|
|
![]()
ЧГ гривна в банкоматах Дельты - без комиссий в банкоматах-партнерах - 9 грн. в других банкоматах - 15 грн. за границей - 25 грн. в кассе - от 0,01 до 200 000 грн. - без комиссий от 200 001 грн. - 0,25 % от суммы превышения. ЧГ валюта в кассе - без комиссий
Cколько пользовалась сама и читала форум - проблем не припоминаю..
Комиссия взимается если карта была не активна 3 месяца и на конец 3-его месяца сумма на счету меньше, чем 500 грн. Туда-назад "десятка" (как и варианты - только туда или только назад) считается, на сколько я уточняла, активной операцией. Для себя решила, что формулировку "операції з карткою" лучше трактовать, как операцию совершенную с помощью карты, т.е. "десятку" нужно либо в банкомате снять, либо пополнить ею карту через банкомат. ![]()
Ну, трудностей я в этом не вижу, переезд-то был еще зимой, когда, если помните, аренда дешевела, думаю, что как раз в этом и заключалась причина смены помещения. и это нормально ![]() Выбор есть всегда, и я согласна - это хорошо. ![]() Sain
Тільки не сваріть робітників. Те, що вони йдуть на зустріч клієнту - лише плюс як відділенню, так і самому банку. Правда тепер в касі гроші не знімаю, оформив додатки до договорів для перерахування відсотків та тіла депозитів на картку. До речі, якщо я доповню депозит до 100 тис., то в наступному році вже не платитиму за обслуговування Голд картки, чи дану картку треба буде закрити і відкрити нову?[/quote] Шановний Sain! Дякуємо за довіру до Дельта Банку. У відповідь на викладене Вами питання повідомляємо, що згідно акційної пропозиції Банку, умови якої оприлюднено на офіційному сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ru/akcii/view/168, при розміщенні у Дельта Банку на термін від 6 місяців строкового депозиту на суму від 100 000 грн. або 15 000 доларів США/Євро, Клієнти Банку мають можливість безкоштовно отримати картку VISA Gold в тарифному пакеті "Золотий Гаманець Депозит". Автоматичного переходу на вказаний тарифний пакет з інших, у разі збільшення суми поточних чи строкових вкладів, не передбачено. Таким чином, якщо Ви бажаєте безкоштовно отримати картку VISA Gold від Дельта Банку, умовами тарифного пакету якої передбачено безоплатне обслуговування і в наступних роках ("Золотий Гаманець Депозит"), пропонуємо скористатися вищезазначеною акційною пропозицією Банку, термін дії якої спливає 01.07.2010 року. Ваш Дельта Банк.
![]() Re: Дельта закрывает отделения
Еще один клоун?
![]() vak
Якщо знімати або попвнювати валюту в касі з Чарівного гаманця, то ніякої комісії нема (вона була кілька місяців тому, тепер зняли). А в банкоматах навіть самої Дельти знімати не рекомендую, бо всі вони видають лише гривню, тож і ще на курсі втратите. Якщо збираєтесь відкривати депо на строк більше як 3 міс, то раджу скористатися акційним "Коло друзів". можу дати номерок купона. успіхів! ![]() half2002
2449885638 7678888966 7439873475 9820150715 Воспользуетесь-сообщите!
![]() Re: Дельта закрывает отделения
Появился новый бэтмен на ветке Дельты ![]() Но к окулисту ему не помешало бы зайти... ![]() Re: Дельта закрывает отделения
Да не бетмен это, а сотрудник привата (ихнюю рекламу видел в таких местах, что даже сам удивился "... заработай 10000000 в месяц- стань...." -Это в так называемых САР за деньги постится. Думал какойто другой приват, прочитал повнимательней- не... наш, зелёный. Незнаю, как оно прорвалось комне- вся эта реклама заблочена и вырезана... Уже задумался, может за десятку в месяц стоит стать распостранителем кредиток.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|