|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 11 бер, 2010 11:26
Tarasiy
Вважаю, Укрексім - надійний партнер.
Думка аналітиків:
К настоящему времени внешние долги реструктуризировали Альфа-Банк, ПУМБ и "Финансы и Кредит" (общая сумма пролонгированных обязательств $1,4 млрд.), остальные банки, у которых остались евробонды в обращении, скорее всего, погасят их своевременно. "Сейчас остались евробонды ПриватБанка, [color=blue]Укрэксимбанка и "УкрСиба"[/color]. Они не будут их реструктуризировать.
http://smi.liga.net/articles/IT101287.html
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 бер, 2010 13:05
vitmyr написав:bolex написав:Ця гілка зветься "Діагнози".... А діагнози бувають різні .... Так що нехай спільнота вирішує - чи потрібен тут антирейтинг чи ні ....
Диагонозы-то разные, но для живых пациентов. Антирейтинг же - это некрологи. Т.е. совершенно другая тема.
не забувайте, що в нашому лазареті усі пацієнти вважаються живими доки хвельдшер не опублікував некролог. ось і у запропонованому списку усі пацієнти як живі ....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 13:19
на цій гілці і раніше не було особливо цікаво... розглядались банки першої двадцятки... і бурхливою новиною було щось типу "о! аваль вище укрсиба!... о! дельта попала в двадцятку"
так ось, це і так всім зрозуміло, що укрдоньки потужних інобанків є живими і здоровими...
зрозуміло, що держбанки і укр і рос теж є живими і здоровими... і не має вже великої такої потреби вичитувати тут сторінку за сторінкою щоб взнати такі Афігенні новини... а тим більше тоді коли економіка от-от встане на ноги... ви навіть заглядати сюди перестанете... хіба що окрім декількох дописувачів, яким просто по життю хочеться тільки критикувати і критикувати...
значно цікавішим є аналізування банків 3 і 4 групи... хто за ними стоїть? які там в середині процеси йдуть? які в цих банках перспективи? повірте, не всі вони апріорі є надщербленими банками! візьміть хоча б той же Хрещатик чи Дельту... практично чисто українські банки...
і от, наприклад, антирейтинг - це справді потрібна спільноті інформація. яка дає йому користь, для роздумів що собою представляє нижня таблиця рейтингів щоб не наткнутись в майбутньому на проблеми для своїх грошенят.
вітаю форумчан з новим прем"єром...
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 14:35
А что вам мешает хранить деньгт в банказ из верхней части рейтинга, чтобы "не наткнутись в майбутньому на проблеми для своїх грошенят". ? 
-
Sof
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 15:08
Тори написав:bolex написав:Liqui написав:Миллиарда с хвостиком, наверное, хватило бы каждому банку на развитие и оплату труда его сотрудников?
Вот тут у них глупость явная. Миллиард рублей - это 30 млн.долларов. В крупном банке может работать около 10 тысяч сотрудников. месячная зарплата - порядка 10 млн. долларов. Так что миллиарда хватит разве что на зарплату и то месяца на три. А в остальном - тоже полно глупости. Но это уже обычная шариковщина пост-совка: "отобрать и поделить".
Не забывайте, Вы о России говорите. Это по украинским меркам 10 тыс. человек работает в крупном банке. Среднесписочная численность сотрудников Сбербанка России в России по итогам 2008 года составляла 259999 человек (из годового отчета). Теперь можете сравнивать и делить.
Я-то не забываю, я специально посмотрел численность сотрудников КОММЕРЧЕСКИХ банков, России, считающихся крупными. И она действительно колеблется в диапазоне 10-20 тыс чел. Не надо брать ориентиром "среднего" Сбербанк.
Хотя и для него мой расчет может оказаться достатчоно точным. Не получают все "среднесписочные" сбербанковцы ту тысячу долларов в месяц, которые я использовал в своем расчете.
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 15:30
NN написав:А не слишком ли торопится кто-то занося в т.н. антирейтинг Родовид и Укргаз? Я спокойно 1 числа получал в банкомате Родовид процентики, а сегодня в банкомате Укргаза снимал деньги. Хочу отметить что Укргаз первым (или вообще единственным ) отметил на своем сайте что SEB & БГ вышли из Укркарт и перешли в Атмосферу. Я не клиент Укргаза, но банкоматами его пользуюсь.
Як на мене, до антирейтингу повинні увіти банки які зовсім не виконують зобов"язання, виконують їх лише частково чи виконують невчасно.
Родовід досі знаходиться під ТА та мораторієм,його "рідні" (не укрпромівські) вкладники скаржилися нещодавно він не повертає депозити. де ж йому місце крім палати Ж ?
Укргаз, наскільки мені було відомо, теж обмежує клієнтів у отриманні грошей. Чи там все вже владналося остаточно і жодних невиплат чи затримок немає ?
Востаннє редагувалось bolex в Чет 11 бер, 2010 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 15:41
serg69m написав:значно цікавішим є аналізування банків 3 і 4 групи... хто за ними стоїть? які там в середині процеси йдуть? які в цих банках перспективи? повірте, не всі вони апріорі є надщербленими банками! візьміть хоча б той же Хрещатик чи Дельту... практично чисто українські банки...
Хрещатик дуже непогано встояв під час зимового шторму 2008-09 років. serg69m написав:і от, наприклад, антирейтинг - це справді потрібна спільноті інформація. яка дає йому користь, для роздумів що собою представляє нижня таблиця рейтингів щоб не наткнутись в майбутньому на проблеми для своїх грошенят.
вітаю форумчан з новим прем"єром...
Так-так, мої співчуття теж прийміть ... Азаровщина повертається .... хто там про підйом економіки марив?
Хочу нагадати як років 7 тому Азарофф висловився щодо малого підприємництва, порівнявши його представників зі свинями: "шерсти мало, а визгу много".
Себто, з новим фінансовим роком тебе, страна свиней та козлів, які заважють жити новій владі....
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 15:42
bolex
Ви праві. антирейтинг - це, звичайно, список банків в які нізаяких умов не потрібно заходити, і в ньому всі банки з ТА... але ж як же ж назвати список банків 3-4 групи, які працюють, добре працюють і мають перспективу залишитись на ринку після мітли кризи?
Sof
я тримаю гроші в банках не заради самого процесу тримання... і, пробачте мені, 11...18% на гривню мені сьогодні не потрібно...
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 бер, 2010 15:56
serg69m написав:bolex Ви праві. антирейтинг - це, звичайно, список банків в які нізаяких умов не потрібно заходити, і в ньому всі банки з ТА... але ж як же ж назвати список банків 3-4 групи, які працюють, добре працюють і мають перспективу залишитись на ринку після мітли кризи?
квестор писав: "...........палата "Г"....там темно..і чути стогін і плач.. "
Насправді в нас є "пристойні" палати, там відпочивають близько 40 пацієнтів. Є палата Ж, де перебувають зомбі, їх близько 20 зараз.
Решта - біля 100 банків, які належать невідомим або явно кримінальним особам, чи дуже маленькі або "карманні". Вони мають перспективу, але куди заведе їх ця перспектива - невідомо, навіть квестор не брав на себе відповідальність пророкувати майбутній стан їхнього здоров"я.
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
|