Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 726727728729730 ... 2815>
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:37

br-harl написав:
budivelnik написав:2 Враховуючи що середній термін експлуатації житла приблизно 100 років , ми можемо стверджувати що середня ціна житла яка вираховується по індексу ( наприклад доміку ) повинна в рік губити приблизно 1 % внаслідок старіння .

за хрущи положено тогда доплачивать за покупку? по этой логике с учетом стоимости постройки при СССРе...

Будивельнык, куда подьехать за деньгами?...
мешки готовы к отгрузке купьюр:)

Берите в домах исторической застройки в центре. За них больше доплатят :D :D :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:39

cobalt60 написав:
br-harl написав:
cobalt60 написав:Я бы, при поддержке большинства (это кода вилы замаячат) приостановил бы, временно, действие законов, которые тормозят весь паровоз, а потом, по-срокам - передал бы назад. Даеш стране угля и олигархам жезла ментовского в зад...

йо...
де такая чудо-трава прадайоцца?
:roll:

Поверьте - при чудо траве мы живем, а вот скоко терпеть ждать? ответьте? 0 законов. 0 всего. за все - откат - и это страна киосков будет? так они также башляют. Делать хирургию в этой стране некому. Анестезия - там хде вы - процветает. Тока резать. иначе никак. тока оччень аккуратно...

и, забыл, про себя, я за детектор и за остальное, предлагайте - подетектимся, адаинам - если чо - делайте отдельную ветку.
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:40

кстати
шо то домик стал негативно писать, безбудетдороже

может АН уже созрели, после весеннего провала, гнать продаванов вниз
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:44

Будивельнык, куда подьехать за деньгами?...
мешки готовы к отгрузке купьюр:)

Я думав що людина яка заявляє про наявність як мінімум кандидатського ступеня по хімії знає що виключення з загального правила тільки підтверджує його вірність .

Давайте прикинемо :
Ціна новобудови на місці хрущовки = вартість будівництва сьогоднішньої + залишкова вартість існуючої + сьогоднішня вартість землі
Вартість існуючої хрущовки = (400-600 доларів квадрат ) х ( 1 - 0,01 х к-сть років як збудували ) + вартість землі на якій знаходиться

Так що хто кому доплачувати повинен ще не відомо .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:48

Андрей_В написав:кстати

а CB девелопмент каждый месяц пишет (как и остальные риаллеры) - в киеве растет, а за последний месяц ах на 2.5%, как за квартал - как на 10 куе типа вырасло.. тока не видно такого.
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:51

budivelnik написав:Я думав що людина яка заявляє про наявність як мінімум кандидатського ступеня по хімії знає що виключення з загального правила тільки підтверджує його вірність .

це хто таке падло? таке заявляти... оце таке казати!
кандидатський ступінь... з ХІМІЇ!...
ні, колего, я без ступіня, навіть із хімії... отака халепа.. навіть не знаю, як із цим тепер жити..
ступеня немає, хруща - немає...

як жити із цим?
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:55

кстати

а CB девелопмент каждый месяц пишет (как и остальные риаллеры) - в киеве растет, а за последний месяц ах на 2.5%, как за квартал - как на 10 куе типа вырасло.. тока не видно такого.

Прикол заключається в тому що ті хто пише про майбутнє здешевлення показують середню ціну в 2100 доларів за квадрат на сьогодні , а ті хто прогнозують здорожчення показують 1600 за квадрат на сьогодні , таким чином і одні і другі в кінці 2010 року зійдуться в ціні (1600 + 2100) / 2 = 1850 - і будуть мати можливість заявити що :
Як ми і прогнозували ще 9 місяців тому відбулось здешевлення/подорожчання на 25 % .
Як не дивно , але при досягненні 1850 - я також заявлю про правоту своєго підпису :D
Як бачите варіант безпрограшний :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:55

budivelnik написав:Щось я не зрозумів що я повинен признати і яку помилку .
Ви пишите про все і одночасно ні про що залишаючи варіанти відступу для себе .
Однозначно написали в квітні про 14,5 % і в травні про 15 % , що Вам ще треба :?:

Та нет! Я четко как для дауна указал почему цифры разные и разницу между "банк дает" и "я получаю". Для вас повторю 4-й раз. Я получаю в ВАБе +0.5% на стандартные условия...
Поэтому сейчас у меня 15% по текущему вкладу.
Я все время забываю, что ваш уровень интеллекта не позволяет вам понимать все с первого раза - поэтому ссылку для вас приведу повторно:
http://vab.ua/rus/personal/daily_operat ... ents/rates
Изучайте... 14,5% для любого пересичного...

budivelnik написав:Висновок що привабливість житла дуже сильно залежить від вище перечислених факторів і практично не залежить від конструктиву , який Ви як правило і не бачите . Не думаю що для Вас принципово на мікросхемах якої фірми зібраний Ваш телевізор , головне щоб він показував на ті гроші які Ви за нього заплатили , так само Вам буде глибоко далеко і пофіг з якої цегли побудовані стіни Вашого будинку , головне щоб експлуатаційні параметри Вас влаштовували .

Мне безусловно все равно. Но мой телевизор не тянет дополнительных затрат в эксплуатациии...
Поэтому сравнение - тупое!
Главное чтобы все устраивало - это верно. Но это емкое понятие, которое меняется с годами...

А материалы дома влияют на теплоэффективность. Это как расход в авто... Тут ключевой момент для оценки относительная стоимость бензина. Если как в штатах - то и движок в 3 литра - малолитражка и экономить нет смысла :)
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:57

як жити із цим?

Навіть не знаю :(
А на мотузку і мило гроші є :wink: :?:
Якщо є то купіть і перешліть тим хто довів Вас до подібного стану . :!:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:05

budivelnik написав:
як жити із цим?

Навіть не знаю :(
А на мотузку і мило гроші є :wink: :?:
Якщо є то купіть і перешліть тим хто довів Вас до подібного стану . :!:

дзуськи;)
свої хай витрачають. у мене що, немає куди витратити гроші? оно, скільки тем для витрат та інвестування (нове слово мене навчили нещодавно).
;)
у мене дуже непоганий стан зараз...
;)
br-harl

#<1 ... 726727728729730 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор