а что днепроашкеназские уже сдулись? эскалация 2014 и "роковой" электоральный майдан 2019 их(ваших) рук дело
Бетон ("сил дохрена, а мозг отсутствует") раболепствуя перед вьетконговцем писал -"а я типа посмотрю кто посмеет Кличко что-то предьявить, уписаются"
вот - слюнявый рагуль по наущению вашего днепроашкеназкого коломоя выбивает президентское кресло не только из под януковича, но и из под попущеного кличко, поправши все договоренности, официальные и неофициальные, кинувши Украину в пучину хаоса и водоворот смертей
"Он также скептически отнесся к идее, что Украина может просто "переждать" Россию до экономического коллапса. По его мнению, у Москвы есть еще время, а у Киева — нет.
"Мы измотаны, и в первую очередь речь идет не об оружии, не о ракетах, а о людях. У нас всего 40 миллионов человек, и все измотаны. Наши солдаты не могут воевать от четырех до десяти лет", — подчеркнул глава ОВА."
Странно, он же вроде с зеленого кодла? А шо, методичку не с той папки взял?
fler написав:Може це тому, що атака енергетики - це тероризм у чистому вигляді?
Можно называть, как угодно, хоть терроризмом, хоть бандитизмом, хоть ещё как-то, но энергетика в результате таки разбита.
Навіщо тероризм називати "бандитизмом" чи "хоть ещё как-то"? Знову намагаєтесь помякшити дії рф?
ЛАД написав:Хотя каких-то пару месяцев назад вы рассказывали, что никаких проблем нет и всё будет хорошо.
Не треба маніпулювати, я не казала, що проблем немає. А те, що все буде добре, я і зараз можу сказати. Які у вас є претензії до наших енергетиків? Хіба вони не достатньо швидко відновлюють подачу е/е? Звісно я не можу гарантувати, що скажений сусід знову не вдастся до тероризму.
ЛАД написав:1. Какие будут гарантии безопасности вы не знаете. И не только вы. Пока что это достаточно не понятно.
Загугліть на пару з Хантером "гарантії безпеки для України" і дізнаєтесь. Повідомляється, що документи вже готові на підпис і про що йдеться в них теж є.
ЛАД написав: 2. О "збільшенні чисельності армії України" здесь уже писали. Об армии 800 или даже 600 тыс. человек смешно говорить.
Тут можете поржать на пару з Конем, але ЄС обіцяє підтримувати матеріально нашу армію, бо вони зацікавлені.
ЛАД написав: 3. О потере суверенитета речь не шла ни при каких переговорах.4. В Стамбуле 2022 не было ни слова о "четырёх областях".
Знову ЛАД "під дурника" вмикає. Капітуляційні умови це і є втрата суверенітету. За капітуляції вже не важливо 4 області чи скільки там заманеться. Невже це не зрозуміло?
ЛАД написав: Но тогда у нас не было столько жертв, не была "вщент розбита енергетика" и ещё много чего.
Не треба маніпулювати кількістю жертв, бо за капітуляції їх буде в рази більше. Вчора викладала посилання про аварійні вимкнення е/е на рф. І взагалі тут багато обговорюється як живуть на кацапії. Не набагато відрізняється від того, що у нас на окупованому Донбасі. Ви бажаєте, щоб вся Україна так жила?
ЛАД написав: Не притворяйтесь дурачком. это относилось к вашему посту перед моим.
тоді взагалі не розумію, про що мова.
Не моя вина, что с розумінням у вас проблемы.
коли написали маячню - то з розумінням проблеми у всіх, окрім того, хто написав. я вам просто підказую, як писати так, щоб було зрозуміло іншим - якщо немає мети навпаки всіх заплутати, як постійно робить ваш німецький друг, до якого ви все хочете дослухатися
...
Я вам доводив, але ж ви "не розумієте". "Довести" что-нибудь инструктору по идеологии просто невозможно. Ну так это не мои проблемы.
така довга цитата - й що ж ви доводили? "не буде","не хочу","не бачу сенсу" - оце все ваше доведення. почекаємо чергового допису, де ви знову почнете писати маячню?
ви досі не визнали успіхи українського сг - це здаєтсья була перша дискусія. я розумію - ЛАД помилок не визнає (ТМ). бо інакше тільки й буде, що доводиться визнавати. радянську ідею історія визнала хибною - але доки не помруть всі віряне в це, то будуть намагатися щось розповідати, як колись зеленіла трава
ЛАД написав:... Я, когда писал о Финляндии, отмечал, что там сумели принять тяжёлые условия мира благодаря трезвости и, главное, высокому авторитету Маннергейма. У нас, к сожалению, нет такого авторитетного политика.
так в нас зараз теж тяжкі умови миру. приймемо, якщо домовимося з Рашею. але без втрати суверенітету - як власне й не втрачала його Фінляндія.
в нас є Трамп
в чомусь він схожий на Донка, але Рашу вирубити може
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 02 лют, 2026 13:05, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:... Но дело не в этом. Понятно, что никто из форумчан к принятию решений отношения не имеет. Разве что fler. Но проблемка в том, что у нас достаточно высокий % незламных. Понятно, что большинство из них незламни на диванах, от которых не оторвутся при любых условиях. Тем не менее, я слышал и такие голоса: "В случае предательства (плохих условий мира) пойдём на Киев". И совсем не уверен, что такие "горячие головы" не найдутся в реале. ...
тепер вже над незламними іронізуємо. коли весною 2022 ЛАД ховався по підвалах, саме незламні на кшталт Немічева та його побратимів зупиняли руських. а тут ще війна не скінчилися, а він вже іронізує... бачите, хто потім буде розповідати - "я не посылал..."
але головне - на Майдан можуть вийти лише люди з проукраїнськими поглядами. люди з проруськими поглядами йдуть, куди скажуть, й показують свою сутність лише на форумі
так хто уникає перемовин, що там в методичках пишуть?
Речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно заявив, що зустріч російського диктатора Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським можлива лише у Москві.
_hunter написав:Вы когда с "Паутиной" лопухнулись - я безо всякого напряга вам цитат принес... А вот ровно так же - можно конкретику по гарантиям? ..
[/quote] Ні, Хантер, то не я лоханулася, а ви не вмієте рахувати. Я принесла вам пораховане за 2022-2025рр, там понад 350 збитих літаків, а ви досі продовжуєте розповідати про 15. До речі, збили су-57, який на рф вважається "незбиваємим")). Тому, Хантер, вчіться рахувати та гуглити, а потім поговоримо;)