|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 28 бер, 2010 18:49
у нас "от" начинается с 19 810,00ойро=29715 уев. дет так (скока там ойро к юсд сьоня?) так что не гоните беса, друк мой...
Ссилочку будь ласка де у нас ХС60 починається з 19810 євро
VOLVO C30
1.6 бензин 5-шв. механічна 100 19 810,00
Не путайте жіночу машинку з нормальним кроссовером .
Прайс-лист модельний рік 2010
VOLVO XC60
2.4 дизель 6-шв. механічна 163 37 426,00
2.4 дизель 6-шв. автоматична 163 39 480,00
2.4 дизель 6-шв. механічна 175 35 372,00
2.4 дизель 6-шв. автоматична 175 37 426,00
2.4 дизель 6-шв. механічна 205 40 164,00
2.4 дизель 6-шв. автоматична 205 42 218,00
3.0 бензин 6-шв. автоматична 285 48 099,00
Як бачите єдиний бензиновий дорожчий в 48 099 / 37 426 = 1,28 рази .
volvocars.com/us/all-cars/volvo-xc60/details/pages/features.aspx
XC60 3.2 FWD - Starting at $32,395 MSRP
Як бачите в США 32395 коштує машина з бензиновим двигуном в 3,2 літри , а у нас 3,0 літрова коштує 48 099 Євро =63 971 долар ,
Україна - 63 791
США ----32 395
Різниця практично в два рази і так по всім автомобілям з великим літражем ( більше 2 л ) двигунів .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 28 бер, 2010 19:00, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 бер, 2010 18:53
знаете шО я вам скажу
"а давай поспорим" это детство
а в зрелом возрасте закидывать спор на деньги может только человек в отчаянии и крайне заинтересованный в доказательстве своей точки зрения любыми путями
вплоть до втаптывания в грязь оппонентов
для меня этот спор лишь время препроваждение и возможность глубже разобраться в вопросе
можете и дальше сражаться с мельницей
флаг в руки
реальность к вам сама прийдет без приглашения
а так все буде добре
за этот год -20-25%
готовьтесь
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 бер, 2010 19:03
а в зрелом возрасте закидывать спор на деньги может только человек в отчаянии и крайне заинтересованный в доказательстве своей точки зрения любыми путями вплоть до втаптывания в грязь оппонентов
І хто кого тут втоптує
Ви чи я
Я готовий відповідати грошима , а Ви брешете напропалу з розрахунком що те ,що відбувалось 170 сторінок назав ніхто не памятає , а як тільки Вам нагадати так відразу коза-дереза яка не їла і не пила .
Якщо Ви такий праведний то признаєте що злякались і діяли згідно з описанним мною алогоритмом , чи ні 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 бер, 2010 19:06
за этот год -20-25%
готовьтесь
Знову Вам парі запропонувати 1 до 3 , чи самі зникнете 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 бер, 2010 19:58
budivelnik написав:Якщо по прикладу того як рахують на форумі собівартість житла яке на думку форумчан складається з бетону , цегли , так і я можу заявити що автомобіль складається з 800 кг чорного металу , 100 кг ( кольорового- алюміній, мідь і 300 кг органічних сполук , таким чином вартість авто становть : 0,8 t х 600 $ = 480 0.1 t x 3 000 = 380 0.3t x 3 000 = 300 Всього 1160  + вартість розробки одного автомобіля ( від 2 000( масова модель з тиражем в 1 000 000 і більше до 500 000 ( тираж до 1 000 шт ) Отже середньостатистичне авто коштує...
Я в ужасе!!!
Вы говорили, что любите гулять пешком, но я всегда счиатл что без авто прожить нельзя!
Открываете капот и смотрите что там не железная плита, а "изделие", точнее "изделиЯ".
Двигатель, и аккумулятор узнаете.
Сравнение с недвигой безмозглое! Для повышения уровня тупизны этого форума взвесьте микропроцессор и пересчитайте по цене кремния (песка) и алюминия. Удивитесь еще больше.
Но так и не ответили на вопрос о недвиге. Если новая недвига стОит дешевле старой и находятся в одном и том же месте (не надо философствовать)... А ведь сейчас в Киеве с Киевгорстроем так и есть! А больше почти никто и не строит!
Вот-вот... Стараое г***о, которому 40 лет, а цена сопоставима с новым. Это надо исправять снижением цен на старое - вот и индексы на домике упадут...
Только что приехал из-за города - ездил на выходные открывать сезон. У меня дом в Украинке (ну не прям но рядом) под Киевом. Рядом Днепр. Красота... Был на выходных - инет там мобильный с ноутом - поэтому мало общался...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 бер, 2010 20:48
но я всегда счиатл что без авто прожить нельзя! Открываете капот и смотрите что там не железная плита, а "изделие", точнее "изделиЯ".
Тому зверніть увагу що я написав 1200 - матеріали 2000 - розробка моделі на кожному авто ( плата за придумування конструкції) 800 - плата за використання механізмів при виготовленні авто 3600 - плата за перетворення первинних матеріалів в кінцеві Що не ясно З допомогою праці людей 1 долар матеріалів перетворюється в 6 доларів виробу . пересчитайте по цене кремния (песка) и алюминия.
1 Там не тільки чистий кремній 99,999999 % , а ще й золото і так далі 2 Процесор відноситься до наукоємких ( Ви ж не будете заперечувати що без програмування ця штучка і даром нікому не потрібна , а я робив на цю тему зноску ) 3 Собівартість матеріального виготовлення процесора становить приблизно 5-15 доларів , а продається при цьому він від 50 доларів і вверх Ну і що Но так и не ответили на вопрос о недвиге. Если новая недвига стОит дешевле старой и находятся в одном и том же месте (не надо философствовать)... А ведь сейчас в Киеве с Киевгорстроем так и есть! А больше почти никто и не строит!
Новозбудована нерухомість це не обжита нерухомість і при цьому має слідуючі недоліки в порівнянні з зданою більше ніж 5 років до того . а) Потрібно вкласти від 200 доларів за квадрат в ремонт б) живете на протязі 2-4 років в приміщенні де хтось робить ремонт в) якщо новобудова здана більше ніж 5 років , то ціна в ній завжди вища ніж в хрущовки яка знаходиться на відстані не більше 500 м від новобудови Вот-вот... Стараое г***о, которому 40 лет, а цена сопоставима с новым. Это надо исправять снижением цен на старое - вот и индексы на домике упадут...
Знаєте мені не цікаво по якій ціні Ви будете купувати гімно , тому якщо Ви розраховуєте на падіння індексу ціни тільки тому що щось десь подешевшає внаслідок не потрібності , то мені Вас шкода + я вже говорив що мала різниця це наслідок дефіциту житла , а дефіцит сам по собі не зникає , хтось повинен його зменшити , а тут тільки один шлях, збільшувати кількість квадратних метрів на душу населення . Якщо Ви розраховуєте що ця кількість буде зростати за рахунок зменшення населення , то кількість хорощого житла без будівництва все одно не збільшиться , таким чином загальне збільшення кв м буде відбуватись за рахунок збільшення *г**** кв м .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 бер, 2010 21:05
budivenik,
скажіть як виявити з якого метеріалу побудований багатоповерховий будинок: цегла, панель тощо? Під гарною штукатуркою нічого не видно. Як виявити чи не використовувались небезпечні (хімічо-, екологічно-) матеріали при будівництві?
-
JamesBond
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 бер, 2010 21:06
Отдыхал, пил вино, кушал шашлык-башлык на берегу Днепра. А вы тем временем засрали ветку как плохие туристы свое место отдыха. Будивельник - он тролль, его посты читать невозможно и сейчас и раньше. На мой вопрос о стоимости конкретных трех типовых вариантов он ответил каким то расчетом индекса.Строитель хренов, пусть построит чего то из индекса бетона, арматуры, и рабочей силы. Вообщем - будут новости, мысли, оценки - пишите не стесняясь.
-
Danilov777
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 бер, 2010 21:11
budivelnik написав:1 Там не тільки чистий кремній 99,999999 % , а ще й золото і так далі
Это когда вы в институте учились там золото было? budivelnik написав:2 Процесор відноситься до наукоємких ( Ви ж не будете заперечувати що без програмування ця штучка і даром нікому не потрібна , а я робив на цю тему зноску )
Вас послушать, а потом на цены недвиги посмотреть - так она тож к наукоемким попадет - иначе объяснить цену на 50-летний хрущ невозможно! budivelnik написав:3 Собівартість матеріального виготовлення процесора становить приблизно 5-15 доларів , а продається при цьому він від 50 доларів і вверх Ну і що
Себестоимость материалов еще ниже! Это чтобы вы не авто в пример приводили... Но и вес и размер конструкции не тот. Домик на семью весит больше, чем весят все процессоры выпускаемые компание Интел за год. Но это не основание продавать их по цене кирпича или цемента. budivelnik написав:Новозбудована нерухомість це не обжита нерухомість і при цьому має слідуючі недоліки в порівнянні з зданою більше ніж 5 років до того . а) Потрібно вкласти від 200 доларів за квадрат в ремонт б) живете на протязі 2-4 років в приміщенні де хтось робить ремонт в) якщо новобудова здана більше ніж 5 років , то ціна в ній завжди вища ніж в хрущовки яка знаходиться на відстані не більше 500 м від новобудови
Я живу в старой сталинке. Но у меня летом кто-то всегда делает ремонт! Территория та же. Стоимость ремонта старого хруща намного выше - стеклопакеты, батареи, трубы, демонтаж и .т.п... budivelnik написав:Знаєте мені не цікаво по якій ціні Ви будете купувати гімно , тому якщо Ви розраховуєте на падіння індексу ціни тільки тому що щось десь подешевшає внаслідок не потрібності , то мені Вас шкода + я вже говорив що мала різниця це наслідок дефіциту житла , а дефіцит сам по собі не зникає , хтось повинен його зменшити , а тут тільки один шлях, збільшувати кількість квадратних метрів на душу населення . Якщо Ви розраховуєте що ця кількість буде зростати за рахунок зменшення населення , то кількість хорощого житла без будівництва все одно не збільшиться , таким чином загальне збільшення кв м буде відбуватись за рахунок збільшення *г**** кв м .
Дефицита жилья нет! Не надо приводить хотелки людей... Потенциальный покупатель - это желание+возможности - это мы уже обсуждали не раз.
Как говорит молодежь: тема высокой стоиомсти новой - не раскрыта.
Мы смотрим на индекс домика и не надо увиливать и приводить в пример цены новостроек и себестоимость строительства... Это к теме отношения не имеет.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 бер, 2010 23:08
Андрей_В написав:будивельник у вас мания вличия)))
хотите только шоб вы с витусом здесь ахинею несли?
марш на свою ветку там вам похоже нихто не мешает)))
Андрей_В
Вот оно че - и мания и ахинея, и "тролизм" 
-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему