Нехай матеріали - 100 одиниць робота - -----50 одиниць Собівартість по формулі форумчан = 100 +50 = 150 Тепер я додаю реальні умови з урахуванням податків Прибутковий ---------- 15 % Пенсійний ---------------35 % Соцстрах+ остальне --5 % Таким чином в абсолютних цифрах податок на заробітну плату = 55% від 50 =27,5 одиниць Разом - 100 + 50 + 27,5 = 177,5 Рентабельність по Вашому 50%= 50 % х 177,5 = 88,7 одиниця Прибутковий на рентабельність 20 % 88,7 х 20 % =17,7 одиниці ПДВ - 20 % ( 50 + 27,5+88,7+17,7 ) =36,8одиниці Кінцева вартість для споживача 100+50+27,5+88,7+17,7+36,8=320,7
о вот это уже ближе к правде.... 2% с оборота это уже та реалия чтоб вас налоговая не трогала... готов слушать дальше о 307% налогового пресса
Ви слова з контексту не виривайте , Ви по всій табличці пройдіться Отже Прибутковий на рентабельність 20 % 88,7 х 20 % =17,7 одиниці Що при загальній ціні 320,7 становить 17,7/320,7 = 5,2 % Як бачите я так само як і Ви приводив практично 5 % від обороту ( в мене 5,2 % ) Бедемо за 0,2 % списи ломати
не будем.... отнимите НДС ещё (например через облигации) и с очтальным буду согласен при условии что вы 100% ведёте бизнес в белую...
Давайте розберемось що ми розглядаємо Способи не заплатити , Чи скільки коштує якщо заплатили Мене не цікавить хто , скільки , де недоплатив . Мене не цікавить ціна яку я можу отримати шляхом не сплати податків , але при цьому ризикуючи власною свободою ( в разі несплати вище 850 грн може наступити кримінальна відповідальність ) . Якщо я ризикну і щось додатково отримаю , то цим щось я можу поділитись тільки в тому випадку якщо Ви згодитесь замість мене відсидіти .
не будем.... отнимите НДС ещё (например через облигации) и с очтальным буду согласен при условии что вы 100% ведёте бизнес в белую...
Я вмію уникати НДС іншими шляхами , тому в мене 650 а не 1650 ., але я не уявляю як це зробити масово наприклад в Києві ( схеми кришування розглядати не варто , адже той хто кришує , він все одно забирає практично весь виграш від несплати податків )
но ведь это не я, а вы начали расказывать о програмистах которые платят 200 грн. в месяц налогов получая 500 000 грн. в год и имеют наглость требовать себе дешовое жильё....
budivelnik написав:Я вмію уникати НДС іншими шляхами , тому в мене 650 а не 1650 ., але я не уявляю як це зробити масово наприклад в Києві ( схеми кришування розглядати не варто , адже той хто кришує , він все одно забирає практично весь виграш від несплати податків )
лень лезть в закон попытаюсь сказать по памяти п. 11, ст. 3 ЗУ "О НДС"
Якщо розмова конструктивна - можете навіть з зайвими емоціями і ненормативною лексикою , не в інституті благородних дівиць .
Щодо єдиного
Я його також використовую ( наприклад продаючи неакцизні товари ) - дуже зручно .
Хоча моя думка так це те що єдиний не для програмістів придумали , а для того що чесно отримувати заробітну плату в 30 000-40 000 грн в місяць і при цьому сплачувати 200 грн .
Як Вам схемка
Ви власник заводів/газет/пароплавів і у Вас є прибутки , але у разі сплати наприклад 15 000 грн в місяць у вигляді заробітної плати собі коханому потрібно віддати державі 15 % прибуткового і 35 % пенсійного жах , от Ви й робите фінт вухами і заключаєте угоду з приватним підприємцем ( мама/тато-дружина/коханка- діти/племінники ) і отримуєте можливість щомісяця на кожного отримувати по 40 000 грн сплачуючи до бюджету :
З підприємства 20 % ПДВ + 20 % прибуткового і з особи 200 грн
Виходить 16000 податків( це якшо 100% по білому , а можна ж і хитріше ) - 24 000 на руки
А тепер прикиньте цю саму схему , але напряму через зарплату ( до речі , ніяких обнальних кантор і офшорів ) ПДВ + прибутковий+пенсійний =28 000 ( чиста різниця 12000 податків на людині )
budivelnik у нас регресная шкала налогообложения.... пенсионный и т.д. начисляется насколько я помню на 5000 грн. дальше только подоходный 15%.... но тут за точность не ручаюсь нужно сесть почитать....
убийца эфира написав: естественно не все работы так делаются
да практически все так и делается
все работы проводяться через триста пятьдесят подрядчиков
а в итоге все нал на руки имеют
то что по белому проходит идет в валовые
сводится все как обычно по нолям или с минимальной прибылью
реализация также само, через третьи структуры, по минимальной цене отдачи, абы перекрыло белые валовые
да и вобще, спор то бестолковый
практически весь бизнес в этой стране так работает
а у будивельника пресс, налоговый, на стройку)))
Будивельник
а с какого тохда взятки платить, лимонами?
или их в штат берут, сех, с выплатой все налогов?:lol:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=168%2F97-%E2%F0 Сам закон знайшов , але в тонкощах розбиратись не хочу ( якщо чесно то для цього потрібен фахівець , а я таким фахівцем в бухгалтерії не є . Мені особисто воно на сьогодні не потрібно ( я не будую Києві , а оптимізація під Львовом - в мене налагодженна )
Будивельник а с какого тохда взятки платить, лимонами? или их в штат берут, сех, с выплатой все налогов?
Як би Ви уважно читали те що я пишу , то вже б знали що в мене те що Ви називаєте хабар ( а я називаю оплата за роботу по прискоренню здачі обєкта ) - становить максимум 100 грн з квадратного метра .
До речі , щось я не бачу Вашого суперпрофесійного розкладу з цифрами по оподаткуванню , а то все слова-слова і жодної цікавої інформації , яку можна кудись крім з..ниці прикласти .
budivelnik написав:http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=168%2F97-%E2%F0 Сам закон знайшов , але в тонкощах розбиратись не хочу ( якщо чесно то для цього потрібен фахівець , а я таким фахівцем в бухгалтерії не є . Мені особисто воно на сьогодні не потрібно ( я не будую Києві , а оптимізація під Львовом - в мене налагодженна )
о таки есть ещё "порох в пороховницах" пункт 3.2.11