|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 06 кві, 2010 16:32
нехай закривають, бо дармоїдів розвелось не мало!
Тепер напишу відділення в яких я був і свою думку про кожне з них:
- вул. Хрещатик, 14 (ну це вони не закриють, відділення середнячок по якості обслуговування)
- вул. Ю. Шумського, 1 (хороше відділення і відношення до клієнта)
- вул. Ялтинська, 6 (велике і БЕЗТОЛКОВЕ відділення, але віддам належне касиру, який швидко виконує свою роботу)
- вул. Срібнокільська, 1/2 (це відділення мене радує, от тільки касирам потрібно трошки швидше працювати)
- шосе Харківське, 65 ( не відділення, а пародія, закривати і не думати)
- вул. Декабристів, 9 ( теж нічого хорошого, один охоронець нормальний)
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 17:19
закриття якихось нецентарльних відділень ніяк ні на що не впливаю імхо
враження:
на б. хмельницького в леонардо - хороше
на мечникова м.кловська - хороше
на костянтинівській подільське ніби нічого
на хращтику тільки знімав з карти в кассі - нічого сказати не можу
зі. не думаю що закриють якесь з них  хоча подільське в останній раз як заходив було напівпорожнє  2 менеджера. 1 керівник. касир і охоронець
-
orestgaboda
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 18:41
Chabik написав:Тепер напишу відділення в яких я був і свою думку про кожне з них: - вул. Хрещатик, 14 (ну це вони не закриють, відділення середнячок по якості обслуговування) - вул. Ю. Шумського, 1 (хороше відділення і відношення до клієнта) - вул. Ялтинська, 6 (велике і БЕЗТОЛКОВЕ відділення, але віддам належне касиру, який швидко виконує свою роботу) - вул. Срібнокільська, 1/2 (це відділення мене радує, от тільки касирам потрібно трошки швидше працювати) - шосе Харківське, 65 ( не відділення, а пародія закривати і не думати) - вул. Декабристів, 9 ( теж нічого хорошого, один охоронець нормальний)
по одному из отделений оценка полностью совпадает  По остальным - просто не знакома 
-
yuma
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 19:08
Ольga написав:Free_man написав:Мы все в курсе. Но перед средой есть вторник. И в этот вторник можно вполне зафиксировать еще действующую высокую ставку на максимально длительный срок, который позволит чувство страха за собственные деньги. По уже заключенным договорам ПИБ ставок не меняет.  З.Ы. Ольга, а почему Вы Индекс упоминули?
Как вариант - неплохой банк с неплохими условиями на сегодняшний день. Если я ошибаюсь, поправьте... И еще потому, что сама хочу туда наведаться (после нашего ПИБа у меня очень нехороший осадок  ) Извините за оффтоп.
Если Вы про Индекс - и они изменяют ставки (интересовала гривня)
П.З. с 9-го числа сказали в банке.. 
-
lromik
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 19:43
Chabik написав:нехай закривають, бо дармоїдів розвелось не мало! Тепер напишу відділення в яких я був і свою думку про кожне з них: - вул. Ялтинська, 6 (велике і БЕЗТОЛКОВЕ відділення, але віддам належне касиру, який швидко виконує свою роботу)
Отделение на 4 с минусом, просторное, оставляет хорошее впечатление Chabik написав:- вул. Срібнокільська, 1/2 (це відділення мене радує, от тільки касирам потрібно трошки швидше працювати)
Отделение на 4 с плюсом, кассиры действительно очень медленные, особенно с валютой, но терпимо. Chabik написав:- шосе Харківське, 65 ( не відділення, а пародія, закривати і не думати)
так, себе, несколько раз был, ничего особенного, можно закрывать  Chabik написав:- вул. Декабристів, 9 ( теж нічого хорошого, один охоронець нормальний)
закрывать, вообще не нравится, или поменять полностью персонал + POS-терминал поставить 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 кві, 2010 19:28
Что сказать по поводу отделений. Насколько знаю - закрытие отделений продолжается. Закрываются точечно в основном нерентабельные (хотя - какие рентабельные сейчас - даже и не скажу) и в основном - вне Киева, Последними о которых слышал - Мариуполь и Луганск. А персонал небольших (без стратегических) отделений - фактически по всей Украине - управляющий, экономист и кассир (охранника не считаю). Хотя, не скажу, что в других банках ситуация кардинально отличается:) Такая вот экономия:)
-
Neverlast
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2010 19:36
Сегодня заснял, как рекламу "Декады" убирают. Прощай, Декада...
http://img707.imageshack.us/img707/6576/070420101058.jpg
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2010 19:49
sola
Вот смотрю на фотку и не могу понять на чем фокусировались: на девушках или все таки на биг-борд?))))
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2010 19:57