Може комусь и важливо - заледве знайшов...
Останний рейтинг Квестора 1 грудня 2009
Діагноз....на 1 грудня 2009 року.
результати пошуку втраченої гармонії
...так , панове..саме так...попиваючи чай з молоком у затишній кавярні і слухаючи Джо Дассена дійшов до сумного висновку ..."діагнози" втратили якусь внутрішню гармонію...ми занадто захопились результатами "аналізів" і стали схожі на банальні "рейтинги"..мені стало сумно..
..тому ..рішуче відсунувши на край столу різноманітні папірці з якимись дурнуватими табличками та цифрами...і поринувши в красиву мелодію ...спробував відшкутати гармонію у розташування наших пацієнтів...результат вийшов дещо несподіваний :
Корпоративний VIP-балкон :
..постійний гламурний пейзаж..Сіті, ІНГ, Каліон..і малюк Дойч у повзунках.
Санаторій-профілакторій.
1) Сбєрбанк Росії
2) Індекс
3)ПроФін
4)Платинум
5)Ерсте
Палата "А"..стабільні..
6)"ВВП"
7)ВТБ

Укрексім
9)Кредо
10)Аваль
11)СЕБ
12)Правекс
13)Прокредит
14)Астра
15)Кредит Європа
16)Банк Кіпру
Палата "Б"..задовільні..
17)Сведбанк
18)МТБ
19)Універсал
20)Укрсиб
21)Фольксбанк
22)Хоум Кредит
23)Унікредит
24)Укрсоц
25)БМ банк
26)Форум
27)Петрокомерц
28)Альфа
Палата "В"...слабенькі
29) Приват
30)ОТП
31)Піреус
32)Донгор
33)Пумб
34)Дельта
35)Мегабанк
36)ОщадГаз
Палата "Г" ...де темно і сумно.
...усі інші..
.....не знаю..колеги як Вам..а мені подобається саме такий вигляд нашого "лазарету"...звісно увагу дещо відволікали красиві баришні за сусіднім столиком...тому , нагадую, що це лише моє відчуття гармонічного розподілу по палатах...а на "вкус и цвєт" як відомо....
....деякі необхідні пояснення...збудував "санаторій-профілакторій" і ліквідував" коридор"..бо, скоро Новий Рік" ...і тому має бути щось красиве..а з "коридору" курців розігнав... комусь зробив подарунок..а когось відправив поверхом нижче...звиняйте...
....але... мені так ПОДОБАЄТЬСЯ....
Wink
ПС....наступний "Діагноз.." буде десь ближче до середини лютого наступного року...і буде виходити щоквартально...бо, "муза" не приходить за розкладом...
.......але..не нервуйте...якщо у нашій "діагностичній мелодії" буде зявлятись фальш..або , навпаки..зявиться якась приємна новина...оперативно відреагуємо...
.....шануйтесь...
.....і бережіть власні гроші.