|
Приватбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 16 бер, 2010 19:06
Optimus_ написав:Спілкувався сьогодні із представником Приват Банку ... у Інформаційному центрі ... коментарі співробітника - у лапках ...
Ось які я отримав відповіді на запитання: 1) Які у Вас тарифи на осбулговування ПРиват24? - "А Вы посмотрите на сайте". 2) 10 хвилин розмов - "на Ви", навіть імені не спитали мого. 3) Я прочитав на сайті, що вартість картки - ... гривень - "На нашем сайте данная информация уже давно не актуальная".
І які в мене мають скластися враження про рівень обслуговування у Приват Банку? На жаль, аж ніяк не позитивні.
Шановний Optimus_. Уточніть Ваш email або напишіть нам приватного листа з Вашими контактними даними. Ми проведемо розслідування; оператора, що надав некоректну інформацію буде покарано.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 бер, 2010 19:26
PrivatBank написав:напишіть нам приватного листа з Вашими контактними даними. Ми проведемо розслідування; оператора, що надав некоректну інформацію буде покарано.
На сайті Банку та в системі p24 пропонуються продукти яких вже не існує. Приклад: в системі p24 начебто є така можливість - замовити Visa Classic Credit, а насправді це неможливо вже як мінімум 2 роки. Будь-ласка верифікуйте сайт та систему p24 на предмет відповідності наявних продуктів із тими що пропонуються, а також тарифів та інших умов.
-
NN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 бер, 2010 20:22
squ написав:Сегодня стала участницей скандала в отделении РЦ Привата на ул. Пирогова, 2, уже отправила жалобу в чате на сайте банка, но считаю, что страна должна знать своих героев. В отделение я пришла, чтобы решить свои собственные проблемы с депозитом, открытым не так, как я просила, бьюсь над этим уже второй месяц, и пока никаких результатов, но не в моих проблемах суть. Буквально передо мной к сотруднице, занимающейся депозитами, подсела бабушка, и попросила дословно "открыть карточку, чтобы можно было снимать в банкомате". Сотрудница вынула листик с тарифами по депозитам и стала предлагать бабушке открыть вклад с ежемесячным начислением процентов, "а проценты вам будут капать на карточку, и вы сможете снимать с нее в банкомате". Бабушка заколебалась, какой вклад открывать - на месяц или на три. Сотрудница сказала бабушке, что банк продлевает и тот, и другой вклад автоматически, но за последнее время уже дважды снизил процентные ставки, так что лучше на три, тогда при продлении не будет снижения процента, и спросила, хочет ли бабушка, чтобы проценты начислялись ежемесячно. Бабушка сказала, что ей все равно, как будут начисляться проценты. Я не выдержала, и спросила бабушку, понимает ли она, что на время вклада деньги будут заморожены. Сотрудница закричала, чтобы меня немедленно вывели из комнаты, вызвала начальницу, охранника, они вывели меня из помещения, угрожая вызвать милицию и пытаясь ухватить за руки. Вот такой ненавязчивый пенсионный сервис, не говоря уж о хамском отношении ко мне - раз клиент свои деньги уже положил на депозит, можно обращаться с ним так, как вздумается.
Галіматья! У ПриватБанка всі вклади зі щомісячною виплатою %%. Не могла співробітниця пропонувати виплату в кінці вкладу чи щомісячно.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 бер, 2010 20:32
Mirax написав:Галіматья! У ПриватБанка всі вклади зі щомісячною виплатою %%. Не могла співробітниця пропонувати виплату в кінці вкладу чи щомісячно.
Категоричность суждений - признак недостаточности информированности... и так далее... 
-
Asdушный
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 бер, 2010 20:38
Asdушный написав:Mirax написав:Галіматья! У ПриватБанка всі вклади зі щомісячною виплатою %%. Не могла співробітниця пропонувати виплату в кінці вкладу чи щомісячно.
Категоричность суждений - признак недостаточности информированности... и так далее... 
Ви подивіться на які терміни ці вклади - на 3 місяці немає.
Якраз недостатність інформованості у шановної squ, що наводить на сумніви наявності в неї вкладу в цьому банку так само як і правдивості викладеної нею історії.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 бер, 2010 21:53
Я своими отношениями с Приватом с Вами, Mirax, меряться не собираюсь, кому надо, тот разберется. Вы себе водите мыслью куда хотите, мне это без разницы. О правдивости моей истории тоже не Вам судить - жалоба принята в чате на сайте Привата, как-нибудь без Вас справятся. Так что всего Вам доброго!
-
squ
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 00:56
Mirax написав:Asdушный написав:Mirax написав:Галіматья! У ПриватБанка всі вклади зі щомісячною виплатою %%. Не могла співробітниця пропонувати виплату в кінці вкладу чи щомісячно.
Ви подивіться на які терміни ці вклади - на 3 місяці немає. Якраз недостатність інформованості у шановної squ, що наводить на сумніви наявності в неї вкладу в цьому банку так само як і правдивості викладеної нею історії.
мультивалютный % в конце срока
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 01:32
пишу з телефону.
Пiдкажiть якi ставки по депо эвро-долар на 6 мiсяцiв?
дякую
-
JezJersy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 01:40
PrivatBank написав:Diplomnet написав:пора уходить от Привата.. его сервис задрал в банкоматах очереди постоянно!!!! хоть еще деньги выдают и то хорошо.....
Уважаемый Diplomnet. Укажите, адреса банкоматов или заполните форму на сайте ПриватБанка по ссылке http://privatbank.ua/html/2_6_1_5r.html.
не звенртайте уваги...
Це наш писака на форумi - ДiмаСВ, Finguru, ...
основнi тези.
Гривня скоро буде по 6.5
завжди бажаэ благополуччя i процвiтання банку Надра на ii гiлцi
особливе задоволення отримуэ вiд суперечок i лайки на нього та злостi iнших учасникiв
-
JezJersy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 01:50
squ написав:Я своими отношениями с Приватом с Вами, Mirax, меряться не собираюсь, кому надо, тот разберется. Вы себе водите мыслью куда хотите, мне это без разницы. О правдивости моей истории тоже не Вам судить - жалоба принята в чате на сайте Привата, как-нибудь без Вас справятся. Так что всего Вам доброго!
А чому це не мені судити про правдивість Вашої історії? Ви виклали її сюди на загальний огляд, я прочитав і висказав свої судження. Чому я це не можу зробити? J написав:Mirax написав:Asdушный написав:Mirax написав:Галіматья! У ПриватБанка всі вклади зі щомісячною виплатою %%. Не могла співробітниця пропонувати виплату в кінці вкладу чи щомісячно.
Ви подивіться на які терміни ці вклади - на 3 місяці немає. Якраз недостатність інформованості у шановної squ, що наводить на сумніви наявності в неї вкладу в цьому банку так само як і правдивості викладеної нею історії.
мультивалютный % в конце срока
Та перестаньте. Який сенс пенсіонеру відкривати мультивалютний, якщо є стандарт з тими ж відсотками і щомісячною виплатою? Пенсіонер, який заледве розбирається з банкоматом, буде відслідковувати курс валют і бігати міняти? Словом, зле підготувалася дописувачка squ до свого дебютного помиєполивання, двійка їй за це!
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
|