вчити турецьку мову, чи треба зосередитися на вивченні іншої. Так ось можете не повірити, але повертається в Україну. Йому до пенсії ще далеко від слова «далеко». Молодше за любителя філіппінських незайманих дівчат… Але не це є цікавим. Цікаво те, що реально пройшов «і Крим, і Рим». Майже буквально.
За останні 10 років встиг пожити не тільки в Туреччині, а ще й в Греції, Польші, що цікаво для мене - Франції. Три місяця жив в Канаді (плюється до цих пір). (Далі буде)
-
akurt
-
-
- Подякував: 4105 раз.
- Подякували: 1525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Суб 03 січ, 2026 03:03
Далі буде… Так ось: пан - мій респондент - виявився не з простих: знає досить добре французьку мову, має приятелів у Парижі та в Тулузі, з якими регулярно спілкується та ось думає, де кинути черговий якір… Трохи поспілкувалися на цю тему… Вже його турбує, де та як будуть навчатися діти…
Ну а поки що реально «знімається» з якоря та пакує валізи на Україну. І так буває, панове…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 03 січ, 2026 12:48, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4105 раз.
- Подякували: 1525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Суб 03 січ, 2026 03:15
rjkz написав: katso написав: 2587715 написав:У нас в Берегово кажется тоже такой есть
Боже, такое даже в Киеве есть с советских времен. Ну, открытый теплый бассейн - ради этого стоит куда-то ехать?
Стадион Динамо?
Спорткомплекс Отрадный
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 січ, 2026 07:57
akurt написав:Не лайтеся хлопці, часи і так важкі та непередбачувані. Ось я вам про це якраз в розкажу… Еміграція, заробітчанство News from Antalya Я хоч і не мешкаю в Анталії, але зберігаю контроль над деякими речами. Сьогодні звернувся з проханням один пан - я йому допоміг та спитав про те, що - судячи з його дій - вирішив він змінити локацію на іншу. Взагалі мешкає в Туреччині більше 7 років. Купив собі квартиру ще тоді, коли роздавали квартири на березі Середземного моря або майже безоплатно, або майже даром… Але час минає: двох синів в родині і треба думати, чи варто вчити турецьку мову, чи треба зосередитися на вивченні іншої. Так ось можете не повірити, але повертається в Україну. Йому до пенсії ще далеко від слова «далеко». Молодше за любителя філіппінських незайманих дівчат… Але не це є цікавим. Цікаво те, що реально пройшов «і Крим, і Рим». Майже буквально. За останні 10 років встиг пожити не тільки в Туреччині, а ще й в Греції, Польші, що цікаво для мене - Франції. Три місяця жив в Канаді (плюється до цих пір). (Далі буде)
Краще України може бути тільки Україна
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-