|
|
![]() Дельта зареєстрований в 2006 році, а картки емітувати почав десь в 2007. Вже в 2008 році зайняв перше місце серед банків-емітентів платіжних карток. Так що в базі з 2008 року він точно має бути
![]()
Та нема за що. Почекаємо ще офіційну відповідь про наявність БІНу в базі та про зняття коштів за перегляд залишку в банкоматах Дельти)))
![]() про снятие за просмотр уже проверили и сказали что не снимает
а про действие заграницей, то боюсь что я быстрее проверю чем дельта ответит ![]() ![]()
... бины разные в зависимости от платежной системы и класса карты ... все визы всех банков начинаются на 4 все мастеры с 5 все маестро с 6 это как идентификационный код ... дальше класс карты внутри системы ... валюта карты ... тип ... банк ... и т.д. и т.п. ... вот проверил приватовскую миникредитку ... новейшая карта - раньше таких не выпускали вообще ... в базе есть ... Card Brand: VISA Issuing Bank: COMMERCIAL BANK PRIVATBANK Card Type (Credit/Debit): CREDIT Card Level: CLASSIC ISO Country Name: UKRAINE ISO Country A2 Code: UA ISO Country A3 Code: UKR ISO Country Number: 804 Additonal country information (extra field): UKRAINE DNEPROPETROVSK Phone (extra field): ![]()
Не знаю у кого не знімає, у мене вчора зняло
![]()
Ну-ну. Може створимо свою базу БІНів? Я думаю ми картки половини, якщо не всіх банків і всіх класів в Україні зможемо зібрати. У кожного карток 10-20, думаю, є.
|
|