|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 05 тра, 2010 17:55
Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
на моей памяти .....
Квестор говорил, что ситуация в Греции не должна отразиться у нас на греческих банках....
могу ошибаться, но вроде Универсал имеет греческую родословную...
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 18:26
.... хвельшер нарешті розродився санбюлетенем за перший квартал. запрошую бажаючих зайнятися вивченням та порівнянням візерунків на долонях пацієнтів ...
.... а якби ще й шановний квестор приєднався б .....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 19:32
А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
Може ця інформація допоможе вам зробити правильні висновки
Moody's знизило рейтинги дев'яти грецьких банків
Moody's прогнозує погіршення якості банківських активів у Греції.
Міжнародне рейтингове агентсво Moody's знизило рейтинги фінансової стабільності й рейтинги по банківських депозитах і зобов'язаннях 9 банків у Греції у зв'язку з песимістичними прогнозами щодо економічного майбутнього країни. Рейтинги цих організацій за банківськими депозитами і зобов'язаннями можуть бути переглянуті убік зниження. Прогноз по рейтингу фінансової стабільності всіх 9 банків "негативний", сказано в опублікованому прес-релізі агентства.
Рейтингові дії були початі відносно таких банків як National Bank of Greece, EFG Eurobank Ergasias SA, Alpha Bank AE, Agricultural Bank of Greece і інших. Представники рейтингового агентства заявляють, що несприятливі економічні умови в Греції безпосередньо позначилися на банківському секторі. "Надзвичайно мрячні економічні перспективи вказують на низьку ділову активність і зниження якості кредитів. Роблячи висновки з подій останніх декількох днів, Moody's очікує, що банківський сектор Греції може виявитися під посиленим тиском, чим і викликана необхідність перегляду рейтингів," - пояснили в Moody's.
Незважаючи на те, що додаткові заходи, спрямовані на усунення дисбалансу у фінансовій системі, у цілому можуть позитивно позначитися на кредитоспроможності країни, вони також можуть призупинити економічне зростання у короткостроковій і середньостроковій перспективах. Це, у свою чергу, може викликати збільшення числа безробітних, скорочення доходів від реалізації продовольчих товарів і зниження рентабельності малих і середніх підприємств. Також в Moody's очікують, що кількість прострочених кредитів в 2010-2011 роках може зрости. Подібна тенденція намітилася в 2008 році, зазначено в прес-релізі Moody's.
Раніше міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's (S&P) знизило довгострокові кредитні рейтинги Греції відразу на три щаблі - до BB+, перевівши їх у так звану спекулятивну категорію.
Одночасно короткостроковий кредитний рейтинг Греції був знижений до рівня А-2.
http://ukranews.com/uk/news/economics/2010/04/30/17832
-
Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 21:07
petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
на моей памяти ..... Квестор говорил, что ситуация в Греции не должна отразиться у нас на греческих банках.... могу ошибаться, но вроде Универсал имеет греческую родословную...
Интересно, в каком банке квестор держит свои сбережения...
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 21:23
Investor_K написав:petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
на моей памяти ..... Квестор говорил, что ситуация в Греции не должна отразиться у нас на греческих банках.... могу ошибаться, но вроде Универсал имеет греческую родословную...
Точно не в украинских, думаю часть в иносранных, часть русских из палаты А
Шахтер - чемпион !!!
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 21:49
kutuz написав:Investor_K написав:petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
Точно не в украинских, думаю часть в иносранных, часть русских из палаты А Шахтер - чемпион !!!
Вот когда квестор в Шахтере будет держать деньги, тогда последний будет чемпионом. Слабаки!!!
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 тра, 2010 22:03
Investor_K написав:kutuz написав:Investor_K написав:petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
Точно не в украинских, думаю часть в иносранных, часть русских из палаты А Шахтер - чемпион !!!
Вот когда квестор в Шахтере будет держать деньги, тогда последний будет чемпионом. Слабаки!!!
1) "У меня непритязательный вкус: мне вполне достаточно самого лучшего" О. Уайльд ...
2) "Шахтар" воно звісно...якби п. Ахмєтов так любив банкувати як футбол..може і ПУМб в чемпіони вибився....
ПС..і взагалі...Динамо- чемпіон...ом буде ..ну, наступного разу але буде !
-
квестор
-
-
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 тра, 2010 07:27
квестор написав:Investor_K написав:kutuz написав:Investor_K написав:petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
1) "У меня непритязательный вкус: мне вполне достаточно самого лучшего" О. Уайльд ... 2) "Шахтар" воно звісно...якби п. Ахмєтов так любив банкувати як футбол..може і ПУМб в чемпіони вибився....  ПС..і взагалі...Динамо- чемпіон...ом буде ..ну, наступного разу але буде !
Поживем увидим 
-
kutuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 тра, 2010 07:30
Investor_K написав:kutuz написав:Investor_K написав:petra1000 написав:Алексей77 написав:А как дела у Универсала. Месяца 3 еще продержится. Помогите определиться
Не ну выиграть у Динамо конечно не такая уж заслуга, но Кубок УЕФА по моему нормально 
-
kutuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 тра, 2010 08:37
Про інше...
Де російські банки - серед прийнятних для Reuters як банки-орієнтири їх немає?…
Группа индексов: KievPrime
Организация(и), рассчитывающая индекс: Reuters
Описание группы индексов
"КиевПрайм" является независимой ставкой-ориентиром, которая ежедневно рассчитывается агентством Reuters на базе процентных ставок, предлагаемых для депозитов в гривнях, согласно котировкам, которые предоставляются ведущими участниками денежного рынка в Украине. Восемь местных коммерческих банков, которые предоставляют ставки-ориентиры для расчета индекса, были отобраны на основе их репутации, кредитного рейтинга, а также опыта и деятельности на украинских рынках капитала. Этими банками являются "Calyon Bank" (Украина), "Citibank Украина", "Erste Bank Украина", "ING Bank Украина", "Райффайзенбанк Аваль", "Укрэксимбанк", "УкрСиббанк" и "Укрсоцбанк".
"КиевПрайм" рассчитывается на основании ставок по кредитам сроком на один день, неделю, 1-, 2- и 3- месяца, которые предоставляются банками-участниками ежедневно в 12.00 дня.
Индексы, входящие в группу
KievPrime O/N
KievPrime 1W
KievPrime 1M
KievPrime 2M
KievPrime 3M
http://www.cbonds.info/rus/index/index_ ... roup_id/36
P.S. Також немає найбільшого з українських банків - Привату (чогось не вистачає - "репутации, кредитного рейтинга, а также опыта и деятельности на украинских рынках капитала"?).
-
ГорН
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
|