Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2010 23:13

budivelnik написав:
дайте вгадаю... Рясне-2? новобудова, будівництво на рівні фундаменту? Може вулиця Новознесенська?

1 Навіщо вгадувати якщо опис я Вам відправив на скриньку .
2 Як бачите мої 650 - практично первинний ринок , так що спішіть , а на рахунок поганих районів , так той хто виріс в Рясне , навряд чи захоче їхати на Сихів і навпаки :D

и тем и другим надо что то менять в своей жизни, ибо ни там , ни там нориальный чел- жить не будет, или во всяком случае будет стремиться оттуда убежать
ugly_kid_joe

Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2010 19:02

Хочу поділитись своїми спостереженнями . Шукаючи в неті інфу про забудовників львова , ринок нерухомості львова майже нічого не знайшла Чомусь поважні львівяни не спілкуються на форумах , не допомагають один одному порадами , не діляться своїми думками . Не думакю що їх ці теми не цікавлять , тому що львів -це місце гонорових самодостатніх людей , де не люблять плакати , що в тебе чогось немає . Якщо немає , то ти нікчема , тому немає . Тому не хочеться думати , що спитаєш щось львівянина , а у відповідь тиша , тому що ти не зі львова .
Fox

Повідомлення Додано: П'ят 30 кві, 2010 13:56

Я теж щось не знайшов хворумів у Львові на кшталт Одеського та Харківського про "Продам\ Куплю" нерухомість, де можна було б обговорити ціни та ситуацію на ринку. Може, не там шукав?
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 тра, 2010 17:25

Мене завжди дивували рагулі, які, приміром, на Сихові мають однокімнатну панельку і вважають себе магнатами, бо мріють її продати не менше як за 50000 у.о.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 тра, 2010 18:12

DIV написав:Мене завжди дивували рагулі, які, приміром, на Сихові мають однокімнатну панельку і вважають себе магнатами, бо мріють її продати не менше як за 50000 у.о.

Ви думаєте, що місцеві рагулі в Києві, Одесі чи Москві інші?Та й бажання подорожче продати ще ні про що не говорить.Просто люди можуть собі дозволити поставити завищену ціну і чекати, їх не пече.Кому дійсно треба продати той ціну скидає і то суттєво.
lemberger

Повідомлення Додано: Суб 01 тра, 2010 19:53

Декілька моїх висновкі стосовно цін на квадратний метр . Із оголошень видно , що зараз ціни що на первинному ринку , що на вторинному ринку майже однакові . Не може річ на "секенді" коштувати як нова . Висновок -ЦІни на вторинному ринку завищені . Львів - це обласний центр . До кризи існувала така закономірність співвідношення ціни квадратного метра в столиці і обласних центрів як 1:2 . тобто на половину дешевше .. Чим відрізняються львівські "панельки" та "хрущівки" від інших обласних центрів , що за них треба платити більше ? Що скажете ?
Fox

Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2010 19:42

Продаж
Востаннє редагувалось Vinnik в Суб 29 тра, 2010 07:32, всього редагувалось 2 разів.
Vinnik

Повідомлення Додано: Пон 03 тра, 2010 22:10

Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .
Fox

Повідомлення Додано: Вів 04 тра, 2010 16:44

Fox написав:Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .

Поделиться таким опытом не могу, так покупкой занимался не я. :roll:
Vinnik

Повідомлення Додано: Чет 06 тра, 2010 14:56

Fox написав:Більше цікавить купівля . Поділіться досвідом .

1. 99% всіх операцій здійснюється через маклерів. Маклерів у Львові як псів небитих, часто одна квартира продається через 2-3-4-х маклерів. Професійний рівень також не найкращий - часто маклери ведуть показувати квартиру, в якій самі ніколи не були. Ну і за це беруть 5%.
2. Багато оголошень в газеті дають для заманухи - тобто реально такої квартири не існує, просто висить гарне оголошення, щоб люди дзвонили маклерам, ну а ті кажуть "такої вже немає, щойно продали, але інша .... ". Ну і відповідно часто квартири "прикрашають", тому реальної картини про ціни з "вашого магазину" важко вималювати - потрібно дзвонити, їздити, дивитись.
3. Я вже писав, що зараз почалась нова гарячка "беріть бігом, бо завтра буде дорожче". Знову ж таки повторюсь - зараз ціни ледь відштовнулись від дна - дешевше вже не буде, є незначний ріст, фактично зараз хороший час для покупки. Це моє ІМХО.
4. Більша частина операцій з житлом зараз здійснюється через обмін - люди міняють в основному погане житло на хороше, тому попит на хороше житло більший, отже і ціни там ростуть щвидше, а гірше житло (хрущівки, неповноцінні, колишні гуртожитки, "вхід в кухню" і т.д.) фактично не росте в ціні.
5. Ціни в середньому такі - 850-950$ рясне-2, левандівка, замарстинів, мазепи 950-1100 наукова, сихів, виговського. 1200-1300 і вище аже до неба:) - ближній центр та безпосередньо центр. Це мова про квартири в багатоквартирних будинках в середньому стані (старий радянський, або санітарний ремонт). Знову ж таки все залежить самі розумієте від квартири, з ремонтом будуть дорожчі. Середня ціна
2-х кімнатних хрущівок (сум кімнати, кух 5,5м, заг площа до 46 кв.м) до 45тис. дол,
панельок (ізол кімнати, кух 7м, заг площа до 50 кв.м) 52тис.
3-кімнатні хрущівки (сум кімнати, кух 6м, заг площа до 55 кв.м) - 55 тис,
3-кімнатні кращі квартири (в основному такі є на сихові - ізол кімнати, кух 8-10м, заг площа до 65-70 кв.м) - 60 тис і вище

Що стосується первинного житла - тут вроді таокж розпочався якийсь рух - відновили будівництво більшість заморожених об"єктів - в т.ч. пасічний (свою думку по ньому описував вище), є кілька об"єктів на сихові, в районі 700 річчя. Гарна база новобудов є тут dunay.com.ua Ціни десь на 10% нижче ніж аналогічне вторинне житло в тому ж районі. Проте ризики все ж таки досить великі. Мені самому більше подобаються новобудови, але поки в нас будуть здавати новобулови голі (деякі навіть не розводять опалення та виводи під сантехніку, а внутрішні перегородки не отиньковані) воно буде дешевше за вторинне житло, оскільки вимагає серйозних вкладень в ремонт, ну і грає роль також квадратура - більшість новобудов мають набагато більшу площу квартири в порівнянні з вторинним, тому навіть при трохи нижчій вартості метра квадратного середня квартира все ж таки виходить дорожча. Кілька фірм навіть пропонують (пропонували, зокрема інтрергалбуд 10% /10 років ) кредити - правда реально кредит видавали тим, хто давав 70% квартири, а решта гасив напротязі 1-2 років, недавно бачив бігборд з інфою про кредит під 14% в новобудові на Сихові.
Kropa

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 56789 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор