ЛАД написав:Water ... По каким параметрам Украину можно отнести к развитым странам?
а хто сказав, що Україна розвинена країна? знову щось вигадали, а тепер заперечуєте? в України є можливість стати розвиненою країною. а в Біларусі немає, там шлях Венесуели,й то, поки є дотація від Раші.
ти казав що після майдану в україни появились ознаки розвинутої країни. А я спитав які саме? Поки відповіді щось не чути.
вчитесь читати - я казав, що у країни Є можливість стати розвиненою країною - але з такою кількістю Бандерлогів та ЛАДів - шлях буде довгий
а без майдану в нас було б "все буде Донбас" та диктатура Яників - як в Сирії...
Правда. Точнее, помогают поддерживать хоть какую-то их работу. И им это сегодня нужно, чтобы мы продолжали воевать. Как и что будет после войны, хтозна. А разбитые эл-станции можно отстроить за год?
які саме - теплові, як були? напевне ні. й потрібно, в нас до війни в ТЕС був чималий надлишок потужностей, вони працювали, доки не вийдуть зі строю. а більш компактні генерації гадаю за рік побудувати можливо.
що буде після війни - побачимо. я вже казав, ми знаємо де не буде нічого - на окупованих територіях...
чим ти пропонуєш теплові заміняти? Сес?
чого ти мене питаєш - ти ж начебто дотичний до енергетики? чи й тут тобі треба розповідати? може АЕС ще побудуємо, може трохи газової генерації. теплова генерація мобільна є? щось будуть балансувати ГЕС та ГАЕС. варіантів багато. старі ТЕС відбудовувати не будуть...
Banderlog написав: ти казав що після майдану в україни появились ознаки розвинутої країни. А я спитав які саме? Поки відповіді щось не чути.
вчитесь читати - я казав, що у країни Є можливість стати розвиненою країною - але з такою кількістю Бандерлогів та ЛАДів - шлях буде довгий а без майдану в нас було б "все буде Донбас" та диктатура Яників - як в Сирії...
не хочеться розганяти твої повітряні замки, але в "щита європи а-ка сталевого дикобраза" інші задачі ніж ставати розвиненою країною.
Andrey2512 написав:Народ, а чё тут за движ с аукционами на электроенергию?
та двіж вже закінчився, а слоупоки прокинулись
бачите, як показово - в інеті волають, так всі такі обізнані. а як в інеті тиша - то всі мовчать. а з еенергією так, дещо сталося - але поки в інеті тиша. була тут спроба іншого накиду, але теж щось захлинулася
Andrey2512 написав:Shaman я форумчанин ) как и ты. А вылазят глисты из одного места. Ты глист?
Вопрос задал по одной простой причине: рассказывая как плохо при Яныке было и как хорошо сейчас, ты должен понимать какой ценой это даётся.
Врядли тем, что имеет каждый из нас сейчас можно оправдать потери от войны. И человеческие, и экономические.
й якийсь ти невідомий форумчанин. багато тут таких номерних після початку війни з'явилося - й давай розповідати свої думки у військовій гілці, чистою російською - що краще здаватися, бо надто дорого чинити спротив...
й прибрехуючи, як без цього. зараз, під час війни звісно ми живемо гірше, ніж у мирний час - не треба порівнювати. але це не заслуга Яника. Яник свої вкрав скільки зміг, а потім втік - бухає зараз десь у Ростові. все його досягнення - що він такого зробив ще? нічого. долар тримав па 8 - потім настав 2014. але далеко не всі розуміють, чому якщо довго тримати, то потім курс стрибає...
Shaman написав:вчитесь читати - я казав, що у країни Є можливість стати розвиненою країною - але з такою кількістю Бандерлогів та ЛАДів - шлях буде довгий
а без майдану в нас було б "все буде Донбас" та диктатура Яників - як в Сирії...
ну да . Диктатура яника то було страшне. Як ви там на майдані кричали? Так далі не можно? Гірше не буде? А не думаєш що песікоти і шамани завели цю країну чутка не туди? Що не зовсім це ви обіцяли стаду на майдані? Чи було що комунальні платежі стануть як в європі а субсидії відміним і станем тіграми? Які саме ознаки розвинутої держави отримала Україна дякуючи майдану? Що українських народних депутатів і митрополитів саджають в тюрми і шо за час президентства зеленського померло 8 народних депутатів?) Хто там при диктаторі януковичі сидів? Юлька?
andrijk777 написав:... Якраз результати "переговорів" більш-менш очевидні - залишилась фактично єдина перешкода миру - залишки Донбасу. І як на мене - невирішувальна проблема. Очевидно що путіну потрібен весь Донбас, інакше він просто продовжуватиме війну. Очевидно що Зеленський не здасть територію "просто так" бо це однозначно вб'є його рейтинг до нуля.
Я ще в 23/24 писав що ця війна - це війна за території. З мене тоді сміялись, що я нічого не розумію, путіну потрібна сфера впливу, вся Україна і т.д. Але по факту проблемним місцем став відносно маленький кусочок території, на якому зараз проживає 250К народу, а незабаром буде проживати біля нуля тому що я думаю літом буде чергова спроба підкорення Донбасу з відповідними наслідками.
великий аналітег того, про що пишуть в інеті. про Донбас пишуть - й це проблема.
а ЗАЕС? а що з визнанням? а що з виборами? мову та церкву я вже навіть не рахую. якби Донбас був єдиною перепоною - гадаю, були б про це дискусії. але за лаштунками багато більше. ми ще не знаємо всі вимоги Раші - гадаєте чого вони не хочуть це проговорювати публічно...
війна таки за Україну. цілий Донбас чи без Краматорська - для Раші це все одно піррова перемога.