Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 727728729730731 ... 2815>
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:06

jde написав:
budivelnik написав:Щось я не зрозумів що я повинен признати і яку помилку .
Ви пишите про все і одночасно ні про що залишаючи варіанти відступу для себе .
Однозначно написали в квітні про 14,5 % і в травні про 15 % , що Вам ще треба :?:

Та нет! Я четко как для дауна указал почему цифры разные и разницу между "банк дает" и "я получаю". Для вас повторю 4-й раз. Я получаю в ВАБе +0.5% на стандартные условия...
Поэтому сейчас у меня 15% по текущему вкладу.
Я все время забываю, что ваш уровень интеллекта не позволяет вам понимать все с первого раза - поэтому ссылку для вас приведу повторно:
http://vab.ua/rus/personal/daily_operat ... ents/rates
Изучайте... 14,5% для любого пересичного...

budivelnik написав:Висновок що привабливість житла дуже сильно залежить від вище перечислених факторів і практично не залежить від конструктиву , який Ви як правило і не бачите . Не думаю що для Вас принципово на мікросхемах якої фірми зібраний Ваш телевізор , головне щоб він показував на ті гроші які Ви за нього заплатили , так само Вам буде глибоко далеко і пофіг з якої цегли побудовані стіни Вашого будинку , головне щоб експлуатаційні параметри Вас влаштовували .

Мне безусловно все равно. Но мой телевизор не тянет дополнительных затрат в эксплуатациии...
Поэтому сравнение - тупое!
Главное чтобы все устраивало - это верно. Но это емкое понятие, которое меняется с годами...

А материалы дома влияют на теплоэффективность. Это как расход в авто... Тут ключевой момент для оценки относительная стоимость бензина. Если как в штатах - то и движок в 3 литра - малолитражка и экономить нет смысла :)

так только, по киеву. что все уперлось в диапазон 40-60 тыс на одиночки. а было 50-80. как?
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:08

у мене дуже непоганий стан зараз...

Зараз і в мене не поганий :D , головне щоб на ранок паршивим не став :wink:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:16

А материалы дома влияют на теплоэффективность. Это как расход в авто... Тут ключевой момент для оценки относительная стоимость бензина. Если как в штатах - то и движок в 3 литра - малолитражка и экономить нет смысла

Все що будується сьогодні - будується виходячи з того що теплоефективність стіни повинна дорівнювати 120 см цегляної стіни , те що збудоване раніше спокійно можна довести до цього параметру , вартість цього доведення приблизно 400-600 грн на кв м загальної площі квартири .
При квартирі в 50 кв м вартість робіт по утепленню становить до 20 000 - 30 000 грн , величина економії від цих робіт становить 30% від сум які витрачаються на опалення житла :
( приблизно 200 грн х 12 місяців х 30% = 720 грн в рік )
Ви дуже любите рахувати прибутковість по депо , порівняйте 20 000 - 30 000 грн одноразові вкладення і 720 грн в рік економії зрозміром Вашого депо в 14,5-15 %
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:27

budivelnik написав:Все що будується сьогодні - будується виходячи з того що теплоефективність стіни повинна дорівнювати 120 см цегляної стіни , те що збудоване раніше спокійно можна довести до цього параметру , вартість цього доведення приблизно 400-600 грн на кв м загальної площі квартири .
При квартирі в 50 кв м вартість робіт по утепленню становить до 20 000 - 30 000 грн , величина економії від цих робіт становить 30% від сум які витрачаються на опалення житла :
( приблизно 200 грн х 12 місяців х 30% = 720 грн в рік )
Ви дуже любите рахувати прибутковість по депо , порівняйте 20 000 - 30 000 грн одноразові вкладення і 720 грн в рік економії зрозміром Вашого депо в 14,5-15 %

Янеоднократно говорил о том, что вам надо читать ТРИЖДЫ!!!
У нас и не делают это - потому что нет смысла!!! Газ по льготной цене, за который мы доплачиваем с налогов...
Даже обсудили все это на странице текста.
А вот к теплоэффективности - тут вы не правы. В Европе строят пассивные дома на 10-15% дороже обычных (но при госпрограммах, без них выходило бы на 20% дороже). Пассивный потребляет примерно 7 кВт час в год на 1 кв.м. Квартира в 60 кв.м.потребляет 420 кВтчас в год или в холодное время года 420/6=70 кВт в месц или 70/30дней/24 часа=0,1 кВт в час. Это тепло от человека, плиты, утюга и других электроприборов в изобилии и больше указанных.
Вы так сможете утеплить хрущ и за сколько??? И главное гарантию на сколько дадите?
Там на 20 лет - потом обновить обшивку, а через 50 лет - поменять. По нынешним ценам это 5% цены с учетом работы. Но при такой стоимости теплоэнергии - достаточно выгодно.
А у нас не строят так - потому как невыгодно - тепло в разы дешевле. Я это сразу указал как причину. Опять начнем проверять мои слова???
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:27

Але для дауна це складно - навіть не думайте - а то мозг як завжди вимкнеться ...

В мене вистарчить як часу так і можливостей з бажанням щоб пояснити дятлу з струсом мозгу від постійних ударів головою по дереву ( внаслідок відсутності клюва ) , що був би мозок - був би і струс .

Тому рекомендую Вам:
1 Викинути з свого словарного запасу слова д*** , тупий , прочитай три рази і так далі , а я в свою чергу обіцяю не величати Вас брехлом , сопливим студентом і 3,14здуном
2 З більшою повагою відноситись до не знайомих людей і не провокувати їх на відповідну до своїх висловів реакцію
3 Згадати крошку-Єнота який довго бігав з палицею до озера і постійно повертався переляканим поки йому не порадили ( а він не скористався порадою ) і скористався посмішкою
4 Є хороша приказка
Не плюй в колодязь - пригодиться водиці напитись
Тому перегляньте свої повідомлення і проаналізуйте хто на 10 днів швидше почав використовувати епітети які принижували розумові здібності опонента
5 Після проведенного аналізу або застрельтесь як і личить відповідальній людині ( хоча б віртуально знищивши нік ) , або вибачтесь і все піде далі нормально .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:38

Пассивный потребляет примерно 7 кВт час в год на 1 кв.м. Квартира в 60 кв.м.потребляет 420 кВтчас в год или в холодное время года 420/6=70 кВт в месц или 70/30дней/24 часа=0,1 кВт в час. Это тепло от человека, плиты, утюга и других электроприборов в изобилии и больше указанных.
Вы так сможете утеплить хрущ и за сколько???

1 Шановний , пасивний-активний - це на естраду
2 Щоб не заморочуватись з підрахунками , то стандартно для опалення будинку потрібно 1 квт/година на 10 кв м площі , що = 0,1 квт на 1 кв м
3 Тепловтрати неутепленного будинку розподіляються як :
30 % - вікна
30 % - стіни
30% - стеля
10 % - підлога
Вікна це окрема категорія тому вони або є металопластиковим , або не має .
Тому при товщині стіни в 50 см - тепловтрати - 30 % або наприклад 30 одиниць при загальній тепловтраті в 100 одиниць .
В разі утеплення стін в 2,4 рази до еквіваленту в 120 см цегляної кладки ( сьогоднішні норми ) , тепловтрати через стіни+стеля зменшуються в 2,4 рази до 60 / 2,4 рази =25 одиниць , при цьому тепловтрати всього будинку зменшуються до 30 вікна +10 підлога + 25 стіни+стеля = 65 одиниць ( тобто всього приблизно на 30-35 % )
4 Отже утеплити хрущ до норм які Вм вказали - це 400-600 грн за кв м загальної площі квартири
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 23:59

jde написав:
Slon_Nosov написав:классная тема, смотришь на деления в пробирке, потом на улицу и видишь по растаевшиму снегу где трубы горячей воды проходят и думаешь по которому тарифу тебе платить предстоит...

Ну дальше не дочитал - неосилил. Я же пояснял/, что счетчик еще и на доме. только он меряет гигакаллории, а пробирка - позволяет правильно распределить эти показания.
В Германии я работал несколько раз по году. И каждый раз жил в разных условиях...
Было когда в большом доме установлена автономная котельная. И прибор учета расхода газа на дом, а на квартиры пробирки и счетчики на горячую воду. Общее потребление делили на показания пробирок-счетчиков. Но в Мюнхене в основном отопление центральное - и счетчик на дом не всегда есть. Часто просто платите "по пробирке" - ее показания эквивалент энергии, которую вы получили...
Тема длинная... Не для этой ветки - устал объяснять... Будет время начну новую тему - но не сейчас так точно.

забыл где живешь?
ну подымут стоимоть калории которая поктоет потери до потребителя и толку с экономии?
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 06 тра, 2010 08:59

budivelnik
Ваши 0.1 кВт/кв.м. - это огромная цифра! Это столько, сколько потребляет старый жилой фонд зимой у нас. В ЕС все дома, которые потребляют >250 кВт*час за год на 1 кв.м. (по странам есть конечно различия - я привожу в пример Прибалтику-Германию) - это самый низкий класс энергоэффективности. А у вас 0,1*24часа*150 дней (даже меньше беру чем для ЕС)=360 кВт*час. за год - у вас еще ниже чем хужший класс в ЕС.
Пассивный дом - это дом которому не надо отопление вообще. И я указал, что для квартиры в 60 кв.м. надо мощность всего то 0.1 кВт*час. Не на метр, а на всю квартиру!
Поэтому пересчитайте свои затраты на метр для таких работ:) В ЕС говорят, что это невозможно - надо строить новый. А вот в перевести дом в среднюю группу (60-100) - возможно с капитальным ремонтом. Если даже взять 100 кВт*час - то получаем по ЕС 100/180 дней/24ч=0,02 кВт на кв.м. Или для квартиры в 60 кв.м. 1,2 кВт. Без батарей не обойтись, но всеже мало... Это нормы для утепления.В старых домах ЕС будет под 200 (но все равно ниже чем у вас :) )

В ноябре 2008 года Еврокомиссия предложила обновить директиву об улучшении энергетических характеристик зданий. Уже в 2010 году все строящиеся объекты должны будут соответствовать второму классу энергоэффективности (с энергозатратами 37 кВт ч на 1 кв. м в год), в 2015 году нормой станет 25 кВт ч на 1 кв. м в год.

Гуггл вам в помощь с вашишми 360...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 тра, 2010 09:15

budivelnik написав:
кстати
шо то домик стал негативно писать, безбудетдороже

может АН уже созрели, после весеннего провала, гнать продаванов вниз

а CB девелопмент каждый месяц пишет (как и остальные риаллеры) - в киеве растет, а за последний месяц ах на 2.5%, как за квартал - как на 10 куе типа вырасло.. тока не видно такого.

Прикол заключається в тому що ті хто пише про майбутнє здешевлення показують середню ціну в 2100 доларів за квадрат на сьогодні , а ті хто прогнозують здорожчення показують 1600 за квадрат на сьогодні , таким чином і одні і другі в кінці 2010 року зійдуться в ціні (1600 + 2100) / 2 = 1850 - і будуть мати можливість заявити що :
Як ми і прогнозували ще 9 місяців тому відбулось здешевлення/подорожчання на 25 % .
Як не дивно , але при досягненні 1850 - я також заявлю про правоту своєго підпису :D
Як бачите варіант безпрограшний :D

какое еще майбутне?))
постоянно вниз уже несколько месяцев
дальше больше будет
"Прикол заключається в тому що" тупик уже и последнюю фишку отыграли - новый мегакабмин с суперпроффи

http://fotohost.org/images/a13ef517-33kB.jpg
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 тра, 2010 09:41

budivelnik
вот вы продавали по 600 баксов
раскажите нам теперь скока будет стоить через пол года(помоему за столько вы говорили можете построить) ваш объект в свете удешевления стройматериалов в гривне на 30-40%?
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 727728729730731 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор