Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 486487488489490 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 21:39

budivelnik
1) а чего вы НДС считаете после уплаты налога на прибыль?
2) вы хоть раз в жизни налог на прибыль больше 5% от этой самой прибыли платили?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 21:41

Flow написав:
ВИТУС написав:
убийца эфира написав:П.С. а где не было конкуренции?

погуглите доли на рынке строительных компаний..... КГС в киеве, ТММ в Хпарькове, Консоль в крыму например.... очеень интересно вам станет

убийца эфира написав:предложите как с этим бороться,даже антимонопольный здесь бессилен.
П.С. для объективности ТАКОЕ наблюдается во многих отраслях, на жаль.

вроде взрослые дядьки, откуда такая наивность? у нас что конкуренции только среди строителей нет?! у нас нет ее как таковой, ни в одном крупном бизнесе Украины нет конкуренции.. кто сильнее тот и лучший, тот и останется на рынке...

а про не крупные вообще молчу, конкурентам рестораны палят, чтоб не выпендривались

не путайте отсуктствие конкуренции с картельным сговором.... а конкуренция у строителей последний год жесточайшая... и у многих других тоже
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 21:44

вроде взрослые дядьки, откуда такая наивность? у нас что конкуренции только среди строителей нет?!

Так в тому і прикол , що якраз серед будівельних компані конкуренція присутня :D
Приблизно 50 000 юридичних/фізичних утворень з штатом в 600 000 працівників .
Той самий КГС в 2008 здав
По итогам 2008 года холдинговая компания «Киевгорстрой» как заказчик ввела в эксплуатацию 431 тыс. кв. м жилья, что составляет 43% от общего объема жилищного строительства в Киеве

2009
Национальный холдинг «Киевгорстрой», как уже сообщалось ранее, планирует сдать в эксплуатацию 250 тыс. кв.м. жилья до конца 2009 года ( 25 % )

2010
А планы компании на 2010 год исчисляются примерно в 280 тыс. введенного в эксплуатацию жилья
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 21:51

budivelnik
2) вы хоть раз в жизни налог на прибыль больше 5% от этой самой прибыли платили?

Вже разів з 20 пояснював нюанси розрахунку податкуна додану вартість
Податок рахується просто
1 Виручка х 20 % - отримані податкові накладні = величина сплати податку
На рахунок прибуткового існують нюанси , але
2 Якщо я продаю більше 1 квартири в рік , то з кожної суми продажу після першої я сплачую 5 % від суми продажу прибуткового . Можна звичайно показити не всю суму продажу , але при любих обставинах сума продажу вища ніж прибуток , тому як бачите деколи плачу більше , правда при цьому уникаю сплати ПДВ і купу інших податків по зарплаті людям
Взагалі гляньте на таблички тут
http://forum.finance.ua/topic62101.html?start=0
і Ви зрозумієте що варіанти втікання від податків існують , але виключно в малоповерховій , котеджній забудові і практично не існує у великих містах .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:12

budivelnik написав:
budivelnik

Вже разів з 20 пояснював нюанси розрахунку податкуна додану вартість
Податок рахується просто
1 Виручка х 20 % - отримані податкові накладні = величина сплати податку
На рахунок прибуткового існують нюанси , але
2 Якщо я продаю більше 1 квартири в рік , то з кожної суми продажу після першої я сплачую 5 % від суми продажу прибуткового . Можна звичайно показити не всю суму продажу , але при любих обставинах сума продажу вища ніж прибуток , тому як бачите деколи плачу більше , правда при цьому уникаю сплати ПДВ і купу інших податків по зарплаті людям
Взагалі гляньте на таблички тут
http://forum.finance.ua/topic62101.html?start=0
і Ви зрозумієте що варіанти втікання від податків існують , але виключно в малоповерховій , котеджній забудові і практично не існує у великих містах .

я живу и работаю в киеве... и я знаю сколько стоит ..... "с строительной лицензией"... и стоит это меньше 5%
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:15

убийца эфира написав:budivelnik

да вы просто пропускайте, как я
бо я уже давно начитался опусов и по налогообложению и по бухгалтерии

самое смешное, это человек людям байки рассказывает, которые уже не первый год с этими вещами на Ты
впрочем, на некоторых это обилие цифр действует успокаювающе)))

бедные крупные строители))
будивельник даже не в курсе по какой системе оплата труда простых рабочих там идет
рассказывает тут про всякие пенсионные, налоги на прибыль и прочую байду про НДС

впрочем, судя по его рассказам про его работу в каких то стройорганизациях в молодости, вероятно он там застрял, в совдепии, по знаниям
или, шо скорее всего, сознательно искажает
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:27

я живу и работаю в киеве... и я знаю сколько стоит ..... "с строительной лицензией"... и стоит это меньше 5%

Ви або читати не вмієте , або розуміти не хочете .
2 Якщо я продаю більше 1 квартири в рік , то з кожної суми продажу після першої я сплачую 5 % від суми продажу прибуткового

Це один з варіантів оптимізації податкового навантаження , бо практично все оподаткування зводиться до сплати 5 % від суми родажу ( хоча і називається при цьому прибутковим податком )

Як втікати від оподаткування ПДВ з допомогою обналу - можна дисертації писати , як збитки показувати - також , тільки в реальній економіці , якщо хочеш працювати , а не доказувати правоту в податковій , потрібно :
а ) як мінімум показати прибуток величиною яка позволить сплатити приблизно 1,5 % від обороту- прибуткового
б) при документальній перевірці все одно сплатиш приблизно 1-2 % штрафів від обороту
г) цього можна уникнути якщо платити хабарі приблизно в тих самих розмірах

будивельник даже не в курсе по какой системе оплата труда простых рабочих там идет
рассказывает тут про всякие пенсионные, налоги на прибыль и прочую байду про НДС

Є таке правило
Критикуєш - пропонуй
Критику всі бачили неоднократно , хотілось би і те що наш суперфахівець по оподаткуванню знає - почитати
Якщо не важко - напишіть як оподатковується заробітна плата в Києвських будівельників , просвітіть так би мовити нас не розумних , які застрягли в Радянському союзі .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:31

budivelnik написав:

Ви або читати не вмієте , або розуміти не хочете .
2 Якщо я продаю більше 1 квартири в рік , то з кожної суми продажу після першої я сплачую 5 % від суми продажу прибуткового

Це один з варіантів оптимізації податкового навантаження , бо практично все оподаткування зводиться до сплати 5 % від суми родажу ( хоча і називається при цьому прибутковим податком )

Як втікати від оподаткування ПДВ з допомогою обналу - можна дисертації писати , як збитки показувати - також , тільки в реальній економіці , якщо хочеш працювати , а не доказувати правоту в податковій , потрібно :
а ) як мінімум показати прибуток величиною яка позволить сплатити приблизно 1,5 % від обороту- прибуткового
б) при документальній перевірці все одно сплатиш приблизно 1-2 % штрафів від обороту
г) цього можна уникнути якщо платити хабарі приблизно в тих самих розмірах

Є таке правило
Критикуєш - пропонуй
Критику всі бачили неоднократно , хотілось би і те що наш суперфахівець по оподаткуванню знає - почитати
Якщо не важко - напишіть як оподатковується заробітна плата в Києвських будівельників , просвітіть так би мовити нас не розумних , які застрягли в Радянському союзі .

о вот это уже ближе к правде.... 2% с оборота это уже та реалия чтоб вас налоговая не трогала... готов слушать дальше о 307% налогового пресса :D
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:36

budivelnik написав:Якщо не важко - напишіть як оподатковується заробітна плата в Києвських будівельників , просвітіть так би мовити нас не розумних , які застрягли в Радянському союзі .

очень просто... например нужно поштукатурить стены или стяжку залить.... деньги отправляются на "подрядчика" и получаются в руки минус 3,5-5%, закрываются актами, получают налоговые накладные... после этого нанимается бригада "будивельныков" с хмельницка или львова и с ними прораб по факту расчитывается налом.... потеря на налогах максимум 5%

З.Ы. естественно не все работы так делаются
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 кві, 2010 22:40

Нехай
матеріали - 100 одиниць
робота - -----50 одиниць
Собівартість по формулі форумчан = 100 +50 = 150
Тепер я додаю реальні умови з урахуванням податків
Прибутковий ---------- 15 %
Пенсійний ---------------35 %
Соцстрах+ остальне --5 %
Таким чином в абсолютних цифрах податок на заробітну плату = 55% від 50 =27,5 одиниць
Разом - 100 + 50 + 27,5 = 177,5
Рентабельність по Вашому 50%= 50 % х 177,5 = 88,7 одиниця
Прибутковий на рентабельність 20 % 88,7 х 20 % =17,7 одиниці
ПДВ - 20 % ( 50 + 27,5+88,7+17,7 ) =36,8одиниці
Кінцева вартість для споживача 100+50+27,5+88,7+17,7+36,8=320,7

о вот это уже ближе к правде.... 2% с оборота это уже та реалия чтоб вас налоговая не трогала... готов слушать дальше о 307% налогового пресса

Ви слова з контексту не виривайте , Ви по всій табличці пройдіться
Отже
Прибутковий на рентабельність 20 % 88,7 х 20 % =17,7 одиниці
Що при загальній ціні 320,7 становить 17,7/320,7 = 5,2 %
Як бачите я так само як і Ви приводив практично 5 % від обороту ( в мене 5,2 % )
Бедемо за 0,2 % списи ломати :?:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 486487488489490 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти