Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 66676869
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 11:50

Faceless написав:
hxbbgaf написав:То вбивство мотивації в людей, які сидять в окопах і яких не відпускають звідти роками, що б не сталося, коли вони бачать оцей натовп блатних і приблатньонних мужиків, і розуміють, що мають вмирати і калічитись за них!
Ви скількох військових спитали що вони про то думають? А може серед тих черг були й військові, хто у відпустці?

Може, і були, але навряд з бойових частин. Он жінка одна розповідала, сина вже кілька років не відпускають, 2 поранення, а зараз впала і травмувалась і все одно не відпускають. Отакі реалії. У тих, що сидять в окопах, не спиатаєш, хіба що якщо поряд з ними сидіти. Але це і так зрозуміло, я не в окопі, але мене це все вибішує, уявляю, показати той сюжет з натовпом за квітами людині, що з купою поранень сидить в окопі по 20-градусному морозу, доки крадії вкрали навіть грілки.
hxbbgaf

Подякував: 1679 раз.
Подякували: 2385 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 11:52

Andrey2512 написав:hxbbgaf ты де*** или да?

А ну скажи, сколько вызовов на экипаж в Киеве?

Как тебе порядок на дорогах? Он есть?

Порядок не от колличества ментов а от состояния мозгов людей
Vadim_

Подякував: 647 раз.
Подякували: 529 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 11:54

Hotab написав:hxbbgaf
Ти мамі квіти не подарував? Живеш з нею і не приніс. Це огидно.

На день закоханих? Аби що пофлудити.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 12:00

Andrey2512 написав:hxbbgaf ты де*** или да?

А ну скажи, сколько вызовов на экипаж в Киеве?

Как тебе порядок на дорогах? Он есть?

Що за виклики, куди вони їдуть, особливо вночі, коли комендантська година і людей на вулицях нема, левова доля злочинності вулична, вночі вона зараз практично нульова. Хіба що побутовий мордобій десь станеться, та й те набагато рідше, бо півкраїни закордоном, хтось воює, хтось ухиляється, теж навряд буде викликати, і т.д. Це все і так зрозуміло! От коли в вас останній раз щось крали? Раніше постійно, в мене останній раз роки 3 тому вкрали 100 баксів, я написав заяву, так менти її навіть не зареєстрували. Отака робота.
Ой не треба про порядок на дорогах, його в нас не було ніколи, навіть коли ми взагалі були на 3-му місці в світі за кількістю ментів. І коли от того п'яного покидька, що покалічив мою маму, судять вже 6-й рік, все куплено у тому суді, де верховодить отой головачов, мільярдер з маєтком на Ларнаці, що на 5 років пересидів свій термін. решти позбавили. Воно все не працює, вся система корупційна!
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 14:00

Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати

hxbbgaf написав:
  Faceless написав:Ви скількох військових спитали що вони про то думають? А може серед тих черг були й військові, хто у відпустці?

Може, і були, але навряд з бойових частин. Он жінка одна розповідала, сина вже кілька років не відпускають, 2 поранення, а зараз впала і травмувалась і все одно не відпускають. Отакі реалії. У тих, що сидять в окопах, не спиатаєш, хіба що якщо поряд з ними сидіти. Але це і так зрозуміло, я не в окопі, але мене це все вибішує, уявляю, показати той сюжет з натовпом за квітами людині, що з купою поранень сидить в окопі по 20-градусному морозу, доки крадії вкрали навіть грілки.
Ясно, ви ні з ким з військових не спілкуєтесь і нікого не питали. Просто вирішили за них висловити свою авторитетну думку сидячи на таблєтках що самі собі прописали
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8296 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 66676869
Форум:
+ Додати
    тему