Шановні користувачі,
Прошу притримуватись теми форуму, в іншому випадку будемо вживати заходів.
З повагою, Юлія В.
|
|
![]() Шановні користувачі,
Прошу притримуватись теми форуму, в іншому випадку будемо вживати заходів. З повагою, Юлія В. Востаннє редагувалось Юлія В. в Чет 27 тра, 2010 15:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() Почему, эта информацмя многим может пригодиться, так как пользователи этой ветки имеют доступ к интернету и паралельно начинаютактивно использовать Интернет-банк Дельта. А меры безопастности и способы защиты подчиняются одним Правилам. ИМХО Востаннє редагувалось minus15k$ в Чет 27 тра, 2010 20:31, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Шановний wizardtux! Перш за все, дозвольте подякувати Вам за приділену увагу до Дельта Банку. Щодо питання надання інформації відносно операцій hold за картками Клієнтів Банку повідомляємо, що співробітник Банку (або менежер VIP-центру) в режимі в он-лайн може відстежити, а отже і надати консультацію Клієнту Банку, виключно щодо успішності авторизації, здійсненої за карткою Держателя, а не стосовно інформації про здійснення операції за рахунком Клієнта, оскільки факт списання або блокування суми операції, здійсненої за рахунком Держателя картки, відображається не в он-лайн режимі, а згідно стандартної процедури та потребує часу. Стосовно питання щодо відображення в системі "Інтернет-банк Дельта" заблокованих сум за здійсненими операціями по платіжним карткам інформуємо Вас, що Ваше зауваження зафіксовано і буде в обов’язковому порядку враховане Банком в процесі удосконалення даної системи, що наразі ведеться. Вкотре дякуємо за увагу до Дельта Банку та сподіваємося на продовження співпраці.
![]() Доброго времени суток всем!
Ребята хочу открыть 4 депо в дельте, для увеличения ставки хочу воспользоватся программой "круг друзей". Если у кого есть неиспользованный "талончик" очень прошу поделится (требуется 4 штуки). Пасиба!
![]()
На себя сможете открыть только 1 "дружеский" депозит.
![]() Спасибо prestig!
sola я буду открывать на 4 человек ))) если у кого еще есть, буду благодарен. СПАСИБО!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|